Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@09:23:58 GMT

پتانسیل هنری شهرستانها در جشنواره ها کشف می شود

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۸۰۲۶۸

پتانسیل هنری شهرستانها در جشنواره ها کشف می شود

تهران-ایرنا- دبیر رشته گرافیک یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی خلاقیت و نو بودن اثر را یکی از مهمترین معیارهای سنجش و پذیرش آثار رشته گرافیک ذکر کرد و گفت:شهرستان‌ها پتانسیل هنری زیادی دارند که توسط جشنواره‌ها کشف می شوند و این انرژی‌های نهفته آزاد خواهند شد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، فرزاد ادیبی دبیر رشته گرافیک ‏یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر‏ درباره معیارهای بخش گرافیک برای پذیرش آثار در جشنواره فجر گفت: ایرانی بودن، داشتن خلافیت و نو بودن اثر، رعایت اصول تجسمی و گرافیکی، ملاک داوری خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: پوسترها در دو مرحله قضاوت می‌شوند. ابتدا بخشی از آثار رسیده به دبیرخانه براساس سطح کیفی آنها برای حضور در نمایشگاه انتخاب می‌شوند و در مرحله بعدی آثار برگزیده توسط داوران انتخاب می شود.
ادیبی اظهار کرد: تفکیک 10 رشته هنرهای تجسمی در جشنواره امسال باعث می‌شود مشارکت هنرمندان بالاتر رفته و بسیاری از هنرمندان بتوانند در رشته‌های تخصصی خود در جشنواره حضور یابند.
او درباره تاثیرات حضور گالری‌ها در جشنواره تجسمی فجر گفت: حضور گالری‌ها از سویی اقتصاد هنر را به گردش در می‌آورد و از سوی دیگر اعتبار گالری برای هنرمند و خریداران آثار تثبیت خواهد شد. بسیاری از هنرمندان نیز ترجیح می‌دهند از سوی گالری‌ها به جشنواره دعوت شوند، نه از سوی نهادی دولتی. ضمنا انتخاب هنرمند یا اثر از سوی گالری‌داران نیز انتخاب ویژه‌ای خواهد بود که مطابق با معیارهای بازار هنر است.
ادیبی با اشاره به بخش‌های استانی جشنواره تجسمی فجر گفت: شهرستان‌ها پتانسیل هنری زیادی دارند که توسط این جشنواره‌ها، این انرژی‌های نهفته آزاد خواهند شد. خیلی از هنرمندان حاضر در شورای سیاستگذاری، دبیران و نیز داوران اصالتا اهل تهران نیستند و این نشان می‌دهد که بسیاری از هنرمندان، به ویژه هنرمندان تجسمی در خلوت خود کار و تجربه کرده‌اند و به جایگاه امروزی خود رسیده‌اند.
وی اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه و جشنواره در هر جایی حکم یک کلاس درس را دارد و برای مناطق دور از مرکز بسیار ضروری است. برگزاری ورکشاپ و جلسات پرسش و پاسخ نیز به امر آموزش هنرمندان شهرستانی بسیار کمک می‌کند. برای مشارکت بیشتر آنها می‌توان نمایشگاه‌هایی از آثار هنرمندان حرفه‌ای نیز در آن شهرستان برگزار کرد.
دبیر بخش گرافیک یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر افزود: جشنواره تجسمی فجر برای اینکه بتواند هنرمندان را به خود جلب کند باید به سطحی معقول و معتبر برسد و این سطح را حفظ کند. حضور هنرمندان شاخص و مطرح در جشنواره به اعتبار آن می‌افزاید، بنابراین باید تدابیر لازم به عمل آید تا این هنرمندان با رغبت در این رویداد حضور یابند و پس از آن حضور آنها موجب حضور دیگر هنرمندان خواهد بود. یکی از فاکتورهای مهم برای حضور هنرمندان شاخص، رعایت استانداردهای معقول و شناخته شده جهانی است.
گفتنی است سیامک فیلی زاده، مهران زمانی وعلیرضا مصطفی زاده ‏ابراهیمی این رشته را داوری می کنند.‏
یازدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با دبیری ابراهیم حقیقی در بهمن ماه 1397 برگزار ‏می شود. در این ‏جشنواره سید امیر سقراطی دبیری هنری و محسن سلیمانی دبیری اجرایی را ‏عهده دار هستند.‏
فراهنگ**9031** 1418

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي تجسمي گرافيك جشنواره فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۰۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سرود‌های «دانش» از اصفهان، «ایران من» از گلستان، «بازی‌های محلی» از کرمان، «ایران سرافراز» از تهران، «خوشا غریاز دهکرد» از چهارمحال و بختیاری، «خاک مهرآیین» از قم و «فداکار» از هرمزگان، هفت گروه برگزیده بخش آزاد هستند.

همچنین سرود‌های «عهد و پیمان» از چهارمحال و بختیاری، «قالی بافی» از کرمان، «دنیای قشنگ» از یزد، «خلیج فارس» از هرمزگان، «مرغ آمین» از مرکزی، «آیه‌ی گیلانه» از گیلان، «ایران من» از قزوین، «جان جانان» از زنجان، «غم سیستو» از سیستان و بلوچستان، گروه‌های برگزیده بخش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شمار می‌روند.

بر اساس این خبر، دومین جشنواره ملی سرود آفرینش در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود. مرحله استانی آن در ۲۹ استان کشور از ابتدای بهمن سال ۱۴۰۲ شروع و تا نیمه اسفند به طول انجامید.

در دومین دوره این رویداد هنری بیش از ۱هزار و ۱۱۱ گروه سرود در دو بخش کانونی و آزاد و حدود ۲۰هزار کودک و نوجوان حضور پیدا کردند.

بر همین اساس پس از دریافت آثار از سوی دبیرخانه مرکزی، روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ هیئت انتخاب شامل هادی ربیعی مدرس سرود، علی خواجه‌نژادیان مدیرکل کانون استان فارس، عزیزه ریحانی‌منفرد کارشناس هنری استان زنجان، مجتبی حاذق مدیر آفرینش­های ادبی و هنری و آذر مشهدی کارشناس هنری مدیریت آفرینش‌های ادبی و هنری کانون داوری اولیه آثار را انجام دادند.

بر اساس این خبر، به منظور اصلاح اجرا‌های پایانی برای حضور در مرحله کشوری، به گروه‌­های برگزیده مشاوره‌های تخصصی از سوی افراد صاحب‌نظر ارائه می‌شود.

مراسم پایانی دومین جشنواره ملی سرود کانون قرار است در تیر سال جاری هم‌زمان با عید سعید غدیر خم با حضور ۳۰۰ کودک و نوجوان (۱۶ گروه منتخب) به همراه مربیان همراه و سرپرست گروه برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • معرفی رییس شورای سیاستگذاری دوازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • کوهستان «پرآو» پتانسیل برگزاری جشنواره‌های بین‌المللی غارنوردی را دارد
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود
  • هنر نمایی دانش آموزان در نمایشگاه آثار دستی و تجسمی
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»