Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، احمدرضا ونکی یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور گناوه شنبه‌شب در این نشست تخصصی اظهار داشت داشت: چهل سال از انقلاب اسلامی می گذرد آیا به وحدت بین حوزه و دانشگاه نائل شده ایم یا خیر و آیا به وحدت رسیدن چه اهمیتی دارد.

وی با اشاره به اصل چهارم قانون اساسی به ضرورت های وحدت بین دونهاد حوزه ودانشگاه اشاره کرد و افزود: وحدت باید براساس موازین اسلامی باشد پیشرفت تمام قوانین درگروه این است که فقه ما مبتنی بر مقتضیات زمانی ومکانی باشد و اجتهاد نوین باشد و تا زمانی که به وحدت نرسیم پیشرفتی نخواهیم داشت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور گناوه اظهار داشت: حوزه ودانشگاه نباید در را برروی همدیگر ببندند  بلکه باید تحمل نظرات همدیگر را داشته  و باهم تبادل نظر داشته باشند.

حجت الاسلام محمد سیفیان مدیر مدرسه علمیه امام صادق (ع) گناوه نیز اظهار داشت: منظور از وحدت حوزه ودانشگاه این نبود که دانشجو باید طلبه باشد یا بالعکس بلکه هدف این از  این مبحث وحدت،  استفاده از ظرفیت این دونهاد علمی بود.

وی با استقبال از برگزاری جلسات هم اندیشی افزود: این جلسات برای نزدیک‌تر شدن آراء و نظرات حوزه و دانشگاه در موضوعات مختلف ضروری است.

حجت الاسلام سیفیان از برکات وحدت بین حوزه ودانشگاه  پرورش دانشمندان مومن ومتعهد چون شهیدان شهریاری، احمدی روشن و.. دانست و گفت:  دیانت در زندگی این شهیدان موج می زد و اینها از ثمرات تاثیر وحدت بین حوزه و دانشگاه نسبت به همدیگر است.

پرستو دولابی عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور گناوه گفت: شاکله سخن امام خمینی (ره) در ارتباط با وحدت حوزه ودانشگاه این بود که علم ودین باهم رشد کنند و لذا  باید ببینیم تا چه اندازه  در این زمینه پیشرفت داشته ایم و سفارش بزرگان دراین خصوص موثر بوده است.

وی افزود: دغدغه امام این نبود که این دونهاد دریک جا جمع شوند چرا که این دو مقوله کاری مشخصی دارند. سوال دراین زمینه است هنوز تعریف درستی از وحدت ارائه نشده است منظور امام ورهبری از دانشگاه اسلامی این بود که دانشگاه مستقل از غرب عمل کند متاسفانه دشمنان یک شکاف بین دو نهاد ایجاد کردند و لذا باید بیش از گذشته تعامل وتبادل نظر صورت بگیرد.

معصومه گنجی از اساتید حوزه علمیه الزهرا (س) گناوه گفت: شاید هنوز به نقطه مطلوبی در خصوص وحدت بین حوزه و دانشگاه نرسیده ایم.

وی افزود:  اساتید حوزه ودانشگاه باید روشنگری کنند و درکنار آنها طلاب ودانشجویان  نیز باید مطالبه گری داشته باشند.

 گنجی بیان کرد: خیلی از دروسی که در حوزه ودانشگاه تدریس می شود که برای طلاب و دانشجو مفید نیست لذا باید ذهن دانشجویان وطلاب رادر گیر چیزهای اصیل وارزشی کرد.

 سیده زهرا موسوی مدیر حوزه علمیه الزهرا (س) گناوه ضمن تشکر از برگزاری این نشست آمادگی خود را برای برگزاری نشست های تخصصی در حوزه علمیه اعلام کرد و افزود: تداوم برنامه های هم اندیشی می تواند به وحدت وتعامل بیشتر این دو مرکز علمی کمک کند.

کد خبر 4479059

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه پیام نور گناوه وحدت حوزه و دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۰۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش ملی شاعر بلند آوازه‌ کُرد «میرزا احمد داواشی» برگزار می‌شود

مدیر پژوهشی مطالعات تاریخ و فرهنگ پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان گفت: همایشی ملی در مورد شاعر مردمی بلندآوازه و نام‌آشنای منطقه غرب ایران، میرزا احمد داواشی، نوزدهم اردیبهشت در دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مسعود بیننده امروز_ سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان در نظر دارد در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود و همچنین ایجاد بستری برای شکل‌گیری و تقویت گفتمان علمی درباره شاعران و شخصیت‌های فرهنگی مناطق مختلف کردستان در ذیل عنوان سلسله رویدادهای معنوی ایران، همایش ملی میرزا احمد داواشی شاعر نامی منطقه غرب کشور را نوزدهم اردیبهشت سال جاری در دانشگاه کردستان برگزار کند.

وی افزود: از ۴۲ مقاله رسیده به دبیرخانه همایش میرزا احمد داواشی ۳۱ مقاله جهت ارائه به صورت سخنرانی پذیرفته شده و چهار مقاله نیز به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

مدیر پژوهشی مطالعات تاریخ و فرهنگ پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان اضافه کرد: در این همایش دو سخنرانی اصلی و ۱۰ پانل تخصصی در طی برنامه‌های همایش اجرا می‌شود.

بیننده با اشاره به زندگی ادبی پربار این شاعر نامی تصریح کرد: میرزا احمد داواشی (۱۳۵۹-۱۲۷۹ ه ش) شاعر شیرین‌سخن، نکته‌سنج، زیباسرا، زیبابین و فصیح واژه است که اشعارش را به زبان کردی و در قالب گویش‌های گورانی-هورامی و سورانی-جافی سروده است.

وی درباره دیگر خصیصه ادبی اشعار این شاعر نامی گفت: میرزا احمد که جزو آخرین اعضای نسل شاعران گوران‌سرای کردستان ایران است در شهر روانسر از توابع استان کرمانشاه چشم به جهان گشوده و قریحه شاعرانگی و استعداد بداهه‌گویش در گستره‌ی جغرافیای فرهنگی این منطقه که طبیعت بکر و زیبای اورامانات، پاوه و جوانرود را شامل می‌شود رشد و نمو یافته است.

دبیر علمی همایش میرزا احمد داواشی اضافه کرد: میرزا احمد که به لقب داواشی معروف است در ذیل اشعارش معمولاً به همان نام خودش یعنی احمد که یکی از نام‌های مبارک پیامبر اسلام (ص) است خود را ندای شاعرانه زده و ختم اشعارش را با بستار زیبای پیامی عمیق و گوهروار می‌آراید، چنین است که لقب داواشی در افواه عامه شهرت دارد و نام احمد همان لقب شعری اوست.

بیننده ادامه داد: بدون شک برگزاری چنین همایش‌هایی فرصتی خواهد بود که از طریق آن شاعران و شخصیت‌های ادبی و فرهنگی ایران در منطقه کردستان معرفی شده و زمینه مناسبی برای تولید متون علمی در مورد آن‌ها و همچنین بستری برای انتشار این یافته‌های علمی و پژوهشی فراهم شود.

وی افزود: این دست از شاعران اگرچه در گستره‌ی وسیع‌تر زبان‌ها و فرهنگ‌های دیگر کمتر شناخته شده هستند، اما صدای زیست جهان واقعی عامه مردم بوده و زبان گویای جامعه و فرهنگ ما به شمار می‌آیند.

کد خبر 751341

دیگر خبرها

  • همایش ملی شاعر بلند آوازه‌ کُرد «میرزا احمد داواشی» برگزار می‌شود
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • چهارمین همایش حوزه انقلابی، حوزه منتظر برگزار می‌شود
  • استان بوشهر نماد مقاومت در حوزه خلیج‌ فارس است
  • ‌چهارمین همایش حوزه انقلابی، حوزه منتظر برگزار می‌شود
  • همایش «حوزه انقلابی حوزه منتظر» به میزبانی شیراز برگزار می‌شود
  • ‌چهارمین همایش «حوزه انقلابی، حوزه منتظر» در شیراز برگزار می‌شود
  • نشست‌های تبیین و تعالی در ۲۸۰ حوزه و کانون بسیج سیستان و بلوچستان برگزار شد