Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان- کامران گردان گفت: نواحی شهرداری می‌تواند بازوی توانمندی برای شهرداری باشد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان، کامران گردان رئیس شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه شورای اسلامی شهر نگاه ویژه‌ای به ناحیه محوری و تمرکززدایی از شهرداری دارد، گفت: نواحی ‌باید بتوانند پل ارتباطی بین مردم و شهرداری باشند و اگر این مهم محقق شود مشارکت خوبی را در محلات خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کامران گردان با بیان اینکه شهرداری تقویت نواحی را از تابستان امسال در پیش گرفت، افزود: تقویت نواحی مشارکت خوب مردم در امور مدیریت شهری را به دنبال دارد.

گردان از مدیران نواحی به عنوان نیروهای متخصص و شهرداران آینده نام برد و اظهار کرد:‌ امیدواریم نواحی بیشترین وظیفه را بر عهده داشته باشند تا بتوانیم مشارکت مردمی را شاهد باشیم.

وی افزود: مدیران نواحی در صورتی که خوب عمل کنند، می توانند بازوان توانمند شهرداری باشند.

افزایش مشارکت شهروندان در مدیریت شهری گامی در جهت محله محوری

حمید بادامی نجات نایب رئیس و سرپرست مرکز مطالعات و پژوهش های شورای اسلامی شهر همدان هم گفت: تعامل صاحبنظران، اندیشمندان و کارشناسان، ارائه مباحث و یافته‌های جدید در حوزه‌های مختلف مدیریت شهری از جمله اهداف نشست شهراندیشی است.

بادامی‌نجات افزود:‌ مجموعه مدیریت شهری بر اساس ضوابط تشکیلاتی شهرداری‌ها می‌تواند با افزایش مشارکت شهروندان در مدیریت شهری در جهت محله محوری گام بردارد.

وی عنوان کرد:‌ تصمیم‌سازی گروهی مؤثرتر و کاهش فاصله میان شهروندان و مسؤولان مدیریت شهری در ایجاد محله محوری بسیار مؤثر است.

سرپرست مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان در ادامه تقویت نواحی و ایجاد ناحیه محوری را افزایش وابستگی میان گروهی و انسجام فرهنگی و اجتماعی شهروندان و افزایش خودکنترلی و مشارکت شهروندان در ارتقای انضباط شهری عنوان و یادآور شد: انعطاف پذیری و عدم تمرکز اداری و سازمانی با رویکرد افزایش اثربخشی، سرعت و کیفیت مدیریت شهری و کارآمدی و هماهنگی ساختار و شیوه‌های نظارت نیز از ضروریات ناحیه محوری است.

ایجاد عدالت اجتماعی از مزیت‌های ناحیه محوری است

رضا عبدی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند و بازیافت شهرداری تهران به عنوان کارشناس و میهمان ویژه هم در این نشست گفت: تشکیل ستاد ناحیه محوری در راستای تقویت نواحی ضروری است.

 عبدی به تشریح اجرای طرح ناحیه محوری در تهران پرداخت و افزود: با اجرای این طرح، عدالت اجتماعی در محله‌های تهران ایجاد شده است و از ۳۵۶ محله ۳۰۰ محله داری پارک هستند، همچنین دسترسی به حمل و نقل عمومی و امکانات خدماتی و رفاهی در محله‌ها به سهولت در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه  استفاده ازظرفیت معتمدین محلات در اجرای طرح ناحیه محوری را موثر دانست و یادآور شد:چرا که معتمدان محل می توانند مسائل و دغدغه‌ها را به شهرداری انتقال می‌دهند.

وی تقسیم بندی دقیق طرح ناحیه محوری و اتخاذ تصمیمات درست، رعایت عدالت اجتماعی در شهر را به دنبال دارد، اضافه کرد: لازم است اعتبارات مورد نیاز نواحی نسبت به حجم و فعالیت آنها پیش بینی شده و در بودجه سال ۹۸ شهرداری همدان لحاظ شود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند و بازیافت شهرداری تهران افزود:‌ پرهیز از موازی کاری، کاهش فرایند پاسخگویی به مطالبات شهروندان، تسهیل در ارائه خدمات از مزایای ناحیه محوری است.

بودجه امسال شهرداری با توجه به نیازها و اولویت‌ها تعیین می‌شود

عباس صوفی شهردار همدان هم در این نشست تأکید کرد: ما هر چقدر بتوانیم باید سعی کنیم از جزئیات شهر به کلیات آن برسیم و نگذاریم حداقل‌هایی که مورد توجه شهروندان است مغفول بماند.

صوفی افزود: توجه به ناحیه محوری توجه به جزئیات است که آن را در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

وی گفت:‌ امسال با هماهنگی شورای اسلامی شهر روند بودجه نویسی تغییر پیدا کرده و برای نخستین بار با توجه به نیازها و اولویت‌ها بودجه را تصویب و ترسیم خواهد کرد.

تعریف ۷۵ محله در همدان

وحید علی‌ضمیر معاون خدمات شهری شهردار همدان هم در این جلسه گفت:‌ اعتقاد ما این است که کار باید در نواحی و از جزء به کل پرداخته شود.

علی‌ضمیر با بیان اینکه به صورت ساختاری از سال ۹۲ نواحی مناطق آغاز به کار کرده است، افزود: در شهر همدان ۷۵ محله تعریف شده که امیدواریم با فعالیت، تلاش و تقویت نواحی مدیریت شهری بیشترین خروجی و بهترین عملکرد را داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه باید از ظرفیت نواحی در محلات استفاده شود افزود:‌ تمام ظرفیت کاری را تحویل نواحی می‌دهیم و تجهیزات خدمات شهری با یک برنامه‌ریزی در اختیار نواحی قرار گرفته است.

باید نواحی مختلف شهرداری را تقویت کنیم و به آنها نیرو و بودجه بدهیم

علی فتحی رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان هم در سخنانی با بیان اینکه از سال ۹۲ و در شورای چهارم ناحیه‌ها تشکیل شده است اضافه کرد:‌ متأسفانه آسیب‌های زیادی را این طرح به دنبال داشت.

فتحی با بیان اینکه‌ متأسفانه مسؤولان ناحیه هیچ امکاناتی در اختیار ندارد و با این وجود از آن‌ها کار می‌خواهیم افزود: ‌باید در ۱۲ ناحیه همدان شورای اجتماعی محلات شکل بگیرد و تمرکززدایی از مدیریت شهری برداشته و به نواحی واگذار شود.

وی  افزود: برخی از محله های همدان از جمله خضر و حصار در متون تاریخی دارای ۷۰۰ سال قدمت هستند اما با این وجود پلاک آبی روی دیوار ندارند و برخی از محله‌ها هنوز مجهز به فاضلاب نیستند که با استفاده از نظارت نواحی می‌توانیم این مشکلات را حل کنیم.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان افزود: باید نواحی مختلف شهرداری را تقویت کنیم و به آنها نیرو و بودجه بدهیم تا بتوانند اقدامات خوب و اثرگذاری داشته باشند.

در پایان این نشست از مدیران فعال نواحی قدردانی به عمل آمد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شورای شهر همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۳۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران

عضو شورای شهر تهران بر لزوم رعایت دستورالعمل استقرار و نظام نگهداشت HSE (بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در مناطق تأکید کرد.   به گزارش ایسنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.   وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است.    احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است.   از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است.    صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛   نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود.    وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • شهر و حیات مدنی
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • تلاش شبانه‌روزی تیم‌های خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی از معابر
  • برای رفع اشکال کارت منزلت شهروندی چه کار کنیم؟+ نشانی مراکز
  • کارگران مهم‌ترین رکن مدیریت شهری هستند