Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس گزارش یک روزنامه انگلیسی، ترزا می قصد دارد رای گیری روز سه شنبه پارلمان درباره طرح بریگزیتش را به تعویق انداخته و به بروکسل برود و خواستار بهتر کردن شرایط این توافق شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، روزنامه ساندی تایمز انگلیسی به نقل از "وزرا و دستیاران" نوشت که آنها انتظار دارند که ترزا می، نخست وزیر این کشور امروز یکشنبه اعلام کند که می‌خواهد این رای گیری به تعویق بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از انگیزه‌های وی از این اقدام این است که او ظاهرا شکست توافق بریگزیتش در این رای گیری را قطعی دانسته و وزرای دولتش نیز اظهار نگرانی کرده‌اند که این شکست ممکن است انقدر سنگین باشد که باعث سقوط دولت وی شود.

به نوشته ساندی تایمز، ترزا می طی چند روز آتی به بروکسل رفته و برای آخرین بار از اتحادیه اروپا خواهد خواست تا شرایط مربوط به توافق خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا را بهبود بخشد. قانونگذاران انگلیسی در هفته های گذشته بارها هشدار داده‌اند که تنها در صورت بهتر شدن شرایط این توافق از آن حمایت خواهند کرد.

یک سخنگوی ترزا می روز جمعه گفته بود که این رای گیری به رغم تقاضاهای برخی از قانونگذاران برای تاخیر در برگزاری آن انجام خواهد شد.

ترزا می که آینده‌اش در گروه این توافق است بارها تاکید کرده که توافق بریگزیت وی که ادامه روابط نزدیک با اتحادیه اروپا را در نظر گرفته تنها گزینه موجود روی میز است و تنها جایگزین‌هایش نیز یا "اتفاق دردناک خروج بدون توافق" از اتحادیه اروپاست و یا این که اصلا بریگزیت رخ ندهد.

با این وجود فشارها بر ترزا می مجددا افزایش یافته و در همین راستا ویل کوئینس، قانونگذار محافظه کار انگلیسی روز شنبه سمتش در دولت را به منظور اعلام مخالفت با توافق وی ترک کرد و ساندی تایمز گزارش کرده که استعفاهای بیشتر مقامات دولت ترزا می در اعتراض به این توافق در راه است.

ساندی تایمز همچنین نوشت که برخی وزرا برای برگزاری یک همه پرسی دوم بریگزیت برنامه ریزی می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بریگزیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۳۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین سنگ مرزی در مرز آذربایجان و ارمنستان گذاشته شد / عکس

به گزارش صدای ایران به نقل از خبرگزاری آنادولی،شاهین مصطفی‌اف، معاون نخست‌وزیر آذربایجان و رئیس مشترک کمیسیون شناسایی خط مرز بین ارمنستان و آذربایجان طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: گروه‌های کارشناسی دو کشور در حال کار بر روی تعیین مختصات با توجه به اندازه‌گیری‌های ژئودسیک (پیمایشی) در مرز بوده و در نتیجه برای اولین بار سنگ مرزی در مرز دو کشور قرار گرفت.

گفتنی است هشتمین نشست کمیسیون‌های تعیین مرز در ۱۹ آوریل ماه جاری به ریاست شاهین مصطفی‌اف، معاون نخست‌وزیر آذربایجان و مهر گریگوریان معاون نخست‌وزیر ارمنستان در مرز دو کشور برگزار شد.

آیهان حاجی‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان با انتشار بیانیه‌ای در حساب کاربری خود رد شبکه اجتماعی ایکس درباره این نشست اعلام کرد: کمیسیون‌های آذربایجان و ارمنستان در مورد برخی مسائل به توافق رسیده‌اند.

حاجی‌زاده نوشت: «رویداد تاریخی مورد انتظار. ارمنستان موافقت کرد ۴ روستای آذربایجان را که از اوایل دهه ۱۹۹۰ میلادی اشغال کرده بود، بازگرداند».

دیگر خبرها

  • اولین سنگ مرزی در مرز آذربایجان و ارمنستان گذاشته شد / عکس
  • نخست وزیر اسپانیا در فکر کناره گیری از قدرت
  • آغاز رقابت بیش از ۲۳ هزار هرمزگانی در مرحله نخست کنکور
  • تقلای باشگاه پرهوادار آلمانی برای زنده ماندن
  • افشاگری صهیونیست ها از کارشکنی نتانیاهو در مسیر تبادل اسرا
  • لحظه استقبال نخست وزیر سریلانکا از رئیسی + فیلم
  • رئیسی با استقبال نخست وزیر سریلانکا وارد این کشور شد
  • دست رد سوئیس به استفاده از سود اموال مصادره شده روسیه
  • نویسنده صهیونیست: نتانیاهو اسرائیل را نابود خواهد برد
  • استقبال از کتاب جدید ظریف/ وزیر خارجه سابق ایران: امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد