Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@00:47:34 GMT

دغدغه راه آهن تامين واگن براي صادرات است

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۶۰۳۰۴

دغدغه راه آهن تامين واگن براي صادرات است

خبرگزاري آريا - مشهد- ايرنا- مديرکل راه آهن خراسان گفت: دغدغه راه آهن جمهوري اسلامي ايران تامين واگن مسقف براي صادرکنندگان کالا به آسياي مرکزي به ويژه فعالان اقتصادي خراسان رضوي است.

محمدهادي ضيايي مهر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: هنوز صادرکنندگان خراساني تناژ باري صادراتي خود را اعلام نکرده اند اما بر اساس آمار پارسال و سابقه موجود، صادرکنندگان در اين مقطع زماني به 200 واگن مسقف براي ارسال بار صادراتي خود به کشورهاي آسياي مرکزي نياز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: بطور معمول واگنهاي ترانزيتي در مسير برگشت از ايران خالي هستند و از آنها براي ارسال بار صادراتي استفاده مي شود. صادرات ريلي نيازمند واگن مسقف است و واگنهاي ترانزيتي از کشورهاي آسياي مرکزي به مقصد بندرعباس حامل کود و يا محصولات فله کشاورزي هستند لذا نمي توان در بازگشت بار صادراتي را در آنها بارگيري کرد.
مديرکل راه آهن خراسان مساله تامين واگن را وابسته به رايزنيهاي خارجي و کشوري ذکر و بيان کرد: شرکت راه آهن پيگير است تا با اقداماتي نظير تعرفه تشويقي، شرکتهاي فورواردي فعال در حمل و نقل ترانزيت ريلي در حوزه آسياي مرکزي را ترغيب به استفاده ازواگن مسقف کند تا بتوان در مسير بازگشت از اين واگنها در صادرات کالا به کشورهاي آسياي مرکزي استفاده شود.
وي گفت: استفاده از واگنهاي مسقف از سوي شرکتهاي حمل و نقل ريلي براي حمل گوگرد و يا نهاده هاي دامي مستلزم تامين هزينه بسته بندي و بارگيري آنان است که بايد با تنظيم تعرفه ها، به نوعي هزينه هاي براي اين شرکتها جبران شود.
ضيايي مهر به موضوع واگذاري مسئوليت تامين واگن توسط فعالان اقتصادي و تجار خراسان از کشورهاي آسياي مرکزي نيز اشاره و بيان کرد: فعلا اين گزينه در خصوص تامين واگن در اولويت راه آهن جمهوري اسلامي نيست و در صورتي که تامين واگن مسقف از طريق ترانزيت تامين نشود ممکن است مجموعه به سراغ اين روش برود.
جا به جايي بين المللي ريلي کالا بين خراسان رضوي و آسياي مرکزي انجام مي شود. طي نيمه نخست امسال اين ميزان يک ميليون و 254 هزار تن کالاي صادراتي، وارداتي و ترانزيتي بود که نسبت به مدت مشابه پارسال 57 درصد افزايش يافته است.
پارسال يک ميليون و 970 هزار تن کالا از طريق مرز ريلي سرخس با ترکمنستان و کشورهاي آسياي مرکزي در سه بخش کالاهاي صادراتي، وارداتي و ترانزيتي مبادله شد.
مبادلات تجاري ايران و ترکمنستان از طريق راه آهن و دو مرز سرخس و اينچه برون انجام مي شود. مرز سرخس به دليل سابقه، زيرساختهاي بهتر و نزديکي به کشورهاي آسياي مرکزي و مسير ريلي بندرعباس بخش عمده ترانزيت و تجارت ريلي کالا بين ايران و آن کشورها را به خود اختصاص داده است.
3221/1858
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۰۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی

رئیس ستاد اربعین استان مرکزی گفت: امسال به دنبال این هستیم که اعزام زائران به عتبات عالیات از مبدا استان مرکزی به صورت ریلی انجام شود. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهنام نظری ظهر امروز در نشست ستاد اربعین استان مرکزی با اشاره به اعزام بیش از 65 هزار نفر به عتبات عالیات در سال گذشته، اظهار داشت: استان مرکزی به عنوان استان معین ایلام در ستاد اربعین است‌ و‌ از آنجایی که در مسیر تردد بسیاری از استان‌ها و زائران قرار دارد و کریدور شمال به جنوب است باید تمهیدات لازم برای اعزام زائران از استان را بیندیشد همچنین در مسیر بازگشت نیز استان مرکزی به همین میزان باید پذیرای زائران حسینی باشد.

وی افزود: امسال به دلیل ملاحظات امنیتی، تشکیل مواکب در مسیر ترددی زائران چه در استان، مرز مهران و عراق نیز براساس نیاز سنجی و جانمایی ستاد اربعین استان و ستاد عتبات عالیات استان باید صورت گیرد بنابراین اگر مجموعه‌هایی قرار است موکب مربوط به خود را راه‌اندازی کنند باید از مسیر ستاد اربعین پیگیری شود و در مکانی که از سوی ستاد اربعین مشخص می‌شود نیز مستقر شوند. همچنین اداره کل غله و خدمات بازرگانی نیز مطلقا به مطالبات موکب‌ها در خصوص تامین نیاز مواد غذایی نیز پاسخ ندهند.
 
رئیس ستاد اربعین استان مرکزی تصریح کرد: تمام شرکت‌ها، دستگاه‌های اداری و اجرایی و کارخانجات استان مکلف هستند برای همایش بزرگ جهان تشیع ظرفیت‌های لازم را پای کار بیاورند تا مردم به مسالک دینی خود بپردازند؛ مسالک دینی که اکنون خاری بر چشم دشمنان است، بنابراین امسال باید ستاد اربعین به بهترین شکل مدیریت شود و شرایطی در پیاده روی اربعین حسینی فراهم شود که تنها دغدغه افراد زیارت باشد. 

نظری عنوان کرد: اقدامات داخلی دستگاه‌ها از زمان کنونی باید آغاز شود و مدیران  و مسئولان باید برنامه ریزی داشته باشند تا بهترین خدمات برای زائران امام حسین (ع) ارائه شود. سال گذشته اقدام خوب و هماهنگی در ستاد اربعین استان صورت گرفت و ستاد اربعین استان در بین ستاد اربعین کشور حائز رتبه برتر شد. بنابراین پایه و اساس ستاد اربعین امسال اقدامات سال گذشته است و باید تمام توان و ظرفیت دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌ها در ستاد اربعین سال 1403 باید به کار گرفته شود.

وی با بیان اینکه امسال به دنبال این هستیم که اعزام زائران به عتبات عالیات از مبدا استان مرکزی به صورت ریلی انجام شود، گفت: فرمانداران شهرستان‌ها باید هر چه سریعتر ستاد اربعین را تشکیل دهند و اداره کل صنعت و معدن و تجارت استان نیز نسبت به برگزاری جلسات با صنایع و با حضور نمایند‌ه‌ ستاد اربعین اقدام داشته باشند.

رئیس ستاد اربعین استان مرکزی خاطرنشان کرد: شرکت پخش و پالایش نفتی استان موظف است همه نیازمندی‌های مواکب در حوزه سوخت اعم از کامیون داران و گاز را پیگیری کند و نتیجه مربوطه را به ستاد اربعین استان مرکزی ارائه کند و در اعزام کامیون‌ها در ایام اربعین حساسیت در خصوص مسدود شدن کارت سوخت کامیون دارها وجود نداشته باشد. 

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان قزوین
  • اجرای طرح عفاف و حجاب دغدغه پلیس و مطالبه بر حق مردم است
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • کنسرسیوم هنوز تشریفات گمرکی قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران را انجام نداده است
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان
  • کنسرسیوم «توسعه ریلی افغانستان» ترانزیت را از مجاری قانونی پیگیری کند
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • طرح ازبکستان برای اتصال از افغانستان به آسیای مرکزی
  • طرح ازبکستان برای کریدور لجستیکی از افغانستان به آسیای مرکزی