Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار توپ و تور گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، پس از آنکه وزیر ورزش و جوانان در راستای پیروی از قانون منع به کارگیری مدیران بازنشسته‌ ، افشین داوری را به عنوان سرپرست جدید فدراسیون والیبال منصوب کرد و خط پایانی به ریاست احمد ضیایی در این فدراسیون کشید، اعضای هیات رییسه این فدراسیون با ارسال نامه‌ای به وزارت ورزش و جوانان و شخص مسعود سلطانی فر عنوان کردند که سرپرستی افشین داوری را به رسمیت نمی‌شناسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نامه در حالی به دفتر مسعود سلطانی فر ارسال شد که ماده استناد شده اعضای هیات رییسه والیبال مربوط به اساس نامه قدیمی فدراسیون ها  (اساسنامه تدوین شده در سال 78) است. و این اساس نامه در سال 81 با تغییراتی روبه رو شده که از چشم هیات رییسه فعلی والیبال دور مانده است. در اساس نامه فعلی که سال 81 تغییراتی را به خود دیده و در ماده 10 آن آمده است: 

« رییس فدراسیون به مدت چهار سال انتخاب می‌شود و انتخاب مجدد وی بلامانع است. در تبصره نخست این آیین نامه قید شده است که قبول استعفا و برکناری رییس فدراسیون به تشخیص رییس سازمان تربیت بدنی (وزارت ورزش فعلی) و یا‌پیشنهاد مجمع و موافقت ایشان انجام می‌پذیرد. و در تبصره دوم نیز قید شده است که :رییس سازمان بلافاصه پس از عزل و یا قبول استعفای رییس فدراسیون فردیرا به عنوان‌سرپرست منصوب خواهد نمود. »

با استناد به این دو تبصره اساسنامه فدراسیون های ورزشی، نامه ارسالی اعضای هیات رئیسه والیبال  به سلطانی فر  وجاهت قانونی ندارد. چه آنکه انتخاب سرپرست برای فدراسیون‌های ورزشی در صورت خلع ید رئیس قانونی به هر دلیلی اعم از فوت، استعفا، بیماری، برکناری و... جزو اختیارات وزارت ورزش و جوانان محسوب می‌شود و در اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی به صراحت به آن اشاره شده است. به نظر می‌رسد که اعضای هیات رئیسه هیچ آگاهی نسبت به آخرین اساسنامه ندارند. 

نکته دیگری که باید به آن توجه داشت این است که  اگر تصمیم وزارت ورزش و جوانان و انتخاب سرپرست برای فدراسیون والیبال غیرقانونی بود، باید پیش از این 51 فدراسیون ورزشی ایران تعلیق می شدند چه آنکه در نمونه های مشابه در یک دهه اخیر در همه فدراسیون های ورزشی، انتخاب سرپرست برای فدراسیون از سوی وزیر ورزش یک روال بدیهی بوده که بارها اجرا شده و هیچ اتفاقی نیز رخ نداده است.

اینکه فدراسیون نشینان فعلی والیبال بعد از برکناری رییس این فدراسیون در تلاش برای اثبات برادری خود بوده و اقدامات لازم را برای تغییر این ماجرا به کار بگیرند، شاید امری طبیعی باشد اما انتظار این است که نفرات هیات رییسه یک فدراسیون بیش از هرچیز تابع قوانین بوده و برای استناد به ماده ای در اساس نامه و آیین نامه ها، از آن آگاهی کامل داشته باشند. وزارت ورزش پیش از انتخاب افشین داوری به عنوان سرپرست فدراسیون والیبال ، چندین و چند سرپرست را در فدراسیون های دیگر معرفی کرده است و جالب این است که هیات رییس فدراسیون والیبال تصور می کردند که در فدراسیون والیبال باید اتفاقی غیر از این رخ  بدهد. 

حال باید منتظر ماند و دید واکنش وزارت ورزش به نامه سرگشاده هیات رییسه والیبال چه خواهد بود. آن هم در حالی که امروز مراسم معارفه سرپرست جدید فدراسیون والیبال برگزار خواهد شد و افشین داوری به طور رسمی و با دستور مستقیم وزیر ورزش تا زمان برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون والیبال، عهده دار مدیریت این فدراسیون خواهد شد. 

بیشتر بخوانید: رئیس فدراسیون هندبال چه کسی خواهد شد؟/ بازی 16 نفر و یک صندلی! اظهارات نماینده مجلس درباره شکایت رئیس فدراسیون والیبال به دیوان عدالت اداری ضیایی بالاخره استعفا داد / فدراسیون والیبال در انتظار ابلاغ سرپرستی

انتهای پیام/

بررسی نامه اعتراض آمیز هیات رییسه والیبال به وزارت ورزش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون والیبال اخبار ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۶۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رییس دانشگاه مازندران در این نشست که با هدف بررسی مسایل و ظرفیت‌های آموزش عالی استان صورت گرفت، انتخاب دانشگاه برای اولین نشست توسط منتخبان مردم در مجلس را نشان از اعتقاد به کارآمدی و بهره‌گیری از ظرفیت علمی جامعه در راستای حل مشکلات و توسعه استان دانست.

دکتر علی‎نژاد با تاکید بر تاکیدات مقام معظم رهبری بر سه اصل تولید علم، تربیت عالم و جهت‌دهی به این دو، اظهار داشت: دو اصل اول در همه دنیا اجرا شده و موضوعی که غافل مانده است، اصل هدایت صحیح آن است که منجر به استفاده ابزاری در جهت امیال نفسانی و ظهور پدیده‌هایی مانند اوضاع امروز غزه می‌گردد.

رییس دانشگاه مازندران با اشاره به رخداد‌های دانشگاه‌های آمریکا به‌عنوان مدعی حقوق بشر، این امر را یکی دیگر از عوامل عدم هدایت صحیح علم و عالم دانست و افزود: در ایران اسلامی با بهره از تعالیم اسلامی و مدیریت دینی، هیچ‌گاه شاهد این اتفاقات در دانشگاه‌ها نبوده و نیستیم.

وی به ظرفیت‌های دانشگاه مازندران در حوزه‎های مختلف اشاره کرد و گفت: موضوعاتی مانند حوزه دریا و اقتصاد دریامحور، گردشگری، محیط زیست و پسماند و فناوری‌های راهبردی را ۴ ماموریت اصلی دانشگاه بیان کرد و با اشاره به اقدامات مختلف دانشگاه در این راستا همانند مسوولیت میز دولت و دانشگاه در حوزه اقتصاد دریا در تدوین سند برنامه هفتم توسعه، تاسیس مراکز مشترک پژوهشی با سازمان‌های مختلف مانند مرکز مشترک با قوه قضاییه و توسعه دانشکده‌های علوم دریایی و میراث فرهنگی و گردشگری، از راه‌اندازی دانشکده علوم و فناوری‌‎های راهبردی در دانشگاه مازندران خبر داد.

دکتر علی‌نژاد با بیان این‌که دانشگاه مازندران به همه استان تعلق دارد، بر لزوم مشارکت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در توسعه این دانشگاه و تقویت زیرساخت‌ها از جمله تکمیل پروژه‎های عمرانی و رفاهی دانشجویی، از آمادگی دانشگاه مازندران و نخبگان دانشگاهی استان در راستای توسعه و آبادانی استان خبر داد و خواستار تشکیل دبیرخانه همکاری مشترک در این دانشگاه شد.

دکتر رضا حاجی‌پور نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه به اهمیت جایگاه دانشگاه و لزوم توجه و نگاه علمی به معضلات و مشکلات استان گفت: دانشگاه‌ها نقش مهم و اساسی در توسعه و پیشرفت هر کشوری دارند. استفاده درست و کامل از ظرفیت‌های دانشگاه و قشر فرهیخته دانشگاهی می‌تواند سرعت رسیدن به پیشرفت و تعالی یک جامعه را تسریع ببخشد.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی افزود: این که از توانمندی دانشگاهیان غافل شویم، اشتباهی نابخشودنی است که خسارات و صدمات جبران ناپذیری را در عرصه‌های مختلف توسعه رقم خواهد زد.

دیگر خبرها

  • قدیمی ترین متن مبارزاتی امام خمینی و انتشار دست‌نوشته‌ رهبری در دفتر کتابخانه وزیری برای نخستین بار + عکس
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • توسعه و پیشرفت بی سابقه بولینگ و بیلیارد لرستان
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • واکنش فدراسیون فوتبال به درخواست وزیر ورزش
  • واکنش وزیر ورزش و رییس فدراسیون به اتفاقات آزادی
  • اسبقیان: حضور قدیمی در فدراسیون هاکی باعث افتخار است
  • قول پاداش ویژه برای ملی‌پوشان هاکی زن
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان