Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، باتری‌های فلزی مدت زیادی است که روی بسیاری از وسایل قرار داده شده‌اند. آخرین نوع باتری فلزی که برای دستگاه‌ها و گجت‌های متفاوت استفاده شده، باتری‌های لیتیوم یونی هستند که در برخی موارد دیده می‌شود که دچار آتش‌سوزی یا انفجار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آخرین نمونه‌ای که از حادثه اینگونه باتری‌ها دیده شد، انفجار یک دستگاه iPhone X بود که به دلیل گرمای زیاد باتری، دستگاه منفجر شد. محققان و دانشمندان دانشگاه پنسیلوانیا در جدیدترین پروژه خود، موفق به توسعه یک نوع باتری فلزی شده‌اند که با دوام‌تر از باتری‌های مشابه خود هستند.

این باتری فلزی جدید با استفاده از نوعی اسفنج سه‌بعدی پلیمری ساخته شده است که ایمنی باتری را به مراتب بالا می‌برد و عمر مفید آن دو برابر نمونه باتری‌های فلزی دیگر است. دانگای ونگ، محقق ارشد این پروژه و استاد مهندسی مکانیک دانشگاه پنسیلوانیا درباره این باتری اظهار داشته است که این پروژه برای توسعه و تولید نسل جدیدی از باتری‌های فلزی انجام شده است و زمان استفاده از فلز لیتیوم برای ساختن باتری‌ها باید به پایان برسد.

باتری‌های فلزی دارای سه جزء الکترود مثبت، الکترود منفی و یک الکترولیت خواهد بود. زمانی که باتری شارژ می‌شود، یون‌های لیتیومی از الکترود مثبت گرفته می‌شوند و با حرکت در قسمت الکترولیت به سمت الکترود منفی می‌روند و در آن ذخیره می‌شوند و هرقدر این پروسه سریع‌تر انجام شود، شارژ سریع‌تر خواهد بود. در عین حال، زمانی که یک باتری فلزی لیتیوم یونی به سرعت شارژ می‌شود شکل‌های سوزنی روی باتزی ایجاد می‌کند که عمر باتری را کاهش خواهد داد.

ونگ در مصاحبه خود گفته است که محققان دانشگاه پنسیلوانیا از نوعی پلیمر استفاده کرده‌اند که شبیه به یک اسفنج متخلخل است و علاوه بر انتقال سریع یون‌ها، از زوال باتری هم جلوگیری می‌کند. در این صورت دیگر در دماهای پایین هم و زمان شارژ سریع، باتری شوره نخواهد زد.

گفتنی است، این تحقیق می‌تواند منجر به ساخت باتری‌های فلزی پایدارتر و قدرتمندتر شود که می‌توانند در همه زمینه‌های زندگی مورد استفاده قرار گیرند. ساخت یک نوع باتری جدید که بتواند عمر بیشتری داشته باشد و سریع‌تر شارژ شود، مدت زیادی در دست توسعه بوده است اما نمونه‌های اولیه آن‌ها با شکست روبرو بوده یا به تولید انبوه نرسیده‌اند. با تولید انبوه این باتری‌ها، می‌توان انتظار داشت که شارژ گوشی‌های هوشمند با انقلابی بزرگ روبرو باشد.

بیشتر بخوانید: تایر‌های دوچرخه‌ای که هرگز پنچر نمی‌شوند +فیلم

انتهای پیام/

ساخت نوعی باتری از جنس پلیمر با عمر دو برابر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۵۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر بنزین می سوزانند که این میزان ۲ تا ۳ برابر بیشتر از میانگین جهانی است. - اخبار سیاسی -

غلامرضا شریعتی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و راه حل هایی که می توان برای برون رفت از این شرایط به کار برد، اظهار داشت:  مشکل اصلی ما این است که خودروهای تولید داخل مصرف بسیار بالایی از بنزین دارند و این امر باعث بروز معضل ناترازی بنزین شده است.

واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

وی ادامه داد: دولت باید خودروسازان را مجبور کند که در تولیدات خود اصلاحاتی انجام دهند و خودروهای با کیفیت تولید کنند، اما متاسفانه خودروسازان به دنبال اصلاح تولیدات خود و تولید خودروهای با کیفیت نیستند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: ما معتقدیم که بهترین راه کار برای بهبود ناوگان حمل و حمل در کشور در این شرایط که خودروسازان زیر بار اصلاح تولیدات خود نمی روند واردات خودروهای خارجی است.

شریعتی تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه ملی کشور را به خاطر حمایت از خودروسازان داخلی از بین می بریم، امسال مجبوریم به میزان زیادی واردات بنزین انجام دهیم و این به معنای کسری بودجه بیشتر است.

وی با بیان اینکه مصرف بالای بنزین در خودروهای تولید داخل در ردیف اول متهمان ناترازی بنزین است، بیان داشت:  باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر 100 کیلومتر 12 لیتر بنزین می سوزانند که این میزان 2 تا 3 برابر بیشتر از میانگین جهانی است.

شریعتی با تاکید بر اینکه باید از سرمایه ملی خودمان حفاظت کنیم، ادامه داد: علاوه بر بی‌کیفیتی خودروها، حجم بالایی از خودروهای فرسوده در سطح شهر در حال تردد هستند که این امر هم بر استفاده بیشتر از بنزین افزوده است.

عضو کمیسیون عمران بیان کرد: باید برای برون رفت از این شرایط اقدام به متنوع سازی سبد سوخت نیز بکنیم و از خودروهای برقی و هیبریدی هم در چرخه استفاده کنیم تا میزان  خودروهای استفاده کننده از بنزین کاهش پیدا کنند. همچنین ما باید به سمت استفاده از خودروهای دوگانه سوز  مثل سی ان جی و ال پی جی هم حرکت کنیم و به این وسیله از میزان مصرف بنزین در کشور بکاهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • شارژ ۱۹ میلیارد دلاری صندوق توسعه/ تزریق ۱۰۰ همت به مسکن در ۱۴۰۳
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • (تصاویر) رولکس؛ نسخه «چه کسی اهمیت می‌دهد»