Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان - ایرنا - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی و درمانی زنجان گفت: با اقدامات انجام گرفته؛ متخصصان طب اورژانس در پنج بیمارستان ولی عصر (عج)، آیت الله موسوی زنجان، الغدیر و امدادی ابهر و امیر المومنین (ع) خدابنده مستقر شده است.

دکتر علیرضا زراعتچی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون طب اورژانس در 2 بیمارستان ولی عصر (عج) و مرکز آموزشی درمانی تخصصی فوق تخصصی زنجان از اساتید دانشگاهی هستند که دستیار تخصصی را تربیت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ارتباط با نبود پزشک و یا متخصص طب اورژانس بیمارستان ولی عصر (عج) شهر زنجان اظهار داشت: هم اکنون طب اورژانس در بیمارستان یاد شده که دستیار تخصصی تربیت می کنند، بصورت 24 ساعته خدمات مورد نیاز بیماران را ارائه می کنند.
زراعتچی خاطرنشان کرد: بنابر این متخصص طب اورژانس سایر رشته های تخصصی به همراه دستیاران خود بر بالین بیماران حضور یافته و خدمات تخصصی در رشته های خاص ارائه می کنند .
این مسئول ادامه داد: بر این اساس در شهرستان ها نیز با توجه به وجود رشته های تخصصی به شکل متخصص مقیم و یا ماندگار پس از بررسی وضعیت بیمار خدمات تخصصی را ارائه می کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زنجان ادامه داد: با توجه به حساست نوع خدمات در اورژانس این بیمارستان، کادر پرستاری مجربی با پنج سال سابقه کاری نیز بکار گیری شده و این مهم در راستای ارائه خدمات مطلوب تر انجام گرفته است.
وی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی زنجان هم تا حد امکان تلاش داشته این موضوع مهم در اورژانس های بیمارستاتی لحاظ و رعایت شود.
زراعتچی افزود: بیمارانی که به بخش اورژانس مراجعه می کنند بر اساس دیدگاههای علمی و روز دنیا در رشته طب اورژانس به چندین دسته تقسیم می شوند که تعدادی از آنها بر اساس حدت بیماری و تعداد خدمات ارائه شده در اولویت رسیدگی قرار می گیرند.
وی اضافه کرد: بنابراین سیاست کلی وزارت بهداشت، درمان و دانشگاه علوم پزشکی و به طبع آن دانشگاه علوم پزشکی زنجان در عین رسیدگی به تمامی بیماران مراجعه کننده به اورژانس بر این مبنا قرار می گیرد که بیماران و همراهان آنها در کنار همکاری لازم با پزشکان و کادر پزشکی اجازه رسیدگی به بیماران را به بهترین نحو ممکن در زمان مناسب به این گروهها ارائه کنند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان ادامه داد:دانشگاه علوم پزشکی زنجان علاوه بر پزشکان متخصص، برای رفاه حال مردم در تمامی 24 ساعت شبانه روز پزشکان عمومی را نیز در درمانگاههای اورژانس بیمارستان ها مستقر کرده که این گروه نیز مشغول ارائه خدمات هستند.
وی یادآوری کرد:سطح بندی رسیدگی به بیماران بر اساس علم ترپاژ، در ورودی تمامی بیمارستانها و توسط پرستاران بسیار باسابقه ارائه می شود.
به گفته زراعتچی، بیماران و مراجعه کنندگان در صورت وجود هر گونه شکایت از نحوه ارائه خدمات درمانی در بیمارستان ها، مراکز رسیدگی به شکایات و دفاتر پرستاری و نیز در سطح معاونت درمان ، مدیریت نظارت پاسخگوی همشهریان هستند.
وی اضافه کرد: بر آورردها نشان می دهد بیشترین پیک مراجعه به مرکز آموزشی درمانی تخصصی و آیت الله موسوی شهر زنجان در 6ماهه اول امسال و بالاترین مراجعه نیز در 6 ماهه دوم به دلیل وجود بیماری های داخلی مربوط به بیمارستان ولی عصر(عج) شهر زنجان است.
زراعتچی خاطر نشان کرد: در همه اورژانس های بیمارستانی دنیا رشته های تخصصی طب اورژانس خدمات رسانی می کنند و در این استان با تلاش و اقدامات انجام گرفته و تعاملات انجام گرفته با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعضای هیات علمی در این بخش، دستیاران تخصصی و دیگر متخصصان جذب شده اند.
به گفته این مسئول، مجموع تخت های بیمارستانی استان اعم از (تامین اجتماعی، دانشگاهی، بخش خصوصی و ارتش) یکهزار و 700 تخت است که از این تعداد یکهزار و 400 تخت به مراکز بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان اختصاص دارد.
9646/8068

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي علوم پزشكي زنجان طب اورژانس بيمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۸۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید