Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه به عنوان رییس جلسه شورای توسعه شرق و غرب ضمن تاکید بر اهمیت ایجاد این شورا گفت: ایجاد انگیزه برای مهاجرت معکوس مردم از لایه‌های مرکزی استان به سوی شهر‌های مرزی ما به ویژه استفاده از ظرفیت‌های آبی و خاکی استان برای توسعه کشاورزی از اهداف مدنظر ما برای این طرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بازوند در ادامه گفت: برای استفاده بهتر از ظرفیت‌های این طرح، لازم است که در حوزه داخلی شبکه‌های زیربنایی فناوری اطلاعات و ارتباطات و تاسیسات رفاهی و در حوزه ارتباط با کشور‌های همجوار، پیوند‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و امنیتی تقویت شود.

وی به اهمیت زمان بندی در اجرای این طرح گفت: اجرای به موقع و کارشناسی شده طرح شرق و غرب میتواند به ارتقای سهم پایانه‌های مرزی استان در بازرگانی داخلی و خارجی، ترانزیت کالا و توسعه گمرکات استان شود.

استاندار کرمانشاه همچنین افزود: اجرای طرح توسعه شرق و غرب، میتواند در کاهش فعالیت‌های غیررسمی اقتصادی و پایین آمدن آمار قاچاق کالا و مواد مخدر نقشی موثر داشته باشد و عملکرد گمرکات استان را در توسعه ملی و منطقه‌ای بهبود ببخشد.

این مسئول طرح توسعه و تسهیل سرمایه گذاری در شرق و غرب کشور را به عنوان یکی از مهمترین موضوعات مورد توجه شورای توسعه کشور برشمرد و تصریح کرد: امتیازات، تسهیلات و مشوق‌های متعدد و قابل توجهی را برای جلب و جذب سرمایه گذاران در نقاط مصوب این شورا و از جمله استان کرمانشاه در پی خواهد داشت و شورای توسعه‌ی شرق و غرب از مباحث فرهنگی و اجتماعی نیز غفلت ننموده است و در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی مصوب این شورا دستور العمل تشکیل کمیته‌های فرهنگی- اجتماعی استان‌های مرزی به ریاست استانداران مد نظر است.

 بازوند همچنین از خنثی سازی توطئه‌های دشمنان در عرصه جنگ نرم و مقابله با رسانه‌های دیجیتالی و شبکه‌های اجتماعی از طریق تقویت و حمایت از رسانه‌های همسو از دیگر برنامه‌ها و طرح‌های فرهنگی-اجتماعی یاد کرد.

 گفتنی است تشکیلات «شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور» با پوشش استان‌های کرمانشاه، آذربایجان غربی، کردستان، ایلام، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان در جلسه شورای عالی امنیت ملی در سال 86 به تصویب رسیده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: استان کرمانشاه توسعه پایدار طرح توسعه جنگ نرم اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۹۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه اجتماعی شاخص‌ترین دارایی نظام است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شعاعی ظهر پنج‌شنبه در همایش روز شوراها که در سالن همایش‌های غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد، با بیان اینکه شوراهای اسلامی شهر و روستا به عنوان بازوان قدرتمند در پیشبرد امور عمل می‌کنند، افزود: این بدان معنی است که مسؤولان نیز باید برای اینکه شوراها کارآیی خود را داشته باشند، یاری‌گر آن‌ها باشند.

وی با تاکید بر اینکه یکی از اقدامات جدی دولت، تلاش برای توسعه و آبادانی کشور و نیز رفع مشکلات مردم بوده و تا به امروز گام‌های جدی در این خصوص برداشته است، تصریح کرد: دولت سیزدهم تلاش کرده است تا با توجه به اقتضائات هر سال، در امور مختلف فعالیت داشته باشد.

این مسؤول در ادامه با اشاره به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، این نام‌گذاری‌ها را بسیار هوشمندانه عنوان کرد و یادآور شد: شعار امسال جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده است، به همین خاطر با توجه به اهمیت شعار سال باید همه تلاش خود را برای تحقق آن به کار گیریم.

معاون عمرانی استاندار زنجان با تاکید بر اینکه یکی از رویکردهای جدی استان در همان روزهای آغازین سال جدید، اهتمام به تحقق شعار سال بود که در این راستا اقدامات قابل توجه صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: نمی‌توان شعار سال را محدود به همان سال دانست، بلکه باید همواره مورد تاکید بوده و برای تحقق آن در سال‌های آتی نیز تلاش کنیم.

شعاعی با بیان اینکه با مشارکت دادن مردم در امور به ویژه بخش تولید، شاهد تحقق عدالت اجتماعی نیز خواهیم بود، اضافه کرد: وقتی صحبت از توسعه به میان می‌آید، ناخودآگاه اذهان به سمت توسعه اقتصادی و اعداد و ارقام می‌شود، این در حالی است که نباید از توسعه اجتماعی که اصلی‌ترین شاخص و دارایی نظام است، فاصله بگیریم.

وی یکی از اقداماتی که دولت به جد به دنبال تحقق آن است، به سرانجام رساندن نهضت ملی مسکن دانست و با یادآوری اینکه اهمیت این موضوع به دلیل در ارتباط بودن آن با تولید و معیشت مردم دو چندان است، تصریح کرد: بی‌تردید این نهضت در دل خود جهش تولید را نیز جای داده است، به همین خاطر باید در راستای تحقق شعار سال بکوشیم.

کد خبر 6088489

دیگر خبرها

  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • توسعه اجتماعی شاخص‌ترین دارایی نظام است
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • بیش از ۱۰ برنامه فرهنگی ورزشی در خلیل آباد اجرا می‌شود
  • ۸۰ درصد از نقاط آبگیر شهر قم شناسایی و رفع معضل شد
  • آمادگی استانداری تهران در انعقاد تفاهمنامه فرهنگی،اجتماعی و سلامت
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی