Web Analytics Made Easy - Statcounter

گراوند گفت: قزوین در آینده نباید استان کشاورزی باشد بلکه باید استان گردشگری باشد زیرا سطح آب های زیرزمینی آن به شدت در حال کاهش است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «اردشیر دراوند» در کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان که امروز (یکشنبه ۱۸ آذر) در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: اتفاقی که در کشور طی سال های گذشته رخ داده و آن را از مسیر عادی خارج کرده و همه پیگیر حل این مسائل هستند، مهاجرت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پژوهشگر اجتماعی ادامه داد: کشور ما مختصات جغرافیایی دارد که فرصت محدودی به ما داده است، یکی از این محدودیت ها کم آبی است؛ کشور ما دچار عدم تعادل ساختاری شده است به طوری که توزیع نامتناسب منابع را داریم و توزیع نامتناسب فرصت ها هم به آن اضافه شده است و اگر سه بخش خدمات، کشاورزی و صنعت را بنگریم، این توزیع نامتناسب را مشاهده می کنیم.

 

وی با اشاره به اهمیت حوزه گردشگری در اقتصاد اعلام کرد: در حوزه گردشگری انتظار می رود قزوین نقش مطلوبی را در این حوزه ایفا کند، ولی سهم قزوین در حوزه اقامتگاه ها پایین است و ظرفیت های استان قزوین این امکان را می دهد، اقامتگاه بیشتری داشته باشد.

 

گراوند تأکید کرد: قزوین در آینده نباید استان کشاورزی باشد، بلکه باید استان گردشگری باشد زیرا سطح آب های زیرزمینی آن به شدت در حال کاهش است و باید فکری به حال آب قزوین کنیم.

 

پژوهشگر اجتماعی با اشاره به آمار بالای جوانان تحصیلکرده در کشور تأکید کرد: ما راهی نداریم جز اینکه برای دختران و پسران تحصیلکرده، اشتغال ایجاد کنیم، کارهای روی زمین مانده بسیاری در کشور داریم که می توان از این طریق اشتغال ایجاد کرد و باید توجه داشت که بالا رفتن بیکاری موجب می شود تا شاهد مهاجرت باشیم.

 

وی با تأکید بر لزوم ایجاد امنیت برای حضور سرمایه گذاران در بخش های مختلف گفت: زمانی که امنیت برای سرمایه گذار تأمین نکنیم، سرمایه گذار پول خود را زمین نمی گذارد و در نتیجه صنعت هم توسعه نمی یابد.

 

گراوند توضیح داد: قزوین در حوزه آسیب های اجتماعی در سطوح میانی بوده و استانی مهاجرپذیر است و با توجه به مهاجرت ها در کشور ۱۴ میلیون نفر حاشیه نشین داریم که ۳ و نیم میلیون خانوار را شامل می شود. 

 

وی تأکید کرد: با توجه به این مهاجرت ها، اگر سرمایه گذاری صنعتی عظیم در استان صورت گیرد، مهاجرت به استان افزایش می یابد بنابراین به سرمایه گذاری در حوزه صنایع بوم آور و صنایع دستی روی آورید.

 

پژوهشگر اجتماعی به عدم تناسب نسبت های جنسی و افزایش تجرد در جامعه اشاره کرد و ادامه داد: عدم تناسب نسبت جنسی، تجرد قطعی مردان و زنان را به دنبال دارد و این امر در مناطق مرکزی کشور بیشتر دیده می شود.

 

وی اضافه کرد: اقتصاد کشور قطبی شده و این امر مناطق محروم را ایجاد کرده است و در نتیجه مردم مجبور به مهاجرت شدند و این امر حاشیه نشینی را به دنبال داشته است؛ مشکل این است که آمایش سرزمین، مدیریت اجرایی مشارکت جو و مداخله گر، نظام پایش و نظارت به منظور نتیجه کار و نظام متمرکز آمار و اطلاعات نداریم.

 

«مریم بیدخام» مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین هم در این نشست اظهار کرد: دسترسی به اطلاعات دقیق و قابل اعتماد در تصمیم گیری مدیران نقش حیاتی دارد و هرچه اطلاعات جامع تر و به موقع تر باشد، تصمیمات بهتری را می توان اخذ کرد.

 

پایان پیام/293

منبع: شبستان

کلیدواژه: مشهد خراسان جنوبي کانون های فرهنگی هنری مساجد کتابخوانی استان بوشهر بجنورد خراسان شمالی اصفهان امداد و نجات پژوهشگر حاشیه نشینی گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۷۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی

به گزارش «تابناک» به نقل از نامه نیوز، مجلس یازدهم در حوزه اقتصادی آنچنان که ادعا می‌کرد توانست عمل کند؟ و حالا که مشکلات اقتصادی در کشور به عنوان یک امر واقع وجود دارد باید بررسی کرد که وظیفه مجلس بعد برای رفع مشکلات موجود چیست؟

مهرداد لاهوتی، فعال سیاسی، درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «مجلس یک وظیفه قانون‌گذاری دارد و یک وظیفه نظارتی. مجلس یازدهم اولویت‌های اقتصادی و مشخصا رفع مشکلات اقتصادی را در قانون‌گذاری‌اش قرار نداد و طرح‌ها و لوایحی را بررسی کرد که خیلی از آنها ضرورتی نداشت. در واقع مجلس یازدهم در اولویت‌بندی مسائل مهم کشور ضعیف عمل کرد و حالا مجلس دوازدهم باید در حوزه اولویت‌بندی مسائل به بهترین شکل عمل کند. در حوزه نظارتی هم مجلس کنونی نتوانست از اختیارات خود به بهترین شکل استفاده کند».

او ادامه داد: «تمرکز مجلس آینده باید بر موضوع اقتصاد و اصلاح‌ ساختارهای اقتصادی باشد. اکنون مشکلاتی در کشور وجود دارد که اگر به آنها توجه نشود، از حالت چالش به ابرچالش تبدیل می‌شوند مثلا موضوع ناترازی‌هایی که در بانک‌ها داریم یکی از آنهاست و اگر به این موضوع توجه نکنیم تبدیل به بحران می‌شود».

این منتخب مجلس دوازهم همچنین بیان کرد: «واقعیت این است که باید ناترازی‌های بانک‌ها حل شود. ما در حوزه انرژی هم ناترازی‌های زیادی داریم. افزایش قیمت بنزین راهکار رفع ناترازی نیست بلکه باید خودروهای فرسوده را با خودروهای جدید جایگزین کنیم، باید سوخت مدیریت شود و... در صندوق‌های بازنشستگی هم ناترازی هست. در مجموع من تصور می‌کنم مهم‌ترین اولویت مجلس آینده باید رفع ناترازی‌ها باشد».

لاهوتی در پایان گفت: «نکته آخر هم این است که مجلس آینده باید فکری به حال موضوع فرونشست هم بکند زیرا ما دومین کشوری هستیم که دچار بحران فرونشست هستیم به این دلیل بخش زیادی از منابع زیرزمینی آب را استفاده کرده‌ایم».

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می‌گیرد
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می گیرد
  • فعالیت سامانه بارشی از دوشنبه همه مناطق استان را دربرمی گیرد
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست