Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا- رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه از مجتمع های عظیم تجاری(مگامال ها) در خارج از کشور به عنوان یک فرصت استفاده می‌شود گفت: متاسفانه این مجتمع‌ها در تهران به معضل تبدیل شده است.

به گزارش ایرنا، محمد سالاری روز یکشنبه در حاشیه یکصد و ششمین جلسه شورای شهر تهران و پس از آنکه اعضای شورای شهر به کلیات طرح الزام شهرداری تهران به تعیین عملکردهای مجاز به استقرار در طرح‌های مگامال‌ها و مجتمع‌های عظیم تجاری رای ندادند در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این مجتمع ها در شهر تهران به یکی از تهدیدات جدی تبدیل شده است افزود: پیوست‌های ترافیکی، اجتماعی، زیست محیطی و شهرسازی در این طرح‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه این مجتمع ها باید مبتنی بر نیازسنجی محله، مجوز دریافت کنند ادامه داد: یکی از اعتراض‌های عمومی مردم مربوط به چرایی دادن این مجوزها است.
سالاری با اشاره به اینکه رویکرد صدور پروانه برای این مجموعه‌ها در سال‌های گذشته و اکنون، مبتنی بر درآمدزایی صرف است افزود: به موجب یکی از بندهای طرح تفصیلی شهرداری تهران مکلف بود نسبت به تعیین عملکردهای مجاز به استقرار در این مال ها اقدام کند اما متاسفانه شهرداری‌ها، مجوزها را می‌دهند و در واقع این سرمایه‌گذار است که تشخیص می‌دهد که چه فعالیتی را در این مجتمع‌ها انجام دهد.
وی گفت: وقتی شهرداری مجوز یک مال یا یک مجتمع تجاری را می‌دهد باید تعیین شود که مالک چه کاربری‌هایی را می‌تواند مستقر کند تا کاربری‌های نامتجانس مستقر نشده و این وضعیت نابسامان در مال ها ایجاد نشود.
سالاری گفت: بر اساس ارزیابی‌هایی کمیته معماری شورای شهر تهران بعد از ابلاغ طرح جامع در سال 84 ، 7 درصد مجوزهای صادر شده شهرداری برای ساخت مجتمع‌های تجاری بوده است و این معضلی است که در شهر تهران به خصوص در مناطق شمالی و غربی تهران با آن مواجه هستیم.
تهرام/7244/ 6139

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مگامال ها معضل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۲۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواهرخوانده اصفهان میزبان عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان

کراکوف ، خواهرخوانده لهستانی اصفهان، میزبان بزرگترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان است که در یک کلیسا واقع شده و اندازه آن بزرگ‌تر از زمین بسکتبال است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بزرگ‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان در کلیسای موسوم به «خداوند عیسای شبان خوب» در شمال شهر کراکوف نصب شده است. به طور خاص، پنجره شیشه‌ای رنگی شامل ۲۷ بخش عمودی است که صحنه‌های مختلف کتاب انجیل را نشان می‌دهد.

مساحت کل مجموعه ۴۲۶ متر مربع است که کمی بزرگ‌تر از زمین بسکتبال است. نمایش عمومی این اثر هنری که دو سال طول کشید، با صدمین سالگرد تأسیس کلیسای پرادنیک چروونی انجام شد.

کراکوف و ارتباط آن با سنت شیشه‌های رنگی

مجموعه شیشه‌های رنگی «با صلیب به سمت نجات» نامیده می‌شود و در مرکز طراحی‌های آن حضرت مسیح قرار دارد. اضافه شدن این پنجره جدید به کراکوف، شهرت این شهر لهستانی را به عنوان مقصدی برای تماشای هنر شیشه‌های رنگی افزایش می‌دهد. کراکوف همچنین دارای یک موزه اختصاصی شیشه‌های رنگی است و جالب است بدانید که اولین کارخانه شیشه‌های رنگی لهستان در سال ۱۹۰۷ در این شهر تأسیس شد و اکنون محل موزه است.

دانستنی‌هایی از کراکوف کراکوف از سال ۱۰۳۸ تا ۱۵۹۶ پایتخت لهستان بود، زمانی که زیگیسموند سوم واسا دربار سلطنتی خود را به ورشو منتقل کرد که سپس به پایتخت تبدیل شد. کراکوف همچنین از سال ۱۸۴۶ تا ۱۹۱۸ پایتخت دوک‌نشین بزرگ کراکوف بود. کراکوف در بخش جنوبی لهستان، روی رودخانه ویستولا، در دره‌ای در دامنه کوه‌های کارپات واقع شده است. این شهر دومین منطقه پرجمعیت لهستان است و یکی از قدیمی‌ترین شهرهای لهستان محسوب می‌شود که قدمت بعضی قسمت‌های آن به قرن هفتم بازمی‌گردد. در سال ۱۹۷۸ یونسکو اولین مکان‌ها را برای فهرست میراث جهانی جدید خود تأیید کرد و شهر کراکوف به عنوان «اولین شهر» در این فهرست گنجانده شد. کراکوف به عنوان شهر ادبی یونسکو شناخته می‌شود زیرا در زمینه ادبیات تاریخ گسترده‌ای دارد. کراکوف بزرگترین میدان بازار قرون وسطایی اروپا را در خود جای داده است. قدمت این میدان به قرن سیزدهم باز می‌گردد و خانه‌های تاریخی اطراف آن را احاطه کرده‌اند. امروزه این میدان مکانی پر جنب و جوش پر از کافه‌ها، رستوران‌ها و موزه‌ها است.

کد خبر 747731

دیگر خبرها

  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان رونمایی شد
  • ساخت عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان تمام شد
  • خواهرخوانده اصفهان میزبان عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • برنامه برای انضباط بخشی بیشتر در جهت روانسازی ترافیک
  • بلدیه تهران بعد از ۵۰ سال بازآفرینی شد
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال
  • ۷۴ تبهکار خطرناک تهران بازداشت شدند | معضل جدی دسترسی مجرمان به سلاح گرم
  • تهران بزرگ‌تر شد