Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌ سابق مجلس ملی پاکستان از برگزاری دومین کنفرانس روسای مجالس که در تهران برگزار شد، ابراز خشنودی کرد.

به گزارش ایسنا، سردار ایاز صادق، رئیس سابق مجلس ملی پاکستان در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت:

«تحت ریاست بنده، مجلس ملی پاکستان سال گذشته، اولین میزبان کنفرانس روسای مجالس ۶ کشور آسیایی (ایران، پاکستان، افغانستان، چین، روسیه و ترکیه) بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من بسیار خرسند و مفتخرم که جزئی از دومین کنفرانس روسای مجالس در تهران بوده‌ام.»

به گزارش ایسنا، "کنفرانس روسای مجالس شش کشور" روز گذشته (شنبه)با سخنرانی حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان آغاز شد و بعد از آن روسای پنج کشور ایران، افغانستان، پاکستان، ترکیه و روسیه و نایب رئیس مجلس چین به ایراد سخن پرداختند.

تاکید روسای مجالس بر لزوم مقابله با تروریسم و استفاده از ظرفیت‌های کشورها برای رسیدن به این هدف و توسعه روابط اقتصادی بود.

علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست خبری بعد از پایان مراسم اختتامیه دومین کنفرانس روسای مجالس افغانستان، ایران، پاکستان، ترکیه، چین و روسیه با اشاره به این اجلاس گفت: اصل اجلاس با ابتکار مجلس پاکستان در سال گذشته شکل گرفت. فلسفه آن این است که چرا تحرکات اعم از جنگ و تروریست را فقط در آسیا می‌بینیم که این طبیعی نیست. ممکن است گفته شود افراد افراطی در منطقه تربیت شدند اما موضوع آن است که عامل خارجی سامان داده است و موضوع مهمتری پشت آنهاست.

وی افزود: آنها می‌خواهند نقش آسیا را برای جهش‌های مختلف اقتصادی و سیاسی بگیرند. لذا جنگ و مسئله تروریست را در آسیا قرار دادند. با توجه به این اتفاقات جا داشت که چنین جمعی تشکیل شود تا بررسی کنند چرا آسیا دچار مشکل شده و عوامل بیرونی چقدر بر آن اثرگذار است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با ابراز امیدواری از اینکه این حرکت مفید باشد، گفت: ما می‌خواهیم در کنار ارتقای امنیت موضوعات اقتصادی را هم پیگیر باشیم تا در آینده شاهد وضع بهتری در آسیا باشیم.

لاریجانی درباره دستاوردهای عملی این اجلاس گفت: در این اجلاس نکات مختلفی را بیان کردند. برخی روی چارچوب‌ها اشاره داشتند و اینکه باید تمامی توان برای مقابله با تروریسم به کار گرفته شود. توجه به ریشه‌های رشد تروریسم و همکاری‌های اقتصادی فیمابین شش کشور از جمله موارد دیگری بود که به آن اشاره شد. همچنین بر لزوم سرمایه گذاری و همگرایی فکری بین کشورها تاکید شد.

لاریجانی یادآور شد: ابتدای شکل گیری این کنفرانس حرف‌های زیادی در مورد لزوم شکل گیری و یا عدم آن مطرح می‌شد اما امروز به این نتیجه رسیدیم که برای مبارزه با تروریسم و حل و فصل آن چنین کنفرانسی ضروری بوده است چون دیگر کشورها ظرفیت ندارند که یک کشور با یک جانبه‌گرایی مدیریت را در سطح جهان داشته باشد که به این موارد در بیانیه اشاره شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: افغانستان ايران پاكستان تركيه جمهوري چين روسيه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۲۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین کنگره بین‌المللی سالمندی سالم در تبریز

 فرهودی در جلسه‌ اطلاع رسانی برگزاری کنگره‌ سالمندی سالم گفت: این کنگره با هدف رسیدن به سالمندی سالم توسعه دانش در حوزه سالمندی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های کشوری و بین المللی برگزار می‌شود.

 وی افزود: این کنگره در بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برگزار خواهد شد و بزرگترین رویداد علمی در حوزه سالمندی در سطح ملی و منطقه‌ای می‌باشد که زمینه تبادلات علمی و بهره گیری از توانمندی‌ها و تجارب ارزشمند کشوری و جهانی را فراهم خواهد کرد.

وی با بیان اینکه جمعیت سالمند کشور طی پنجاه سال گذشته در سنین ۶۰ سال به بالا ۶.۳ و ۶۵ سال به بالا ۶.۴ برابر شده است گفت: جمعیت کل کشور ۴.۲ برابر است که نشان می‌دهد جمعیت سالمند به صورت قابل توجهی افزایش پیدا کرده است.

فرهودی ادامه داد: اکنون ۱۰ میلیون نفر از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند که سرعت چند برابر آن در کشور نگران کننده است و پیش بینی می‌شود در سال ۱۴۳۰ ما سه برابر جمعیت فعلی سالمند داشته باشیم.

وی با بیان اینکه افزایش جمعیت سالمندی تبعات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی را در پی دارد خاطرنشان کرد: مدیریت تبعات سالمندی نیازمند عزم عمومی و حاکمیتی است که به نوعی مسئولیت اجتماعی همگانی هم محسوب می‌شود. 

رئیس پژوهشکده سالمندی دانشکده علوم پزشکی تبریز اذعان کرد: این پژوهشکده سال ۱۳۹۵ با حساسیت به موضوع سالمندی در دانشگاه علوم پزشکی با سه مرکز تحقیقاتی آغاز به کار کرد که اخیرا یک مرکز تحقیقاتی دیگر به این پژوهشکده اضافه شده است.

وی مرکز تحقیقات علوم اعصاب، روان پزشکی، طب فیزیکی و توانبخشی و مرکز تحقیقات طب تلفیقی در سالمندی را از چهار مرکز زیر مجموعه این پژوهشکده برشمرد و بیان کرد: با برگزاری این کنگره سعی می‌کنیم نگاه جامعی به مقوله‌ سالمندی داشته باشیم و با درگیر کردن گروه‌های هدف در این زمینه حل مشکلات سالمندی را به ثمر برسانیم.

وی افزود: با تشکیل میزگرد‌هایی در ارتباط با سالمندی، هدف اصلی ما حساس سازی مسئله سالمندی در جامعه است که به این مقوله صرفا با نگاه مشکل و چالش نگاه نکرده بلکه به عنوان فرصتی برای سالم سپری کردن سالمندی صورت گیرد.

وی ارسال خلاصه مقالات را ۴۳۰ مورد، پروپوزال ۶۸، ایده ۴۹ و تجارب موفق را ۱۷ مورد اعلام کرد که بیشترین ارسال آثار از آذربایجان شرقی بوده اما از شهر‌ها و حتی کشور‌های دیگر هم به این کنگره آثار ارسال شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ابراز خرسندی شهروندان آران و بیدگل از بهسازی معابر شهر + فیلم
  • ایران تنها کشوری است که با تمام قدرت علیه اسرائیل ایستاده است
  • انتقاد شدید میرسلیم از سفر رئیسی به پاکستان
  • برگزاری دومین کنگره بین‌المللی سالمندی سالم در تبریز
  • سخنگوی مجلس نمایندگان آمریکا به دانشگاه کلمبیا رفت
  • اجلاسیه سراسری روسای شورا‌های اسلامی کشور به میزبانی قم برگزار می‌شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • 21 اردیبهشت برگزاری دومین دور انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • از برگزاری اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی کشور تا تدوین شناسنامه باغ‌های شهر قم
  • برگزاری دومین جلسه کارگروه نظارت و صیانت با حضور رئیس فدراسیون فوتبال