Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@04:00:51 GMT

برای درمان سرفه این میوه را بخورید

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۷۰۲۶۵

معمولا سرفه کردن از هر چیزی در آلرژی و سرماخوردگی کلافه کننده است. در این مطلب برای شما از درمان سرفه با یک میوه صحبت کرده ایم.

به متعلق به کجاست؟

شاید برایتان جالب باشد که بدانید خاستگاه بسیاری از  میوه‌های پاییزی، شماری از کشورهای اروپای جنوبی و کشورهای جنوب غربی آسیا مانند ایران، سوریه، لبنان و پاکستان است زیرا زمین و آب و هوای این کشورها به صورتی است که میوه‌های پاییزی در چنین کشورهایی به خوبی بارور می‌شوند و رشد می‌کنند، این میوه‌ها در سایرنقاط دنیا به عنوان میوه‌های کمیاب، خاص و استثنایی شناخته می‌شوند که از جمله  آنها می‌توان به میوه به اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میوه به از خانواده گلسرخیان است که سیب و گلابی نیز در این خانواده قرار می گیرند و بیشتر در شمال ایران یافت می شود، این میوه اگر رسیده و زرد رنگ باشد طعم ترش یا ملسی دارد و عطر آن بسیار دلنشین است، در طب سنتی توصیه می شود که به به صورت پخته مصرف شود و این موضوع بیشتر به دلیل کاهش مقدار اسیدیته این میوه است همچنین از قدیم الایام با به و گوشت گوسفند یا بز غذاهایی مانند تاس کباب تهیه می شده است که خواص بسیار زیادی دارد، همچنین مربا و مارمالاد این میوه  بسیار خوش طعم است.

 میوه به مانند بسیاری از میوه های درختی غنی از مواد مغذی چون ویتامین های B ، A ، C، فیبر و مواد معدنی مثل پتاسیم، مس، سلنیوم، روی، فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم است.

به گنجینه مواد مغذی

به پخته نرم و شیرین است، این میوه برای تهیه مربا، مارمالاد، پودینگ بسیار کاربرد دارد همچنین مربا به برای تسکین مشکلات روده‌ای استفاده می‌شود و سرشار از فروکتوز، گلوکز، پکتین، لمون، مالیک اسید، نمک پتاسیم، سدیم، کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن، روی، فسفر، مس، کلر، سولفور، کاروتن، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E، ویتامین B1، ویتامین B2، ویتامین B3، ویتامین B6 است.

سرفه و سرماخوردگی را با این میوه پاییزی درمان کنید

دانه‌های خشک‌شده به برای درمان سرفه و تسکین گلودرد بسیار مفید است،کافی است تا این دانه‌ها را در آب حل و بهعنوان دارو ضد سرفه استفاده کنید. این درمان به خصوص برای کودکان بسیار مفید بوده زیرا صد در صد بدون الکل است. دانه‌های این گیاه برای درمان پنومونی، سرماخوردگی، سرفه، آسم و بیماری‌های تنفسی استفاده می‌شود، برای این موارد لازم است دانه‌های به را در آب بجوشانید و سپس مصرف کنید.

به میوه مقوى روده و معده

پودری که از برگ‌های به استخراج می‌شود، مشکلات مرتبط با دستگاه گوارش مانند اسهال، یبوست، سوءهاضمه را کاهش می‌دهد البته میوه به در حالت پخته به همراه عسل و کمی سرکه باعث افزایش فعالیت و عملکرد دستگاه گوارش می‌شود و ترکیبات پکتینی موجود در این میوه  پاییزى موجب بهبود بیماری‌های روده‌ای می‌شود افزون بر این برگ‌هایبه باعث تقویت عملکرد معده و کبد می‌شود.

میوه به اشتها را زیاد مى کند و خون‌رسانی و تغذیه قلب را بهبود مى بخشد و در تسکین التهاب اندام های داخلی مانند رحم بسیار مناسب است.

میوه، دانه و برگ‌های به در درمان بیماری‌های دستگاه ادراری موثر است و برای افراد دیابتی که مى خواهند سطح قند خون خود را پایین نگه دارند، مصرف دمنوش به با دانه و برگ‌های آن، روزانه 3 بار توصیه می‌شود.

این میوه همچنین در درمان بیماری‌های پوستی و ناراحتی‌های چشمی مفید است، برگ به برای تقویت موها و کدر کردن رنگ در صورت استفاده موضعی بر روی موها، پیشنهاد مناسبی است.

کم‌ خونی را با به درمان کنید

یکی از مهم‌ترین ترکیبات موجود در به ویتامین C است که نقش مهم و تاثیرگذارى در سلامت ذهنی و فیزیکی دارد. ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان بسیار قوی محسوب مى شود و از تولید رادیکال‌های آزاد که چربی‌های غیراشباع تولید مى کنند، جلوگیری به عمل مى آورد همچنین وجود ویتامین C در رژیم غذایی باعث افزایش جذب آهن از مواد غذایی می‌شود و در نتیجه از کم خونی‌هایی که به علت فقر آهن به وجود می‌آیند، جلوگیری می‌کند.

به جاى قرص آرام بخش دمنوش به بنوشید

دانه به دارای آمیگدالین یا همان ویتامین B17 است که اثرات ضد سرطانی دارد البته در مصرف آن باید جانب احتیاط را رعایت کرد همچنین از مصرف بیش از حد دانه به باید اجتناب کرد؛ زیرا مقادیر زیادی از آمیگدالین سمی است. دانه‌هایبه سرشار از تانن، شکر، پکتین، مالیک اسید، آمیگدالین هستند و دمنوش هاى تهیه‌شده از آنها خاصیت آرام‌بخشی دارد، بی‌خوابی را درمان می‌کند و تنش‌های عصبی و تنفس نامنظم را تسکین می‌بخشد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آلرژی سرماخوردگی درمان لبنان پاکستان زمین رشد خانواده ایران طب سنتی گوشت ویتامین مشکلات دارو کودکان الکل تغذیه قند سلامت رژیم غذایی مواد غذایی فقر مصرف بیش از حد تنفس دارو درمان گوشت مصرف بیش از حد ویتامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۰۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۹۶۰ تن ترتیکاله علوفه‌ای در بهشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر از پیش بینی تولید ۹۶۰ تن ترتیکاله علوفه‌ای از مزارع این شهرستان خبر داد.


غلامرضا قنبری با اشاره به آغاز برداشت ترتیکاله علوفه‌ای در شهرستان بهشهر، گفت: ۲۳۰ هکتار تریتکاله در این شهرستان کشت شد که ۳۰ هکتار آن ترتیکاله علوفه‌ای است.


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهشهر افزود: پیش بینی می‌شود از این اراضی ۹۶۰ تن ترتیکاله علوفه‌ای برداشت شود.


قنبری تصریح کرد: گیاه تریتیکاله به دو شیوه علوفه‌ای و دانه‌ای کشت می‌شود که عملکرد علوفه‌ای آن ۴۰ تا ۵۰ تن در هکتار و دانه‌ای آن ۳ تا ۵ تن در هکتار است.


وی گفت: تریتیکاله، عله‌ای جدید بوده که در نتیجه تلاقی ژنوم‌های گندم و چاودار به وجود آمده و در این مورد گندم به جای گیاه مادر به کار گرفته شده و دانه‌های گرده از چاودار است.

دیگر خبرها

  • اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید
  • ۷ دلیل که باید انار بخورید
  • برداشت کلزا در بهبهان
  • اگر قصد باروری دارید این خوراکی‌ها را حتما بخورید
  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد
  • آب نمی‌خورید؟؛ این ۸ سبزی را بخورید
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند
  • تولید ۹۶۰ تن ترتیکاله علوفه‌ای در بهشهر
  • گلدهی مزارع کلزا در شهرستان جلفا