Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر سابق آمریکا در افغانستان اظهار داشت که دولت رئیس جمهور کنونی افغانستان با کناره‌گیری اعضای کلیدی آن به شدت تضعیف شده و رهبران سیاسی نیز خواستار آن هستند که غنی دور آینده نیز نباید رئیس جمهور افغانستان باشد. ۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۲ بین الملل آسیا-اقیانوسیه افغانستان نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم ، «رونالد نیومن» سفیر سابق آمریکا در افغانستان که به تازگی به کابل سفر کرده است درباره وضعیت این کشور در آستانه انتخابات ریاست جمهوری نوشت: دولت در حاشیه شهرها ضعیف است و با خروج اعضای کلیدی از کابینه غنی؛ از جمله کناره‌گیری وزیر دارایی و معاون وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی غنی به نظر می‌رسد که حکومت وحدت ملی در حال ذوب شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیومن در «نشنال اینترست» نوشت که مشاور امنیت ملی و معاون وزیر خارجه افغانستان پس از استعفا به اپوزیسیون و همچنین رقیب انتخاباتی غنی تبدیل شده‌اند؛ کابل سفیری در واشنگتن ندارد زیرا نماینده کابل در واشنگتن برای پر کردن کرسی خالی مشاور امنیت ملی مجبور شد از واشنگتن به افغانستان بازگردد.

سفیر سابق آمریکا تصریح کرد: زمانی که در کابل حضور داشته چیزی که رهبران سیاسی از جناح‌های مختلف در افغانستان بر آن اتفاق نظر داشتند این بود که اشرف غنی نباید در انتخابات ریاست جمهوری بهار سال آینده پیروز شود.

وی افزود: اختلافات قومی بطور جدی در دوران ریاست جمهوری غنی عمیق شده و بسیاری وی را از پشتون‌های ملی‌گرای شرقی می‌دانند که دیگر اقوام را نادیده می‌گیرد؛ ممکن است همانطور که غنی و حامیانش معتقد هستند این ادراکی اغراق شده باشد، اما (نادیده گرفتن دیگر اقوام) وجود دارد.

نهادهای ناظر بر انتخابات افغانستان: مسئولان کمیسیون‌های انتخاباتی برکنار شوندانصراف کمیسیون شکایات انتخابات افغانستان از ابطال آرای کابلآیا کمیسیون انتخابات افغانستان توان برگزاری به موقع انتخابات ریاست جمهوری را دارد؟مذاکره طالبان با دولت؛ شرط احزاب برای تعویق انتخابات ریاست جمهوری افغانستان

نیومن درباره انتخابات پیش‌رو نیز گفت: هیچکدام از بلوک‌های الکترال که در حال تشکیل هستند هنوز بطور مستحکم شکل نگرفته‌اند. نامزدهای واقعی و اعضای تیم انتخاباتی آن‌ها و زمانی مشخص می‌شود که نامزدها بطور رسمی در ماه دسامبر برای انتخابات نام‌نویسی کنند.

انتهای پیام/.

ما را در فیسبوک، توییتر و تلگرام دنبال کنید.

R36461/P36446/S8,87,1413/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۶۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین در پرتو تحولات پر شتاب میدانی و سیاسی

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، بنابر گزارش شبکه المیادین، جنبش حماس امروز (شنبه) اعلام کرد که نشست مهمی با حضور «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس، «جمیل مزهر» معاون دبیر کل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین و «محمد الهندی» معاون دبیر کل جهاد اسلامی و تعدادی دیگر از رهبران این سه جنبش برگزار شد.

بنابر اعلام حماس، این نشست در پرتو تحولات پر شتاب میدانی و سیاسی نوار غزه برگزار شد و طی آن حاضرین پایداری مثال زدنی ملت فلسطین که اراده شکست‌ناپذیر خود با وجود نسل‌کُشی توسط رژیم صهیونیستی را به دنیا ثابت کرد، ستودند.

در این نشست همچنین تلاش‌های صورت گرفته برای برقراری آتش‌بس، عقب‌نشینی فوری و فراگیر نظامیان اشغالگر، آزادی اسرای قهرمان فلسطینی و نیز راهکارهای کاهش درد و رنج فلسطینیان و تقویت پایداری جبهه داخلی در برابر سلطه‌جویی‌های رژیم اشغالگر، بررسی شد.

رهبران جنبش‌های مذکور بر ضرورت توسعه اقدام ملی و میدانی برای ناکام گذاشتن طرح‌های رژیم اشغالگر و تحقق اهداف ملت فلسطین برای دستیابی به استقلال و بازگشت آوارگان فلسطینی تأکید کردند.

حاضران در این نشست همچنین عملیات‌های قهرمانانه گردان‌های مقاومت و یگان‌های آن در رهبری نبرد را ستودند و ضرورت ارتباطات ملی به منظور تقویت وحدت ملت فلسطین و بهره‌برداری از این پایداری را مورد بررسی قرار دادند.

رهبران جنبش‌های مذکور همچنین به فلسطینیان ساکن غزه، قدس، کرانه باختری، اراضی اشغالی سال ۱۹۴۸ و خارج از فلسطین درود فرستادند و علاوه بر آن اوضاع اسرای در بند زندان‌های رژیم اشغالگر را بررسی و بر خواسته ملت فلسطین برای انجام تبادل اسرای جدی و شرافتمندانه تأکید کردند.

به گفته حماس، حاضران در نشست مذکور به جبهه‌های مقاومت حامی فلسطین از لبنان گرفته تا یمن، سوریه، عراق و ایران درود فرستادند و توافق کردند که رایزنی‌ها با بقیه گروه‌های فلسطینی در داخل و خارج ادامه یابد.

«خلیل الحیه» معاون رئیس جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در غزه بامداد امروز (شنبه) گفته بود که پاسخ رسمی دشمن صهیونیستی را در خصوص پیشنهاد جدید برای مذاکرات دریافت کرده‌اند و پس از اتمام بررسی‌ها، حماس پاسخ آن را ارسال خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • از سرگیری پروازهای ترکیش ایرلاین به افغانستان
  • کابل: به کسی اجازه تخریب وحدت ملی در افغانستان را نمی‌دهیم
  • سفیر چین: روابط پکن و کابل در بهترین حالت قرار دارد
  • ایران حمله تروریستی هرات را محکوم کرد
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • کابل خطاب به مسکو: حکومت افغانستان فراگیر است
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • نشست رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین در پرتو تحولات پر شتاب میدانی و سیاسی
  • ۶ کشته براثر ریزش کوه و صاعقه در افغانستان