Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس مرکز تحقیقات مسمومین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سالانه حدود 25 هزار نفر به دلیل مسمومیت ناشی از مصرف متادون، ترمادول، داروهای ضد افسردگی، قرص برنج و آرام بخش در بیمارستان ها بستری می شوند.

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت گروه اجتماعی ایرنا، هاله طالایی روز یکشنبه در نشست خبری دومین کنگره بین المللی داروسازی نوین افزود: بیشترین افراد که به دلیل مسمومیت های دارویی در بیمارستان ها بستری می شوند، بین گروه سنی 30 تا 40 سال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاد دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی اظهار داشت: بسیاری از این داروها در عطاری ها عرضه می شوند که باید مورد توجه مسئولان نظام سلامت قرار گیرد.
طالایی ادامه داد: داروهای محرک نیز از شایعترین داروهایی هستند که افراد به دلیل مصرف آنها دچار مسمومیت می شوند و این مسمومیت ها در گروه سنی 8 تا 9 سال هم دیده شده که در بیمارستان ها بستری و تحت درمان قرار می گیرند.
استاد دانشگاه شهید بهشتی گفت: تحقیقات و مطالعات 10 سال گذشته نشان می دهد که حدود هشت هزار خودکشی انجام شده است؛ نتایج این مطالعات نشان می دهد که شایعترین علت خودکشی مسائل خانوادگی و مصرف قرص برنج بوده است که باید مورد آسیب شناسی اجتماعی قرار گیرد.
طالایی راز سلامت را آگاهانه زیستن عنوان کرد و افزود: در ایران همدلی و همدردی در بین بیمار و پزشک وجود ندارد و لازم است اعتماد در این زمینه به وجود آید و داروهای مصرف شده توسط پزشک مورد بررسی قرار گیرد.
وی گفت: همزمان با دومین کنگره بین المللی داروسازی نوین که طی روزهای 17 تا 19 بهمن ماه قرار است در سالن همایش رازی برگزار شود، همایش داروهای بالینی، مسمومیت های دارویی، ارتباط دوسویه پزشک و بیمار و بیمار و دارو، برگزار و توسط پزشکان و مسئولان دست اندرکار مورد بررسی و تبادل نظر قرار می گیرد.
اجتمام 1417* 9022*1834

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سلامت غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۱۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور شامگاه یکشنبه در جلسه خرید محصولات زراعی استان با اشاره به اهمیت و ضرورت جلسات کارگروه خرید محصولات کشاورزی استان بر ساماندهی مراکز خرید، نظارت بر فرآیند خرید و تسهیل در امور کشاورزان در چارچوب دستورالعمل‌های ابلاغی تاکید کرد.

خیریانپور با اعلام رضایتمندی از خرید تضمینی گندم و کلزا در سال گذشته و قدردانی از تمام دستگاه‌های مرتبط با این امر، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱۸ هزارتن گندم و بیش از ۹ هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شد و در سال زارعی جاری نیز امیدواریم این ارقام افزایش پیدا کند.

خیریانپور با تاکید بر اینکه در استان مازندران سالانه حدود ۴۸۰ هزارتن گندم برای مصرف انسانی مورد نیاز است، تصریح کرد: ما با استفاده از تمام ظرفیت‌ها می‌بایست بخش زیادی از این گندم را در مزارع داخل استان تأمین کنیم.

وی با تاکید بر نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم اظهار داشت: استان مازندران در تولید ۱۴ محصول کشاورزی رتبه اول را دارد و این امکان وجود دارد که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان تولید کالاهای اساسی مورد نیاز استان را هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی افزایش داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با توجه به اینکه زمان آغاز برداشت گندم در استان نیمه دوم خرداد می‌باشد، افزود: کشاورزان از برداشت زودهنگام گندم خودداری نمایند، برنامه ریزی ها به گونه‌ای خواهد بود که از نیمه دوم خرداد ۳۲ مرکز خرید بنا به اعلام جهاد کشاورزی هر شهرستان آمادگی لازم را برای آغاز عملیات خرید تضمینی گندم خواهند داشت.

وی از فرمانداران شهرستان‌هایی که به نوعی درگیر خرید هستند خواست، با تشکیل جلسات مستمر و منظم و با همکاری لازم با اداره کل غله و خدمات بازرگانی به روند مطلوب عملیات خرید کمک کنند.

خیریانپور با تاکید بر ضرورت ثبت مشخصات مزارع کشاورزان در سامانه پهنه بندی جهاد کشاورزی ضمن درخواست از کشاورزان برای ثبت مشخصات مزارع خود قبل از برداشت محصول، از سازمان جهاد کشاورزی خواست هرچه زودتر اقدامات لازم را جهت نهایی کردن اطلاعات این سامانه انجام دهد تا کشاورزان در روند تحویل محصول دچار مشکلی نشوند.

کد خبر 6097690

دیگر خبرها

  • دونگ کوای ؛ جینسنگ زنانه و نسخه ای که می تواند خطرناک باشد(+عکس)
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
  • مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت الکلی پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز