Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-28@03:49:18 GMT

برترینِ عبادات و بهترین خصلت اخلاقی

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۵۶۴۸۵

برترینِ عبادات و بهترین خصلت اخلاقی

امیرالمومنین امام علی(ع) در احادیثی متعدد به ویژگی و عملی به عنوان برترین عبادات اشاره و آن را سبب اکمال خصلت های انسانی معرفی کرده اند.

خبرگزاری شبستان، گروه مهدویت و غدیر: مروری بر بیانات، احادیث و نامه های برجای مانده از امیرالمومنین امام علی علیه السلام، بهترین آموزه ها را برای سبک زندگی اسلامی و چشیدن طعم حیات طیبه در اختیار انسان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو، با مرور این آموزه ها می توان کلیدهای نامحدود برای گشایش قفل های محدود زندگی یافت.

یکی از آموزه های مهم علوی توجه به ایثار و اهمیت، کارکردها و برکات آن در زندگی است.

امام على عليه السلام می فرمایند: «در هـنگامـى كه قـدرت دارى با گذشت بـاش، و در گـاهِ تنگ دستى ات بخشنده و در وقت نيازمندى ات، ايثارگر باش تا فضل تو كامل گردد.»1

و از ایشان است که: «بهترينِ مردم، كسى است كـه در تنگ دستى اش ايثارگر و شكيبا باشد.»2

حضرت امیر(ع) همچنین فرموده اند: «بهترينِ خصلت هاى اخلاقى، ايثار است.»3

همچنین، از ایشان است که: «ايثار، برترين عبادت و شكوهمندترين آقايى است.»4

امیرمومنان(ع) در تبیین ارزش ایثار می فرمایند: «خصلت هاى والاى انسانى، جز با عفّت و ايثار كامل نمى گردد.».5

پی نوشت ها:

1-غرر الحكم: 7179؛

2-عيون الحكم و المواعظ: 238/4537؛

3-غرر الحكم: 4953؛

4-عيون الحكم و المواعظ: 111/ 2405؛

5-غرر الحكم: 10745.

*برگرفته از میزان الحکمه، ج1، باب ایثار

 

 

 

 

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس مشهد استان سمنان دولت کانون های فرهنگی هنری مساجد اقتصاد خطبه نماز جمعه کلام امیرالمومنین ع سبک زندگی اسلامی غدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۵۶۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی

  به گزارش ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­دکتر رادمنش با بیان اینکه در مکتب طب سنتی ایران چیدمان تغذیه بر اساس فصل، سن، محل زندگی و مزاج اشخاص متفاوت است، اما یکسری تدابیر عمومی نیز وجود دارد که رعایت آنها به حفظ سلامت همه افراد­ کمک می‌کند؛ تاکید کرد: پرهیز از پرخوری و درهم خوری یکی از اصول مهم تغذیه به شمار می‌آید، زیرا رعایت نکردن آن موجب تداخل و اختلال در هضم و ابتلا به انواع بیماری‌ها می‌شود. دکتر رادمنش همچنین داشتن نظم در ساعات غذا خوردن را یکی از مهمترین آداب تغذیه صحیح دانست و بر ایجاد فاصله کافی بین وعده شام و خوابیدن تاکید کرد. وی افزود: طب ایرانی، طب کلی نگر است و پزشکان متخصص طب ایرانی بر اساس شرایط هر فرد، دستورهای خاصی را به وی ارائه می‌دهند. در طب ایرانی پیشگیری از بیماری با رعایت اصول ششگانه حفظ سلامتی جز قوانین بنیادین می‌باشد. این اصول عبارتند از آب و هوا، تغذیه، حرکات بدنی، خواب و بیداری، نگهداری مواد لازم و دفع مواد زاید و حالات روحی و روانی که در این میان ورزش و تغذیه از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. این پزشک و متخصص طب ایرانی ادامه داد: ورزش اصولی، عامل مهمی برای حفظ سلامتی به شمار می‌رود و برای آن فواید زیادی ذکر شده است. به نظر برخی از حکما، چون ابن سینا، عامل ورزش در حفظ سلامتی، بر همه عوامل حتی تغذیه، تقدم دارد و برای اینکه از فعالیت‌های بدنی بیشترین فایده نصیب افراد شود، ورزش‌های متناسب با هر فرد پیشنهاد شده است. وی افزود: فعالیت بدنی منظم و متناسب با سن و شرایط جسمانی، فواید بی‌شماری برای سلامت جسم و روان دارد. تشویق اعضای خانواده به انجام فعالیت‌های ورزشی مانند پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری، شنا و ورزش‌های گروهی، متناسب با شرایط افراد خانواده می‌تواند روحیه نشاط و شادابی را در خانه حاکم کند. ­ وی در پایان گفت: با همدلی و همکاری خانواده‌ها، رسانه‌ها، سازمان‌های دولتی و غیردولتی می‌توانیم با ترویج فرهنگ غذای سالم و ورزش همگانی و متناسب بر پایه آموزه‌های طب ایرانی، جامعه‌ای سالم و پویا برای نسل‌های آینده بسازیم. هفته سلامت فرصتی مغتنم برای آغاز این حرکت ارزشمند است.

دیگر خبرها

  • عکس| برترین پنالتی زن‌های تاریخ فوتبال کدام بازیکنان هستند؟
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • سلامتی و طولانی عمر در حکومت امام زمان(عج)
  • سه نکته برای آموختن درباره صبر و عدم صبر از غزالی
  • حضور در جوار آستان مقدس رضوی بهترین خدمت فرهنگی است
  • آشنایی دانش آموزان مهابادی با آموزه های زیست محیطی
  • عروس بزرگ امام خمینی درگذشت
  • روایت جالب مربی لهستانی تیم والیبال ایران از خوردن بهترین هندوانه و سخت بیدار شدن صبح