Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@03:40:07 GMT

تقويت ارزش پول ملی و تامين سرمايه در گردش توليد

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۶۹۱۳۴

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، در جلسه صبح امروز دکتر همتی از همکاری مطلوب بانک‌های کشور در تحقق برنامه‌ها و سياست‌هاي بانک مرکزی براي سامان‌دهی نظام پرداخت به‌خصوص در حوزه الکترونيکی و جلوگيری از سو استفاده از جريان نقدينگی و صدمات ناشی از آن در بازار ارز قدردانی کرد و این همراهی نظام بانکی را عامل ایجاد ثمرات مثبت در اقتصاد کشور و ثبات و آرامش در بازار ارز دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ریيس‌کل بانک مرکزی درخصوص ساماندهی دستگاه‌های کارت‌خوان و چک‌هاي تضمينی بر کنترل و نظارت بيشتر تاکيد کرد و در همين راستا نظارت بيشتر بانک‌ها بر شرکت‌های PSP را نيز مورد توجه قرار داده و اعلام کرد قطعا در صورت عدم رعايت ضوابط نظارتی بانک مرکزی توسط اين شرکت‌ها مجوز آن‌ها مورد بررسی قرار می گیرد. 

دکتر همتی به ديدار اخير خود با مقام معظم رهبری و دستور ايشان به بانک مرکزی براي تقويت هرچه بيشتر ارزش پول ملی و نيز رعايت استقلال بانک مرکزی اشاره و اعلام کرد بانک مرکزی و نظام بانکی تمام توان مديريتی و کارشناسی براي تحقق منويات مقام معظم رهبری به‌‌کار می برد. 

وی تاکيد رییس جمهور درخصوص تامين سرمايه در گردش و نقدينگی مورد نياز توليد را عنوان کرد و از مديران عامل بانک‌ها خواست برنامه‌ريزي‌هاي مقتضی در اين باره انجام دهند و در صورت نياز به کمک و مساعدت بانک مرکزی اعلام کنند. دکتر همتی در ادامه به تشریح اهميت توليد و اشتغال و ضرورت توجه ويژه به اين موضوع پرداخت. 

ریيس‌کل بانک مرکزی به لايحه بودجه سال 1398 کشور اشاره و به برخی از جزیيات درآمدهای آن تاکيد کرد و گفت بودجه‌ای متناسب با شرايط ويژه اقتصادی براي سال 1398 تدوين شده و امیدواریم شرايط مناسبی در پيش داشته باشیم. 

وی با توجه به برنامه بانک مرکزی براي اجرای عمليات بازار باز در جهت مديريت سياست‌های پولی و سود بانکی، پيش‌بينی های انجام شده در قانون بودجه سال 1398 برای تحقق اين برنامه را تشريح کرد.

در ادامه جلسه مديران عامل بانک‌ها پيشنهادهای خود براي تحقق برنامه‌های حمايتی از توليد و اشتغال را عنوان کردند.مدیران عامل ضمن اعلام آمادگی براي حمايت از واحدهای توليدی، به ضرورت شناسایی واحدهای صنعتی اشاره کردند و خواستار ارتقای بهره‌وری و نظام‌های مديريتی واحدهای توليدی برای بهره‌برداری بهينه از منابع سرمايه‌ای در اختيارشان شدند تا از انحراف منابع جلوگيری شود. 

در همين راستا ریيس‌کل بانک مرکزی از بانک‌ها خواست سرمايه در گردش توليد را در اولويت قرار دهند و سازوکارهايی داشته باشند که واحدهای توليدی بهره‌ورتر در پرداخت تسهيلات مورد توجه قرار گيرند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۹۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی از سرمایه‌گذاری ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومانی و اشتغال هفت هزار و ۸۲۷ نفری در بخش معدن و صنایع معدنی استان خبر داد.

حیدر فتح‌زاده در نشستی با معاونان شورای نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد:  بخش اعظمی از سهم ارزش افزوده استان مربوط به بخش معدن بوده و بر اساس آمارگیری سال گذشته حدود ۱۳.۷ درصد سهم ارزش افزوده معدن کل کشور در آذربایجان شرقی است.

وی اضافه کرد: حدود ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومان در بخش معدن استان سرمایه گذاری شده و میزان اشتغال این بخش هفت هزار و ۸۲۷ نفر است.

وی وضعیت نرخ مشارکت و نرخ بیکاری استان را مطلوب دانست و افزود: ۴۲ درصد ارزش افزوده استان مربوط به صنعت و معدن، ۹ درصد در بخش کشاورزی و مابقی ارزش افزوده استان در بخش خدمات است.

فتح زاده افزود: اصلی‌ترین قابلیت فراروی توسعه استان، تعدد و توانمندی بخش خصوصی استان است که توانسته بخش اعظم فرصت‌ها و منابع توسعه در استان از جمله اراضی حاصلخیز، معادن، بازار خدمات، مرز و ... را در مسیر فرآوری و مولدسازی قرار دهد و با هدایت سرمایه‌گذاری‌های گسترده و ایجاد کارگاه‌ها و کارخانه‌های متنوع، بستر مطلوبی برای ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی فراهم سازند.

وی گفت: بر اساس آخرین برآوردهای مرکز آمار ایران این استان با ۴ میلیون و ۷۵ هزار نفر جمعیت دارای ۲۳ شهرستان، ۷۲ شهر، ۱۴۲ دهستان و ۵۲ بخش است. تبریز به عنوان پرجمعیت ترین شهر آذربایجان شرقی، ۴۱ درصد جمعیت استان را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، فتح‌زاده تصریح کرد: آذربایجان شرقی ۲۳۵ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای آذربایجان و ارمنستان دارد و سهم ارزش افزوده این استان از کل کشور ۳.۶ درصد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • کشمش و سفال همدان تقویت کننده مبادلات تجاری کشور+فیلم
  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید
  • کارگران پیشروان میدانی تولید ثروت هستند
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • ادامه رکوردزنی‌های دولت رئیسی؛ بالاترین تورم ۸۰ سال اخیر ایران ثبت شد
  • واکنش بانک مرکزی به اظهارات میرسلیم/ عقل سلیم چه می‌گوید؟
  • بانک مرکزی: گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • گشایش‌های جدید ارزی در راه است