Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تشخیص سازمان دامپزشکی گفت: استان البرز به دلیل نزدیکی به پایتخت دارای حساسیت‌هایی در حوزه دام و دامپروری بوده و یکی از ریسک پذیرترین استان‌های کشور در حوزه انتقال دام است. ۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۵ استانها البرز نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، قاسم رضاییان‌زاده ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل دامپزشکی استان البرز که در موسسه اصلاح نهال و بذر کرج برگزار شد، اظهار داشت: استان البرز به دلیل نزدیکی به پایتخت دارای حساسیت‌هایی در حوزه دام و دامپروری بوده و یکی از ریسک پذیرترین استان‌های کشور در حوزه انتقال دام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون تشخیص سازمان دامپزشکی کشور بیان کرد: بحث دامپزشکی در تمام دنیا نه فقط به دلیل امنیت اقتصادی و نه فقط امنیت بهداشتی بلکه فراتر از این موضوع امنیت روانی در جامعه است.

وی با بیان اینکه همکاران ما در مناطق مختلف زحمات زیادی  در حوزه دامپزشکی می‌کشند و حقوق آنها مطابق با تلاش ها و زحمات آنها  نیست،گفت: متاسفانه آن نگاه به همکاران دامپزشکی نیست و نقش سازمان دامپزشکی به طور مستقیم و غیر مستقیم در مسائل اقتصادی که در سخنان هم مسئولان بیان می‌شود بسیار موثر است و‌ در اشتغال پایدار  دامپزشکی نقش موثری ایفا می‌کند.

رضاییان زاده با بیان اینکه شاهد بسیاری از مصیبت‌ها در دو سال گذشته  در منطقه ملارد و اشتهارد بودیم،گفت: صحنه‌های بسیار وحشتناکی از لحاظ امنیت زیستی دیدیم که این موضوع نه فقط برای استان البرز بلکه برای کل کشور بحران‌زا بود؛ نگاه ها باید به مقوله دامپزشکی و کنترل بیماریها، ملی و از جنبه امنیت بهداشتی و روانی باشد.

رئیس سازمان دامپزشکی در بیرجند: بیش از 90 درصد فشارهای جنگ اقتصادی در بخش کشاورزی است16 تیم دامپزشکی تلفات دامی مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه را ارزیابی می‌کنندخوزستان| کشف بیش از یک تن لاشه مرغ در ماهشهر و عدم پاسخگویی دامپزشکی

وی با بیان اینکه پرداختن رسانه‌ای به بیماری تب کریمه کنگو  سبب شد که افراد تحصیلکرده هم از  مصرف لبنیات به دلیل عدم امنیت روانی استفاده نکنند،گفت: نقش سازمان دامپزشکی در ایجاد امنیت روانی برای جامعه بسیار مهم است.

معاون تشخیص سازمان دامپزشکی با بیان اینکه در سفر به کشوری  مانند نیوزلند دیدیم که  بیماری دام را تنها در کتاب خوانده‌اند،گفت: کشورهای غربی و شرقی ما چه وضعیتی دارند، در عراق سیستم کنترل بیماری نیست و در پاکستان و افغانستان سیستم کنترل وجود ندارد و قوی‌ترین سیستم دامپزشکی منطقه دامپزشکی ایران است و این موضوع تعارف نیست و ایران برای کنترل بیماریها با سیستم جهانی همکاری دارد.

وی با بیان اینکه ایران کشوری در معرض انواع خطرها است، عنوان کرد: دامپزشکی باید با ادبیات کنترل کارها را دنبال کند و به وظیفه خود عمل کند.

وی با بیان اینکه در بحران سال 94 تب برفکی به دلیل کمبود واکسن تب برفکی رخدادی پیش آمد،گفت: از تمامی فرمانداران ،بخشداران، ائمه جمعه، استانداران و نمایندگان برای ما مکاتبه می‌آمد.

انتهای پیام/ن

R41451/P1361/S6,50/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۶۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما

 سازمان دامپزشکی کشور هشدار داد: با شروع فصل گرما، بیماری تب کریمه کنگو شیوع پیدا کرده که لازم است شهروندان توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند.

به گزارش ایرنا، در این اطلاعیه آمده است: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تاکنون چهار نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند که یک نفر از آنان فوت کرده است، بنابراین انتظار می رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

این اطلاعیه می‌افزاید: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا چهار درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است.

در پی اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع، میزان ابتلا در سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است. همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت موجب از بین رفتن آن می شود.

تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، به‌سرعت به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، بیماری تب کریمه کنگو (CCHF)، نخستین بار در سال ۱۳۷۸ به‌طور رسمی و قطعی در کشور تایید و شناسایی شد. از جمله روش‌های انتقال ویروس CCHF را می‌توان به گزش انسان توسط کنه آلوده، تماس انسان با ترشحات و خون حیوان آلوده و تماس فردی با بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو اشاره کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • سازمان هواشناسی اعلام کرد:آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • تحرک بین المللی دانشجویان انتقال فناوری به جهان را تسهیل می‌بخشد
  • ۱۳۵ پرونده تخلف حوزه دامپزشکی در استان سمنان تشکیل شد
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • ریسک سرمایه‌گذاری در دریا باید کاهش یابد
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است