Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، حسین‌ رضوی در نشست خبری هیئت بدمینتون استان که پیش از ظهر امروز در سالن اجتماعات اداره کل ورزش وجوانان خراسان رضوی برگزار شد، گفت: در گذشته اولویت هیئت استان در بخش تیمی بود اما با توجه به سیاست‌های فدراسیون و اعزام‌های انفرادی تصمیم گرفتیم تا در استان نیز تمرکز و شناسایی برافراد مستعد باشد و بعد از آن در لیگ برتر و دسته یک کشور تیم‌داری کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص عملکرد یک ساله هیئت در زمینه قهرمان پروری بیان کرد: در حال حاضر خراسان رضوی در بخش آقایان سه و در بخش بانوان یک نماینده در تیم ملی دارد که به‌مسابقات آسیایی و جهانی نیز اعزام شده‌اند، این در حالی است که در دو دهه اخیر استان چنین شرایطی را تجربه نکرده بود و می‌توان گفت رشد قابل ملاحظه‌ای در زمینه قهرمان پروری داشتیم.

رضوی یکی از مهم‌ترین مشکلات هیئت را واگذاری اماکن ورزشی به بخش خصوصی دانست و تصریح کرد: متأسفانه بعد از اجرا شدن ماده ۸۸ قانون واگذاری اماکن ورزشی شهرستان‌های استان مانند سبزوار دچار چالش شدند چرا که نبود اسپانسرها در ورزش تأمین هزینه‌ها را سخت‌تر کرده است، خوشبختانه هیئت با تعامل خوبی که با آموزش و پرورش و دیگر ارگان‌های دولتی دارد توانسته بخشی از این مشکلات را مرتفع کند.

رئیس هیئت بدمینتون خراسان رضوی در خصوص برگزاری کلاس های آموزشی عنوان کرد: در چند ماه گذشته ۲ گردهمایی با حضور ۹۰نفر از داوران استان، همچنین کلاس‌های مربیگری درجه سه ویژه آقایان و بانوان، کلاس مربیگیری شاتل تایم ویژه آقایان و بانوان با اخذ گواهینامه بین المللی برگزار شد، باتوجه به اینکه بدمینتون یک رشته کاملا علمی و فنی است به‌روز بودن داوران و مربیان در اولویت قرار دارد.

وی با تأکید براین موضوع که جوانگرایی ورزش کشور را دچار تحول کرد ادامه داد: در هیئت خراسان رضوی تلاش کردیم با به‌خدمت گرفتن نیروهای توانمند در زمینه علم و ورزش جایگاه استان را در کشور ارتقا دهیم همچنین در کنار جوانان از تجربیات پیشکسوتان این رشته بهره مند می‌شویم.

رضوی نیشابور، تربت حیدریه، طرقبه، کاشمر، فریمان، گلبهار، درگز و مه ولات را  از شهرستان‌های فعال در استان معرفی کرد و گفت: با برگزاری مسابقات انتخابی در استان دو تیم در بخش آقایان و بانوان را تشکیل دادیم که از ظرفیت شهرستان‌ها نیز استفاده کرده باشیم.

رئیس هیئت بدمینتون خراسان رضوی درباره توجه هیئت به رده پایه خاطرنشان کرد: در بدمینتون باید ورزشکاران از همان سنین پایه وارد این رشته شوند تا با حضور در رقبت‌های مختلف رنکینگ خود را درکشور ارتقا دهند و به مسابقات برون مرزی اعزام شوند از همین رو هیئت تلاش کرده با همکاری آموزش و پرورش مسابقاتی را در راستای شناسایی نخبگان این رشته برگزار کند.

رضوی در ادامه افزود: در حال حاضر ۲۵۰ نفر در چهار پایگاه سطح شهر مشهد در حال آموزش هستند همچنین در هر مرحله از استعداد یابی در مدارس حدود ۴۰۰ نفر انتخاب شدند و از بین آنها افراد برتر گزینش می‌شوند.

رئیس هیئت بدمینتون خراسان رضوی با بیان اینکه ۶۸۱ ورزشکار سازمان یافته در خراسان رضوی وجود دارد گفت:این رشته ورزشی از نظر همگانی رشد خوبی داشته و در کشور از جایگاه مناسبی برخوردار است همچنین ورزشکاران آزادی در این رشته فعالیت دارند که هنوز ساماندهی نشده اند، یکی از اهداف هیئت افزایش تعداد ورزشکاران سازمان یافته است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۹۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۶ همتی برای توسعه زیرساخت‌های ورزش خراسان رضوی با تحقق مولدسازی

ایسنا/خراسان رضوی علیرضا تاج‌فیروز گفت: از سال گذشته اولویت اول‌مان را توسعه زیرساخت‌های ورزشی قرار داده‌ایم.

علیرضا تاج‌فیروز، مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با حضور در دفتر ایسنا، با اشاره به رشته‌های متنوع و جذاب ورزش‌های بومی محلی اظهار کرد: ورزش‌های بومی محلی به‌ویژه برای بانوان روستا نشاط فوق‌العاده‌ای به همراه آورده است. چنانکه می‌دانیم بانوان روستاها در این حوزه‌ها بسیار در محرومیت به سر می‌برند و مورد غفلت واقع شده‌اند که با این رویکرد می‌توان نشاط اجتماعی بسیاری برای بانوان روستاها به ارمغان آورد. هیجان بسیار بالای این مسابقات در کنار فراهم آوردن کمترین امکانات از ویژگی‌های این‌گونه ورزش‌هاست.

توسعه زیرساخت‌های ورزشی اولویت اول ماست

تاج فیروز افزود: از سال گذشته اولویت اول‌مان را توسعه زیرساخت‌های ورزشی قرار داده‌ایم، زیرا سرانه استاندارد ورزشی کشور ۲/۱ متر است، در حالی که میانگین سرانه ورزشی استان ۳۵ صدم است و سرانه ورزشی مشهد ۷ میلی‌متر است که به نوعی فاجعه محسوب می‌شود و تا زمانی که زیرساخت‌هایمان افزایش نیابد، نمی‌توان گفت که می‌خواهیم در ورزش حرفه‌ای و همگانی فعالیت جدی داشته باشیم.

وی گفت: این امر نشان می‌دهد که دولتمردان چنانکه باید و هنوز به اهداف مد نظر نرسیده‌اند. شعار امسال علاوه بر تلاش دولتمردان بر مشارکت مردمی در تحقق اتفاقات مثبت تأکید دارد. در همین راستا و برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی اقدام به راه‌اندازی انجمن خیرین ورزش‌یار کردیم و احداث یک سالن ورزشی در تربت حیدریه که زمین آن را اداره کل ورزش و جوانان در اختیار قرار داد به همت خیر محترم مروج تربتی آغاز شده است؛ همچنین ۵ پروژه را در قالب ماده ۲۷ از زمین فوتسال تا مجموعه بزرگ سوارکاری با کمک سرمایه‌گذار و مشارکت مردمی پیش می‌بریم.

اعتبار ۶ همتی در توسعه زیرساخت‌های ورزش استان با تحقق مولدسازی

مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی ادامه داد: از دیگر ظرفیت‌هایی که دولت در اختیار دستگاه‌هایی دولتی قرار داده بود، مولدسازی است که ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه زیرساخت‌ها محسوب می‌شود. زمین‌های بلا استفاده یا با بهره‌وری پایین را در این قالب پیگیری و مجوزهای نهایی برای تغییر کاربری آن را دریافت کردیم و وارد مرحله عملیاتی شده است که در صورت تحقق فایده‌ای بین ۵ تا ۶ همت به اداره کل برای توسعه زیرساخت‌های ورزش خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه این اتفاق، انقلابی در تحقق زیرساخت‌های ورزشی است، تصریح کرد: به‌عنوان مثال مجموعه ورزشی سجاد با ۲۰ هزار مترمربع زیربنا که ۵۰۰۰ متر آن را ۸ زمین تنیس خاکی تشکیل می‌دهد. در خوش‌بینانه‌ترین حالت روزانه حدود ۶۰ نفر از این ظرفیت استفاده می‌کنند. به کمک استاندار و مسئولان استانی و طی پروسه‌های قانونی دشوار و دقیق کارشناسی، تغییر کاربری زمین آنجا به تجاری مسکونی را در کمتر از دو ماه دریافت کردیم و از محل این مولدسازی بیش از ۱۵۰هزار متر فضایی ورزشی جدید در شهر مشهد ایجاد می‌کنیم که غالب آن در غرب مشهد، در مجموعه شهید بهشتی و کوثر است. بدین ترتیب قرار نیست زمینی از بین برود، بلکه قرار است به فاصله‌ای کمتر از ۱۰ دقیقه منتقل شود. همچنین بروز شدن و امکانات بیشتر و بهتر از ویژگی‌های این انتقال است. در واقع افزایش بهره‌وری صورت می‌گیرد و به جای ۶۰ نفر در روز چند هزار نفر در روز می‌توانند از این امکانات استفاده کنند.

تکمیل دهکده المپیک ثامن از محل مولدسازی

تاج فیروز افزود: امیدواریم از محل مولدسازی بتوانیم دهکده المپیک ثامن را طی ۲ تا ۳ سال آینده تکمیل کنیم، زیرا برآنیم که خراسان رضوی، به‌ویژه مشهد ظرفیت برگزاری رویدادهای ملی و بین‌المللی را دارد که ما باید آن را ایجاد کنیم.

وی با اشاره به قدمت ۲۰ ساله برخی پروژه‌های ناتمام که نارضایتی عمومی را به دنبال داشته است، گفت: با اجرای مولدسازی ضمن آنکه تمام پروژه‌ نیمه‌تمام را تکمیل خواهیم کرد، پروژه‌های جدیدی را برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی در شهرستان‌های محروم پیش‌بینی کردیم. تحقق این امر علاوه بر ایجاد نشاط اجتماعی، رضایتمندی مردم را به دنبال خواهد آورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاکید امام جمعه مشهد بر ضرورت تحول و تجدید حیات در عرصه فرهنگی جامعه
  • پتانسیل تحول حوزه صادرات خراسان رضوی با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • اعتبار ۶ همتی برای توسعه زیرساخت‌های ورزش خراسان رضوی با تحقق مولدسازی
  • ظرفیت تحول حوزه صادرات خراسان رضوی با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • رقابت بیش از ۱۳۰۰ داوطلب کنکور در استان خراسان رضوی/ مشهد مقدس دارای ۸ حوزه برگزاری آزمون است
  • قهرمانی نسر در مسابقات جودوی نونهالان خراسان رضوی
  • رقابت بیش از ۹۱ هزار داوطلب در نوبت نخست کنکور خراسان رضوی
  • ۸ درصد شرکت‌کنندگان کنکور از خراسان رضوی هستند
  • بیش از ۶۲ درصد داوطلبین کنکور مرحله اول در خراسان رضوی را زنان تشکیل می‌دهند
  • بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی