Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@07:49:52 GMT

دام های هوایی شکار در لنگرود جمع آوری شد

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۸۰۶۶۲

دام های هوایی شکار در لنگرود جمع آوری شد

رشت - ایرنا - اداره حفاظت محیط زیست لنگرود و یگان حفاظت محیط بانی چاف و چمخاله، دام های هوایی شکار پرندگان در این شهرستان را جمع آوری کردند.

گزارش روز یکشنبه روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان گیلان به ایرنا حاکیست؛ مأموران یگان حفاظت محیط زیست چاف و چمخاله به همراه کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست لنگرود و مددجویان زندان، طی عملیاتی در اراضی چاف و رادار کومه، دام های هوایی این منطقه را جمع آوری و کومه های شکار را تخریب کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنا به اظهار سید امین نجات رئیس اداره حفاظت محیط زیست لنگرود؛ در این عملیات، دو باب کومه شکاری تخریب و 40 حدود رشته دام هوایی به همراه دیگر ادوات جرم کشف و ضبط شد.
وی خاطرنشان کرد: عملیات جمع آوری و پاکسازی دام های هوایی تا پایان فصل حضور پرندگان در این شهرستان با جدیت ادامه دارد و بر این اساس افرادی که اقدام به دام گذاری کرده اند، قبل از اقدامات یگان این اداره نسبت به جمع آوری دام ها اهتمام ورزند.
روابط عمومی حفاظت محیط زیست گیلان پیشتر نیز اعلام کرده بود که تعدادی دام سنتی زنده گیری پرندگان در شهرستان سیاهکل کشف ، ضبط و جمع آوری شد.
نجات همچنین از ادامه پاکسازی گیاه مهاجم سنبل آبی در کانال آبی رادارکومه توسط مأموران پاسگاه محیط بانی چاف و چمخاله خبر داد و گفت: سنبل آبی از گونه های مهاجم غیر بومی است که با سرعت بالا در پهنه آبی تکثیر و با گسترش در مناطق مختلف، تهدیدی برای تنوع زیستی محسوب می شود.
وی افزود: پاکسازی این گیاه در سال های 95 ، 96 و 97 انجام شده ولی با رشد سریع تجمع مجدد گونه سنبل در پهنه های آبی چاف و چمخاله، پاکسازی این گیاه از شهریورماه امسال آغاز و تا پاکسازی کامل ادامه خواهد داشت.
شهرستان لنگرود با سه بخش مرکزی، کومله و اتاقور در 60 کیلومتمری شرق مرکز استان گیلان واقع است. چاف و چمخاله از توابع بخش مرکزی شهرستان لنگرود هستند.
7296/2007/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي محيط زيست لنگرود گيلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۰۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان از ثبت تصاویری از گله بزرگ‌ترین گونه گوزن جنگل‌های هیرکانی در این جنگل‌ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، حمزه عشوری امروز_ چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ اظهار کرد: کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لنگرود پس از هفته‌ها تلاش شبانه روزی موفق به ثبت تصاویر زیبا از چهار رأس گوزن قرمز (مرال) در ارتفاعات جنگلی این شهرستان شدند.

وی افزود: پایش دوره‌ای و منظم زیستگاه‌ها و همکاری جوامع محلی از مهم‌ترین عوامل افزایش جمعیت این گونه باارزش در استان گیلان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان خاطرنشان کرد: مرال یا گوزن قرمز یکی از نمادهای تنوع زیستی جنگل‌های هیرکانی و از گونه‌های حمایت شده و شکار ممنوع در زیستگاه‌های استان گیلان است.

عشوری با بیان اینکه مرال یا گاو وحشی به طور معمول در دوران حیات خود یک بار زاد و ولد می‌کند، تصریح کرد: امن بودن محیط زندگی این حیوان برای ادامه‌ی بقای آن از اهمیت زیادی برخوردار است و محیط‌بانان با حضور و تلاش شبانه روزی در جنگل‌ها زیستگاه‌ها را برای حیات وحش امن می‌کنند.

وی ادامه داد: زمان جفت‌گیری مرال‌ها از نیمه دوم شهریور تا نیمه دوم مهرماه انجام می‌شود و چنانچه شرایط برای زادآوری مرال‌ها مناسب نباشد، سبب کاهش زادآوری و به‌هم ریختگی در جمعیت مرال‌ها می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان گفت: تنوع سرزمینی و ویژگی‌های آب و هوایی، استان گیلان را به تابلوی متنوع و چشم‌نواز از حیات وحش در شمال ایران تبدیل کرده است.

کد خبر 747472

دیگر خبرها

  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در باغملک
  • مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد/جای نگرانی نیست
  • تاکید دانش آموزان آبادان و خرمشهر بر حفظ زمین پاک
  • پاکسازی اتوبان شهید کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم
  • افتتاح دو خانه محیط زیست جدید در تهران