Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- نايب رييس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه ارزش دارايي هاي موسسات مالي و اعتباري براساس نرخ تورم، 30 درصد افزايش يافته است، گفت: مقرر شده اطلاع رساني فروش اموال از سوي بانک مرکزي به سپرده گذاران انجام شود و سپرده گذاران در بحث فروش اموال دخيل شوند.

به گزارش ايرنا از خانه ملت، مسعود پزشکيان امروز- يکشنبه- در تشريح آخرين نشست نمايندگان سران سه قوه براي پيگيري مشکلات موسسات مالي و اعتباري، افزود: در اين نشست گزارشي از قيمت اموال موسسات پس از بازنگري ارائه شد که بر اين اساس قيمت دارايي هاي موسسات مالي 30 درصد افزايش يافته و بر اين اساس توان پرداخت ها نيز افزايش مي يابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


**فرصت يک ماهه به سپرده گذاران موسسات مالي براي فروش اموال به قيمت بالاتر
نايب رييس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه مقرر شده بود اموال موسسات مالي و اعتباري در مناقصه به فروش رسيده و اگر خريداري وجود نداشت، به بانک ها داده شود، بيان کرد: در تصميم جديد مقرر شد به تمامي سپرده گذاران موسسات مالي و اعتباري اطلاع رساني شود تا اگر قيمت کارشناسي اموال براساس نظر سپرده گذاران پايين بود، يک ماه فرصت داشته باشند مشتري براي قيمت بالاتر پيدا کنند تا اموال با قيمت مناسب تري به فروش برسد.
**قيمت دارايي هاي موسسات مالي براساس نرخ تورم، تغيير يافته است
وي با اشاره به اينکه قيمت دارايي هاي موسسات براساس نرخ تورم، تغيير يافته و ارزش آنها بيشتر شده است، ادامه داد: مقرر شده اطلاع رساني فروش اموال از سوي بانک مرکزي به سپرده گذاران انجام شود و سپرده گذاران در بحث فروش اموال دخيل شوند و از اين طريق بتوان به سپرده هاي بالاي يک ميليارد تومان رسيدگي کرد.
** خط اعتباري به موسسه اعتباري ملل داده مي شود
نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسکو در مجلس شوراي اسلامي درباره آخرين وضعيت گليم و گبه کرمانشاه اظهار داشت: مقرر شده خط اعتباري به موسسه اعتباري ملل داده شود تا با نظارت استانداري تا 10 ميليون تومان به تمامي سپرده گذاران پرداخت شود، که با اين رقم حدود 70 تا 80 درصد سپرده گذاران تسويه حساب مي شوند.
**تنظيم آيين نامه اي براي تعيين سرنوشت شعب موسسات
پزشکيان با بيان اينکه گزارشي از سوي وزير جهاد کشاورزي درخصوص تعاوني هاي وابسته به اين وزارتخانه به نمايندگان سران سه قوه در بررسي مشکلات موسسات مالي و اعتباري ارائه شد، يادآور شد: مقرر شد وضعيت مالي اين موسسات مورد ارزيابي قرار گيرد تا بتوان درباره ايجاد خط اعتباري يکصد ميليون توماني براي سپرده گذاران تصميم گيري شود.
نايب رييس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينکه آيين نامه اي درباره موسسات در حال تنظيم است که سرنوشت شعبه هاي اين موسسات پس از جمع آوري و پرداخت مطالبات مشخص شود، تصريح کرد: در اين آيين نامه تعيين مي شود که اين شعبه ها در کجا ادغام شده و نيروهاي آنها در کدام بخش مشغول فعاليت شوند.
سيام*3061*1535
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۱۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد

وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه سهم هر بانک در استفاده از نقدینگی بایستی به میزان استفاده آنها از ابزارهای نوین برای تامین مالی تولید باشد گفت: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیک گفت: همچنان عادت رسوب یافته و فرهنگ‌مالوف تامین مالی از طریق شبکه بانکی، که در شبکه فعالان اقتصادی وجود داشته رویه غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانکها چاره ای جز معرفی ابزارهای جدید تامین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تامین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و...در این راستا  توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگر‌کمک و همراهی قوه قضاییه و بانک‌مرکزی سایر دستگاهها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تامین مالی اقتصاد توسط دستگاههای مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تامین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاهها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه ها در گره گشایی از تولید  یک دهم سایر کشورها در ایران موثر نیست.

برای هر کدام از بانکهای کشور با توجه به نوع کسب و‌کار انها  باید مشخص شود که سهم هر بانک در تامین مالی تولید و  میزان استفاده آنها از روشهای موجود تامین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت  خلق پول در بانکها باید سهم آنها در استفاده از  ابزارهای تامین مالی  از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت  به بیش از 270 همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانکهای دولتی افزوده شده است.

150همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد

وی با اشاره به اینکه مجموعا 150همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد،گفت:  در دولتهای قبل فقط 54همت از اموال مازاد بانکها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانکها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به 19 درصد درسیده و تا امروز 117 همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزییات برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • مدودف از پاسخ مسکو به مصادره اموال روسیه از سوی واشنگتن گفت
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز