Web Analytics Made Easy - Statcounter

خراسان شمالی- دکتر محمدعلی شجاعی گفت: با مشارکت اهل سنت و فارغ از هر نوع نگاه سیاسی باید از مشارکت بانوان و جوانان در مسیر توسعه آموزش بیشتر بهره برد زیرا میزان باسوادی در روستاهای مرزی وضعیت مطلوبی ندارد.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، محمدعلی شجاعی استاندار خراسان شمالی در جمع شماری از علمای اهل سنت، توجه جدی به سند توسعه استان و پیگیری مباحث آموزش در روستاهای مرزی را خواستار شد و گفت:جامعه مطلوب باید دارای سطح آگاهی بالا و آموزش باشد و برای برابری در سطح آموزش تحصیلی و عالی باید روستاهای مرزی نیز این مباحث را با جدیت بیشتری پیگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: داشتن سند توسعه را برای استان الزامی دانست و افزود:باید سند توسعه استان به عنوان برنامه کاری تمام مدیران دستگاه های اجرایی قرار گیرد، هر چند دولت در این خصوص تلاش هایی را در راستای تامین خواسته های مردم استان انجام داده اما شاید به دلیل اهمیت ندادن به این سند و نبود برنامه منسجم از بسیاری برنامه ها عقب هستیم.

وی خاطرنشان کرد: سند توسعه استان زمانی در مسیر مشخص قرار خواهد گرفت که شاهد همراهی منسجم گروه های مختلف و مشارکت مردم باشیم.

شجاعی اظهار داشت: اعتقاد زیادی به بحث آموزش و آگاهی جامعه دارم زیرا جامعه مطلوب دارای سطح آگاهی، شعور و درک بالاست که این عوامل در کنار یکدیگر موجب می شود تا بسیاری از امور به خوبی پیش برود.

وی افزود:در حال حاضر در حوزه توسعه آموزش و پرورش و آموزش عالی در سطح کشور وضعیت خوبی را داریم بنابراین این موضوع باید در روستاهای مرزی هم نمود بیشتری پیدا کند زیرا در این حالت مردم می توانند خواسته های خود را به درستی تشخیص دهند.

شجاعی با بیان این که باید شاهد برابری سطح تحصیلات جامعه اهل سنت و شیعه باشیم، تصریح کرد:با مشارکت اهل سنت و فارغ از هر نوع نگاه سیاسی باید از مشارکت بانوان و جوانان در مسیر توسعه آموزش بیشتر بهره برد زیرا میزان باسوادی در روستاهای مرزی وضعیت مطلوبی ندارد.

وی در ادامه با تاکید بر این که نگاه دولت تدبیر و امید میدان دادن بیشتر به علم و تحصیل است، خاطرنشان کرد:باید شاهد تحولی در خانواده ها و جوانان در حوزه علم و دانش و افزایش سطح آگاهی باشیم.

شجاعی در ادامه سخنان خود به تجربه چندین ساله زندگی خود به واسطه تصدی پست های مختلف در استان هرمزگان پرداخت و گفت:ارتباط بسیار زیادی با علمای اهل سنت این استان داشتم و انصافا آن طور که شایسته بوده این علما در بحث همراهی با مقام معظم رهبری،حاکمیت و دولت به خوبی عمل کرده اند.

وی اظهار داشت:از زمانی که از سوی هیئت دولت مسئولیت تصدی استانداری این استان نصیب بنده شد، مطالعه ای از جامعه اهل سنت این استان و وضعیت شهرستان راز و جرگلان داشتم که به اعتقاد بنده استان و شهرستان های مرزی باید وضعیت بهتری نسبت به وضعیت کنونی خود داشته باشند.

استاندار خراسان شمالی با بیان این که در نخستین فرصت سفری به شهرستان راز و جرگلان خواهم داشت، افزود:باید به تمامی مطالبات مردم این شهرستان فارغ از هر نوع نگاه قومیتی سرعت ببخشیم که در این راه نیازمند همراهی مردم و علمای اهل سنت هستیم.

دکتر شجاعی مردم خراسان شمالی را دارای هوشمندی خاصی دانست و گفت:نخستین شرط توسعه همین آرامش و زندگی مسالمت آمیز اقوام مختلف کنار یکدیگر است و این نشان از هوشمندی خاص مردم این استان است.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: علمای اهل سنت مشارکت بانوان و جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۴۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است

وحید خدابنده در وبینار تبیین دومین رویداد بین المللی «الف تا» که با حضور ۲ هزار نفر از آموزگاران استان در شبکه شاد برگزار شد، با تشریح نحوه برگزاری این رویداد بین المللی اظهار کرد: جشنواره «الف تا» بستری مناسب برای نشر و اشاعه ایده‌ها و تجارب خاص مدارس است.

او خاطرنشان کرد: جشنواره «الف تا» بستری مناسب برای همکاران فراهم کرده است تا ایده‌ها و تجارب خاص مدارس خود را نشر و اشاعه دهند، لذا مشارکت حداکثری مدیران، آموزگاران، راهبران و سرگروه‌های آموزشی ابتدایی در این رویداد بین المللی با هدف ایجاد فرصت هم افزایی، هم گرایی و وحدت بخشی در راستای انتقال تجارب تحول آفرین انتظار می‌رود.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان اردبیل با بیان تفاوت دو بخش مدارس پیشتاز تحول و تک تجربه‌ها محور‌های اصلی و فرعی رویداد از جمله مدیریت و رهبری مدرسه، فرآیند‌های یاددهی-یادگیری، تولید محتوای آموزشی، روش تدریس و تولید فناوری‌های نوین آموزشی، برنامه تربیت، محیط تربیت و سلامت و تربیت بدنی اعلام کرد.

خدابنده همچنین برگزاری نشست‌های گفتگو محور معلمانه، نمایشگاه استانی و کشوری، تولید و انتشار محصولات چندرسانه‌ای مؤثر و ایجاد بانک تجربیات را از مهمترین برنامه‌های رویداد «الف تا» برشمرد.

در ادامه رییس اداره تکنولوژی، گروه‌های آموزشی و بررسی محتوای ابتدایی استان گفت: دومین رویداد بین المللی «الف تا» با هدف اجرای مطلوب برنامه طرح شهید همت و به منظور پیوند زدن تجارب ارزنده معلمان با آخرین یافته‌های علمی و پژوهشی معتبر اجرا می‌شود.

سجاد محسن پور تصریح کرد: متقاضیان شرکت در این جشنواره می‌توانند آثار و مستندات خود را در دو محور طراحی آموزشی و اجرای تدریس و نیز گفتمان آموزشی طبق شرایط تهیه فیلم تدریس تا ۲۰ اردیبهشت ماه در سامانه https://alefta.ir ثبت و بارگذاری کنند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است
  • آفریقا فرصت‌های زیادی برای صنعتگران و تجار ایرانی دارد
  • تجارت ایران با کشور‌های آفریقایی دوبرابر می‌شود/ فردا ۸ اردیبهشت زمان افتتاح بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های ایران
  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • توسعه اجتماعی شاخص‌ترین دارایی نظام است