Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این شهر گفت: مسئولان دانشگاه بهتر است از کاخ‌های شیشه‌ای خود بیرون آمده و فکری به حال حفظ استقلال دانشگاه و این ظرفیت عظیم جریان‌ساز کنند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از اصفهان، محمد دلگشایی‌فر، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه امروز اصفهان اظهار داشت: امروز ۱۶ آذر، روز دانشجو، ۶۵ سال از اولین نمود‌های جریان دانشجویی می‌گذرد، در ۱۶ آذر ۱۳۳۲ در حالی که چند ماه از کودتای ننگین، اما عبرت‌انگیز ۲۸ مرداد می‌گذشت، معاون وقت ریاست جمهوری امریکا، ریچارد نیکسون در حالی قصد سفر به ایران را داشت که داغ ملت هنوز از کودتای ۲۸ مرداد تازه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان افزود:، اما جریان دانشجویی طی حرکتی آزادی‌خواهانه دست به اعتراض و اعتصاب در دانشگاه زد و خط قرمز خود را استقلال ملی تحت لوای استکبارستیزی معرفی کرد و طی آن ۳ تن از دانشجویان معترض توسط نیرو‌های شاه به فیض شهادت نائل آمدند.

وی ادامه داد: خصلت اصلی جریان دانشجویی در این است که در نهایت صداقت، مصالح ملی اجتماع را مطالبه می‌کند، صداقت این جریان از آنجایی مبرهن می‌شود که خون خود را هزینه آرمان‌های خود کرده و می‌کنند، اما امروز که ۶۵ سال از قیام استکبارستیزانه دانشجویان می‌گذرد جنبش دانشجویی فراز و نشیب‌های فراوانی به چشم خود دیده است.

دلگشایی‌فر اضافه کرد:، اما دانشجویان هیچگاه فراموش نکردند که دیدبان آرمان‌های جامعه‌اند و امروز در ۱۶ آذر ۱۳۹۷ جریان دانشجویی سینه خود را برای آرمان‌های اصیل انقلاب سپر کرده و در برابر افرادی که سعی در به محاق بردن آن آرمان‌های اصیل و باارزش دارند، خواهد ایستاد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان خاطرنشان ساخت: عدالت و آزادی دو اصل و شعار بزرگ انقلاب اسلامی است و جریان دانشجویی باور دارد راه رسیدن به این دو آرمان از مسیر شفافیت خواهد گذشت و شفافیت در تصمیم‌گیری، شفافیت در رأی و شفافیت در اقتصاد مطالبه صریح جریان دانشجویی است.

وی تأکید کرد: اگر شفافیت در تصمیم‌گیری وجود داشت معاهدات ننگین کرسنت و اریس که میلیون‌ها دلار به کشور ضربه زد اجرا نمی‌شد و اگر شفافیت در آرا وجود داشت FATF این لایحه استعماری که مترادف واژه «خود تحریمی» است در مجلس تصویب نمی‌شد این لایحه مخالف شرع، عقل و مخالف صریح اصل ۱۵۳ قانون اساسی است.

دلگشایی‌فر با بیان این‌که جریان دانشجویی امروز تمام توان خود را برای اعمال شفافیت همه‌جانبه به کار گرفته و برای آن حاضر به هزینه دادن است، یادآور شد: جریان دانشجویی هویت خود را در استقلال رأی و تصمیم‌گیری می‌داند، اما همواره بعضی نهاد‌های سیاسی به ویژه در اصفهان قصد سؤاستفاده از این جریان صادق را دارد، اما باید بدانند که دانشجو بیدار است و تن به بازی‌های سیاسی احزاب چپ و راست و اصلاح‌طلب و اصولگرا نخواهد داد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان تصریح کرد: به عنوان مثال یکی از این نهاد‌ها امروز پای خود را فراتر گذاشته و در بدترین حالت ممکن حرمت خانواده‌های شهدا را می‌شکند، ولی هنوز مسؤولان بالادستی موضع خود را در قبال این بی‌حرمتی و انحراف بزرگ مشخص نکرده‌اند، مسؤولان مربوطه باید پاسخگو باشند.
وی با اشاره به این‌که این نهاد‌ها گویا هنوز به جایگاه و ارزش دانشگاه و دانشجو پی نبرده‌اند، ابراز داشت: آن‌ها گوی سبقت را از بقیه ربوده و سعی می‌کنند تصمیمات انحرافی خود را بر افکار دانشجویان غالب کنند بنابراین مسئولان دانشگاه بهتر است از کاخ‌های شیشه‌ای خود بیرون آمده و فکری به حال حفظ استقلال دانشگاه و این ظرفیت عظیم جریان‌ساز، علمی و اجتماعی کشور و به ویژه استان اصفهان کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نماز جمعه اصفهان سخنرانی پیش از خطبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۰۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

دانشجویان ایرانی خارج از کشور و مورد تایید وزارت علوم و بهداشت می‌توانند با ارائه مدارک لازم سالیانه ۱۳ هزار یورو ارز دانشجویی دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام بانک مرکزی، دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌توانند سهمیه ارزی دریافت کنند.

مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

برای دریافت این سهمیه ارزی دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم باید به سامانه سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان) و دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت نیز باید به سامانه موحد (سامانه تسهیلات ارزی و مشمولین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت) مراجعه کنند و مراحل تشکیل پرونده خود را انجام دهند.

در نهایت پس از تایید شدن مدارک دانشجوی متقاضی، کد مرکز مبادله ارز و طلای ایران برای دانشجوی متقاضی پیامک می‌شود و برای دریافت ارز دانشجویی باید به یکی از شعب منتخب بانک ملی که اسامی آن در سایت این بانک موجود است، مراجعه کند.

گفتنی است؛ این ارز فقط به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تحصیل آنها به صورت حضوری و تمام وقت است و شامل دوره‌های غیر حضوری و پاره وقت نمی‌شود.

همچنین برای دریافت ارز دانشجویی باید دانشگاه محل تحصیل دانشجو مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

دانشجویان متقاضی سهمیه ارز دانشجویی برای مشاهده اسامی دانشگاه‌های مورد تایید نیز باید با توجه به رشته تحصیلی خود به سامانه‌های سجاد (وزارت علوم) و موحد (وزارت بهداشت) مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا
  • بیرون کردن دانشجویان فرانسوی توسط پلیس پاریس
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهر‌های مختلف جهان
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی