Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@23:19:23 GMT

اجرای ۱۰ طرح آبخیزداری با مشارکت مردم در نیشابور

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۵۶۰۴۵

اجرای ۱۰ طرح آبخیزداری با مشارکت مردم در نیشابور

به گزارش خبرنگارمهر، علی اصغر سهلی صبح شنبه در جلسه بررسی طرح های آبخیزداری اظهار کرد: بیش از ۱۰ طرح آبخیزداری با مشارکت مردمی در نیشابور در حال انجام است و در این زمینه در سه حوزه شهر بار، روستای بجنو و گلبوی شهر نیشابور عملیات آبخیزداری با اجرای بند گابیونی و سد خاکی به حجم ۳۷ هزار و ۹۵۱ مترمکعب در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:اعتبارات امسال استانی و ملی اداره منابع طبیعی نیشابور در مجموع به ۱۳ میلیارد و ۷۸۰ میلیون ریال رسیده که نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته است و برای اولین بار نیز از محل صندوق توسعه ملی برای طرح های آبخیزداری این شهرستان ۹ میلیارد و ۵۱۰ میلیون ریال اختصاص یافت.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نیشابور ادامه داد:نیشابور دارای ۲۰ حوزه اصلی آبخیزداری به وسعت ۲۲۹ هزار و ۶۰۰ هکتار است که از این مقدار ۱۳۵ هزار هکتار دارای طرحهای مصوب آبخیزداری است که برای اجرا نیازمند بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار است.

وی گفت:امسال عملیات کپه کاری، نهال کاری تلفیقی و بهره برداری باریجه در ۱۸۵ هکتار از اراضی نیشابور با هزینه ۸۰۰ میلیون ریال و عملیات کاداستر در حوزه آبخیز گلبو و بجنو با هزینه ۳۴۰ میلیون ریال انجام شد.

سهلی تاکید کرد: از ۷۱۴ هزار و ۵۱۹ هکتار مساحت شهرستان نیشابور ۴۷۰ هزار و ۳۱۷ هکتار عرصه منابع ملی است که با ۶ نیروی حفاظتی اداره می شود و با وجود جنگلهای گسترده تاغ در نیشابور با حجم انبوهی از قاچاق چوب و ذغال روبرو هستیم.

کد خبر 4478762

منبع: مهر

کلیدواژه: پروژه آبخیزداری خراسان رضوی نیشابور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۶۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راز عبور شورای شهر قشم از محدودیت منابع

رئیس شورای اسلامی شهر قشم شفافیت مالی در اجرای پروژه‌ها را از جمله نقاط قوت این شورا دانست و گفت: شورای شهر قشم از طریق برقراری ارتباط کارآمد با مسئولین استانی و کشوری توانسته است از چالش محدودیت منابع عبور کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، حبیب بازماندگان قشمی امروز در نشست روز ملی شوراها که به میزبانی شهرداری و شورای اسلامی شهر قشم و با حضور جمعی از مسئولان برگزار شد، اظهار داشت: با خرد جمعی و مشارکت مردم می‌توان در پیشبرد اهداف شهری موفق بود و ما نیز در همین راستا در حرکت هستیم.

وی افزود: شورای اسلامی شهر قشم با فعال‌سازی 15 کمیسیون و کمیته، شهرداریار و شورایار در تمام محلات توانسته است تصمیم سازی مردم پایه را با بهره‌گیری از ظرفیت حدود 300 نفر از شهروندان محقق کند.

رئیس شورای اسلامی شهر قشم شوراها را تجلی مردم‌سالاری دینی و گامی استوار در راستای مردمی‌سازی عنوان کرد و گفت: اصلاح برخی قوانین و انسجام و همراهی دستگاه‌های اجرایی مختلف از مولفه‌هایی است که می‌تواند در تقویت عملکرد شوراها موثر باشد.

بازماندگان قشمی خاطرنشان کرد: ما با تکیه بر مشارکت مردم و استفاده از توانمندی بخش خصوصی اقدامات بسیار خوبی در قشم انجام دادیم که از جمله آنها تاسیس پایانه مسافربری و کمک به تجهیز بیمارستان است.

وی احداث و بهسازی پارک‌ها، بوستان‌ها، بهسازی فضاهای فرهنگی، اجرای فاضلاب شهری، بازگشایی برخی معابر و بندرگاه‌های صیادی را به عنوان بخشی دیگر از اقدامات این نهاد عنوان کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر قشم با بیان اینکه در شوراهای اسلامی شاهد بهره‌مندی از توانمندی مردم در انجام امور هستیم، گفت: ما در تلاشیم تا با تقویت مشارکت مردم ، شتاب توسعه قشم را دوچندان کنیم.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • ۵۹ میلیارد تومان برای طرح های آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • ۵۹ میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • راز عبور شورای شهر قشم از محدودیت منابع