Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-08@03:15:26 GMT

صادرات انرژی‌های تجدیدپذیر به عراق و پاکستان

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۷۸۷۶۳

صادرات انرژی‌های تجدیدپذیر به عراق و پاکستان

پول‌نیوز - محمد صادق‌زاده رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق ساتبا در نشست خبری با اشاره به حضور مردم برای سرمایه گذاری در انرژی‌های نو، اظهار کرد: استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر، کاهش آلودگی زیست محیطی را به همراه دارد و در دو سال گذشته حضور بخش خصوصی در این حوزه افزایش چشمگیری داشته که به اشتغالزایی کمک فراوانی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس سازمان انرژی تجدیدپذیر تصریح کرد: تاکنون بیش از دو هزار نیروگاه کوچک مقیاس به بهره برداری رسیده است و تعداد ۹۰ نیروگاه با ظرفیت ۶۷۰ مگاوات احداث شد که نشان از پیشرفت این حوزه دارد.

به گفته وی؛ با توجه به شرایط بین المللی، سرمایه گذار داخلی را جایگزین سرمایه گذار خارجی و با انتقال تکنولوژی و فناوری در دانشگاه زمینه بومی سازی علم انرژی‌های نو را فراهم کردیم.

وی افزود: با استفاده از انرژی تجدیدپذیر می‌توان بازار انرژی ایجاد و زیر ساخت‌های لازم برای توسعه مناطق محروم را فراهم کرد و موجب افزایش رفاه در کشور شد.

صادق زاده با اشاره به افزایش عوارض برق بیان کرد: در بودجه ۹۸، وزارت نیرو پیشنهاد کرد سهم عوارض برق از ۸ درصد به ۱۰ درصد افزایش یابد تا سهم تجدیدپذیر‌ها افزایش یابد که مورد تأیید دولت قرار گرفت و مراحل قانونی آن به مجلس ارجاع داده شده است.

رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر در ادامه با اعلام اینکه یک‌هزار و ۲۸۰ میلیارد تومان اعتبار از محل عوارض برق تخصیص داده شده است، گفت: ۵۸۰ میلیارد تومان تاکنون از مردم تخصیص و به خزانه واریز شده که تا پایان سال این مبلغ واریز خواهد شد، همچنین میزان ۴۲۰ میلیارد تومان به برق روستایی و تجدیدپذیر تخصیص یافته است.

صادق زاده تصریح کرد: سال گذشته رشد انرژی تجدیدپذیر ۷۰ درصد بود و هیچ بخشی تاکنون این نرخ رشد را نداشته است و امسال با توجه به شرایط کنونی تحریم‌ها نرخ رشد به ۴۰ درصد رسید.

تولید ۷۰ درصد تجهیزات انرژی تجدیدپذیر در کشور

وی با اشاره به اینکه ۷۰ درصد تجهیزات و فناوری نیروگاه، نیروگاه‌های تجدیدپذیر در داخل کشور تولید می‌شود، اظهار کرد: نرخ خرید تضمینی برق از سال ۹۵ مشخص شده و ۲ تا ۳ برابر قیمت آن به دلیل کاهش هزینه‌های تولید کم شده در گذشته هر یک از واحدهای نیروگاه خورشیدی ۱۳۰۰ یورو سرمایه گذاری لازم را داشته، اما امروز با توجه به تولید تجهیزات در داخل کشور به ۶۰۰ یورو کاهش یافته است.

صادق زاده با بیان اینکه نیروگاه بادی خورشیدی در ۶ ماهه اول سال ۸۰ درصد برق تولید می‌کنند، تصریح کرد: با توجه به افزایش مصرف در زمان پیک تابستان ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش قیمت برای تولید در زمان پیک خواهیم داشت که طبق آن ۴۹۰ تومان قیمت خرید تضمینی هر کیلو وات ساعت اعلام شده است که با افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی به ۶۰۰ تومان خواهد رسید.
صادرات برق از محل انرژی‌های تجدیدپذیر

رئیس سازمان ساتبا با بیان اینکه ظرفیت‌های لازم برای صادرات برق از محل انرژی‌های تجدیدپذیر فراهم است، اظهار کرد: دستورالعمل صادرات برق از نیروگاه‌های مقیاس کوچک توسط وزیر نیرو اعلام شد و تاکنون سه شرکت ایرانی مجوز احداث نیروگاه مختص صادرات را دریافت کرده‌اند و صادرات برق به کشور‌های عراق و افغانستان صورت می‌گیرد.

وی افزود: برای صادرات برق محدودیتی اعلام نشده و حتی می‌توان در محل تولید برق را تحویل دهند.

رئیس سازمان انرژی تجدیدپذیر بیان کرد: تمام نیروگاه‌های مقیاس کوچک در مناطق محروم و برای توسعه و سازندگی این مناطق، احداث شده و علاوه بر آن کمیته امداد و دیگر سازمان‌های مردم نهاد در راستای سرمایه گذاری و اشتغالزایی اقدام کرده‌اند.

صادق زاده در پایان گفت: ۹۰ درصد سرمایه مورد نیاز با بهره کم به‌عنوان تسهیلات در اختیار افراد قرار می‌گیرد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: صادرات انرژی تجدید پذیر عراق پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۸۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است

وزیر انرژی اوکراین اعلام کرد حملات پهپادی و موشکی اخیر روسیه به سیستم انرژی اوکراین، بیش از یک میلیارد دلار آمریکا، به این بخش، خسارت وارد کرده است.

به گزارش ایسنا، روسیه از ۲۲ مارس، به تلافی حملات پهپادی کی‌یف به زیرساخت‌های انرژی این کشور، نیروگاه‌های تولید برق آبی و حرارتی و همچنین شبکه‌های اصلی اوکراین را هدف حمله قرار داده که به خاموشی در بسیاری از مناطق اوکراین، منجر شده است.

ژرمن گالوشنکو، وزیر انرژی اوکراین، روز یکشنبه گفت: اکنون ما درباره خسارتی بالغ بر یک میلیارد دلار صحبت می‌کنیم اما این حملات ادامه دارد و روشن است که خسارات، افزایش پیدا خواهد کرد.

بر اساس گزارش رویترز، این مقام اوکراینی گفت: خسارت اصلی به تاسیسات تولید نیروی برق آبی و حرارتی و همچنین سیستم‌های انتقال برق وارد شده است. سیستم امروز باثبات است اما وضعیت کاملا پیچیده است و به لطف شرایط جوی مساعد، سیستم انرژی با تولید نیروی خورشیدی و بادی، پشتیبانی شده است.

اوکراین در ماه‌های اخیر، با پهپادهای مملو از مواد منفجره، تعدادی از پالایشگاه‌های نفت روسیه را هدف حمله قرار داد و باعث کاهش تولید سوخت این کشور شد. در پی این اقدامات، روزنامه فایننشیال تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش کرده بود این حملات، متحدان کی‌یف در آمریکا را که نگران افزایش قیمت داخلی سوخت در سال برگزاری انتخابات ریاست جمهوری هستند، ناراحت کرده است.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، به روزنامه آمریکایی واشنگتن پست گفت: واکنش آمریکا در این مورد مثبت نبود. ما از هواپیماهای بدون سرنشین خود استفاده کردیم. هیچ کس نمی‌تواند به ما بگوید که شما نمی‌توانید.

با این حال، لایحه بسته کمکی واشنگتن به کی‌یف به ارزش ۶۰ میلیارد دلار که مدت‌ها پیش توسط مجلس سنا پیشنهاد داده شده بود اما به دلیل مخالفت جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در بن‌بست به سر می‌برد، در نهایت با موافقت همین گروه به تصویب رسید و هفته گذشته توسط جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا امضا شد. زلنسکی پس از موافقت آمریکا با تصویب این کمک، خواستار کمک‌های بیشتر تا ۱۰ سال آینده شد!

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • صندوق ‏توسعه ملی برای رفع عقب‌ماندگی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام می‌شود
  • تابستان منهای خاموشی
  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • میزان تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلو وات ساعت گذشت
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • نیروگاهها، فروش برق خود را به هفته پایانی هر ماه موکول نکنند