Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان،  نشریه صهیونیستی جروزالم پست با انتشار گزارشی در پایگاه اینترنتی خود با اشاره به دومین کنفرانس رؤسای مجالس افغانستان، ایران، پاکستان، ترکیه، چین و روسیه با موضوع «چالش‌های تروریسم و ارتباطات درون‌منطقه‌ای» نوشت ایران این نشست ضدتروریسم را به تریبونی برای درخواست نظم جدید منطقه‌ای تبدیل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است ایران با میزبانی از نشست های بلندپایه مهم و ارائه کردن تصویری از آمریکا و متحدانش به عنوان کشورهای منزوی، به تلاش ها برای افزایش نفوذ خود در منطقه و فراتر از آن ادامه می دهد.

در ادامه این گزارش آمده است روز شنبه یک نشست مهم میان حسن روحانی، رئیس جمهور ایران و مقاماتی از چین، پاکستان، روسیه، ترکیه و افغانستان در تهران برگزار شد. روحانی از این نشست برای حمله به «آمریکا، متحدان غربی اش و رژیم صهیونیستی» استفاده کرد که به (گفته) وی حامیان تروریسم هستند. روحانی از این دیدار برای حمله به دشمنان ایران استفاده کرد. اجلاس تهران یک روز پیش از نشست شورای همکاری خلیج فارس (که متشکل از متحدان منطقه‌ای کشورهای غربی است) در شهر ریاض، برگزار شد.

این گزارش می افزاید: در نشست روز گذشته که دومین گردهمایی از این نوع بود، بر یکپارچگی منطقه تأکید شد. نشست روز گذشته از این لحاظ مورد اهمیت است که ترکیه، افغانستان و پاکستان از متحدان آمریکا به شمار می روند و روسیه و چین از قدرتمندترین کشورها در سطح بین الملل هستند که آمریکا را در چندین جبهه به چالش کشیده اند. چین با دولت ترامپ اختلافات تجاری دارد و روسیه نیز متحدان غربی (واشنگتن) از جمله اوکراین را –از طریق توقیف کشتی های اوکراینی، مانع تراشی بر سر کشتیرانی آنها و حمایت از نیروهای نیابتی خود– تحت فشار قرار داده است.

در ادامه گزارش جروزالم پست آمده است ایران که مثلا باید تحت تحریم های آمریکا قرار داشته باشد و کشوری که دولت ترامپ در تلاش برای مقابله با آن بوده است، (با برگزاری اجلاس تهران) توانایی خود را برای برنامه ریزی اجلاس بلندپایه در تهران و انتقاد از آمریکا در جمع متحدان و دشمنان واشنگتن، به رخ کشید.

در ادامه این گزارش با اشاره به اینکه مقامات ایرانی در دیدار با مقامات پاکستانی بر مبارزه با تروریسم و مقابله با قلدربازی آمریکا تأکید کردند، به برخی دلایل گسترش روابط میان ایران و ترکیه در سال های اخیر برشمرده شده است. این گزارش می افزاید روسیه نیز بخشی از این محور مهم و رو به گسترش مقابله با نفوذ آمریکا در منطقه است. نگارنده مطلب با اشاره به نشست های آتی درباره آینده سوریه که آمریکا در آنها جایی ندارد، افزوده است روابط رو به گسترش روسیه، ایران، چین، ترکیه و پاکستان برای سیاست خاورمیانه ای و جهانی آمریکا، خبر خوشایندی نیست.

این گزارش همچنین می افزاید پیام دیگری که نشست تهران دارد این است که یک کشور می تواند هم متحد آمریکا باشد و هم با دشمنان واشنگتن همکاری کند.

نگارنده مطلب با اشاره به نشست شورای همکاری خلیج فارس که متشکل از متحدان آمریکا بود، می افزاید این نشست به دلیل بحران قطر و موج محکومیت هایی که عربستان سعودی پس از قتل جمال خاشقجی، روزنامه نگار منتقد محمد بن سلمان، با آنها مواجه شده است و همچنین بحران به وجودآمده در اوپک پس از تصمیم قطر برای خارج شدن از این سازمان، به موفقیت چندانی دست نیافت. همه اینها باعث شده است که این متحدان کشورهای غربی (اعضای شورای همکاری خلیج فارس) دچار نابسامانی و آشفتگی باشند. در حالی که تهران در حال تقویت محور نفوذ خود با گردهم آوردن کشورهای همسایه و ارائه تصوری از خود به عنوان یک کشور باثبات است که به ثبات منطقه نیز کمک می کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا خاورمیانه عربستان روسیه تروریسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۷۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست «آشتی ملی» موافقت کرد

پس از دعوت چین از جناح‌های فلسطینی برای حضور در نشستی تحت عنوان «آشتی ملی»، جنبش مقاومت اسلامی حماس موافقت خود را با این دعوت اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، یکی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی حماس به شبکه المیادین اعلام کرد که این جنبش با دعوت چین از همه جناح‌های فلسطینی برای حضور در نشستی تحت عنوان «آشتی ملی» موافقت کرده است.

پس از آنکه وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در ۱۸ آوریل گفت که ایالات متحده باید از قطعنامه سازمان ملل برای آتش‌بس در نوار غزه حمایت کند، مقامات چینی به طور فزاینده‌ای به تجاوزات مداوم اشغالگران به نوار غزه پرداخته‌اند.

وزیر خارجه چین با تکرار درخواست‌های پکن برای «آتش‌بس فوری»، جنگ اسرائیل علیه غزه را «تراژدی برای بشریت و ننگ تمدن» توصیف کرد.

در ماه مارس گذشته، ژانگ جون، نماینده دائم چین در سازمان ملل متحد بر لزوم توقف حمله به غزه و توقف آسیب‌های وارده به غیرنظامیان تاکید کرد.

وی خواستار «لزوم رفع محاصره تحمیلی غزه و برداشتن موانع ورود اقلام بشردوستانه و اطمینان از ورود آنها به مقدار کافی به غزه» شد.

شی جین پینگ رئیس جمهور چین نیز خواستار برگزاری «کنفرانس بین‌المللی صلح برای حل مناقشه» شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • موافقت حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست «آشتی ملی»
  • درخواست بلینکن از چین در رابطه با ایران و کره شمالی
  • اسراییل تبدیل به بلای جان آمریکا شده است
  • حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست « آشتی ملی » موافقت کرد
  • تعیین مرزهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان و ۳ سناریوی پیش رو
  • حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست «آشتی ملی» موافقت کرد
  • پهپاد‌های انتحاری «شاهد» چگونه به ابزار کارآمد روسیه در جنگ اوکراین تبدیل شدند؟
  • باقری در نشست بریکس چه گفت؟
  • درخواست اتحادیه عرب برای اجرای قطعنامه آتش‌بس غزه