Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز- ایرنا- نماینده مردم شهرستان های لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی گفت: زیرساخت های لازم برای خیزش بزرگ اقتصادی در لامرد و مُهر بنا نهاده شده است.

به گزارش ایرنا، سید محسن علوی شامگاه یکشنبه در دیدار با معتمدین و جمعی از اعضای شوراهای اسلامی برخی روستاهای شهرستان مُهر افزود: مشکلات بودجه ای و کمبودها در همه برهه ها وجود داشته و هم اینک هم کشور با آن دست و پنجه نرم می کند اما شهرستان های لامرد و مُهر از لحاظ تخصیص اعتبارات قابل قیاس با سایر شهرستان های استان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: هیچ گونه قول و وعده ای در ایام انتخابات مجلس ندادم چون نماینده هیچ گونه اختیاری در این زمینه ندارد اما متعهد به پیگیری برای حصول نتیجه در امور هستم.
علوی ادامه داد:در ایام انتخابات نیازهای مردم را در سه ردیف اولویت بندی کردیم که به ترتیب در موضوعات اشتغال و معیشت، بهداشت و درمان و عمرانی و آبادانی شهر و روستاها بود و بر همین اساس نقشه راه در دو بخش منطقه ای و فرا منطقه ای ترسیم شد.
وی افزود:در بحث فرامنطقه ای تعریف ما به این صورت است که منطقه لامرد و مُهر یک منطقه استراتژیک برای استان فارس محسوب می شود که در جنوبی ترین قسمت استان و در مجاورت دو استان هرمزگان و بوشهر، نزدیکی به آب های آزاد برای صادرات و واردات و همچنین تامین آب مورد نیاز صنایع و شرب، ذخایر عظیم گازی، منطقه ویژه اقتصادی و انرژی بر لامرد، وجود پتانسیل نیروی انسانی مستعد و ... است.
علوی با اشاره به موضوع اشتغال و بومی بودن گفت: این از شرایط بکارگیری در صنایع است که از تعاریف حاکم بر قانون کار و اشتغال است، ارزش افزوده نیز در برنامه ششم توسعه همین روال را دارد بدین صورت که ارزش افزوده به دست آمده در هر منطقه به سراسر استان تعلق خواهد گرفت که بر اساس جمعیت تقسیم خواهد شد.
نماینده مردم شهرستان های لامرد و مُهر در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر استان فارس برنامه ای برای رفع مشکل اشتغال و دستیابی به منابع ارزش افزوده داشته باشد باید در بخش صنعت سرمایه گذاری کند تا هم موضوع اشتغال حل شود و از طرفی دسترسی به منابع ارزش افزوده بیشتری داشته باشد ولی مشکل بزرگ خشکسالی و کم آبی این استان پهناور است.
علوی ادامه داد: منطقه لامرد و مُهر به دلیل نزدیکی به دریا و همچنین تامین خوراک اولیه صنایع و بندرها، کمترین هزینه برای سرمایه گذاری دارد و با ایجاد زمینه و زیرساخت های لازم نه تنها مشکل اشتغال جوانان منطقه بلکه استان فارس نیز با توجه به این پتانسیل حل خواهد شد.
وی بیان کرد: برای این منظور در ابعاد راه های مواصلاتی، فرودگاه، راه آهن، بهداشت و درمان، ایجاد امکانات رفاهی، خدماتی و آموزشی و ... باید اقدامات اساسی صورت گیرد که باعث تسهیل در جذب سرمایه گذار و ایجاد اشتغال خواهد شد و طبیعتا به دنبال آن چرخ اقتصاد این منطقه و استان فارس به حرکت درخواهد آمد.
وی گفت: برای تکمیل مسیر دارالمیزان - مُهر، اعتباری بالغ بر 20 میلیارد تومان برای تکمیل و ساخت پل های عرشه فلزی تخصیص داده شد تا ارتباط این منطقه به استان بوشهر و فیروزآباد فارس به شیراز تسهیل شود.
علوی ادامه داد:همچنین مسیر لامرد – خنج که ارتباط مناطق مرکزی استان به دریا را تسهیل خواهد کرد که در قطعه اول آن تاکنون 57 میلیارد تومان اعتبار به آن تخصیص داده شده و ساخت تونل رو به پایان است. همچنین احداث قطعات دوم و سوم این مسیر که از تونل شهید باقری تا خنج تعریف شده است اعتباری بالغ بر 74 میلیارد تومان برای آن مصوب شده است.
وی با اشاره به احداث آزادراه لامرد – پارسیان نیز گفت: این مسیر تا پیش از این سالیانه مبلغ دو میلیارد تومان تخصیص اعتبار داشته که با این مبالغ به نتیجه ای نمی رسید و به همین دلیل موجب جابجایی کارخانه آلومینیوم از این منطقه می‌شد که با ورود بخش خصوصی، اعتباری بالغ بر 360 میلیارد تومان برآورد هزینه شد که مسیر دسترسی به آب های آزاد را تسهیل خواهد کرد.
نماینده مردم لامرد و مُهر در مجلس گفت: در بعد راه آهن، یک مسیر انشعابی از فراشبند به مُهر و سپس لامرد تعریف شده است و طرح آماده بررسی است تا بتوانیم از طریق آن سایت انرژی بر لامرد را به راه آهن سراسری متصل کنیم.
علوی گفت:همچنین در بعد فرودگاهی نیز فرودگاه لامرد با افزایش اعتبار به صورت مستقل اداره خواهد شد و اعتبارت آن از 5 میلیارد تومان در سال به 10 میلیارد تومان افزایش خواهد یافت با جذب اعتباری بالغ بر ده میلیارد تومان ترمینال آن به بهره برداری خواهد رسید.
وی با اشاره به مشکلات حوزه بهداشت و درمان در منطقه گفت: یکی از مشکلات این حوزه این است که در منطقه به تعداد زیادی بیمارستان وجود دارد. در این منطقه با جمعیتی حدود 150 هزار نفر، تعداد حدود هفت تا هشت بیمارستان وجود دارد و وزمانی که سقف مراجعه کننده کم شود، بالطبع آن بیمارستان درآمدی برای نگهداری متخصصین و تامین هزینه های خود نخواهد داشت و برای رفع این مشکل دانشگاه علوم پزشکی فارس بیمارستان را به عنوان قطب درمانی منطقه تعریف کرد.
علوی ادامه داد: اقدامات اولیه برای احداث بیمارستان دوم لامرد اجرا شده بود اما به دلیل عدم تامین اعتبار کافی متوقف شد که با رایزنی های صورت گرفته با خیراندیش حوزه سلامت مبلغ 20 میلیارد تومان برای ساخت و تجهیز و همچنین مبلغی بالغ بر 21 میلیارد تومان نیز با اخذ دستور از وزیر بهداشت و درمان تامین خواهد شد. همچنین دستگاه MRI و نیز سی تی اسکن پیشرفته به آن افزوده شد و پزشکان متخصص برای آن تعریف شد که باعث تبدیل شدن به قطب بیمارستانی برای این منطقه خواهد شد.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده جهت تامین آب مورد نیاز صنایع و سایر مصارف نیز گفت: با پیگیری های انجام شده از وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیز وزارت نیرو، 15 میلیون متر مکعب تضمین خرید آب در دستور کار قرار گرفت و پیمانکار اجرای آن نیز مشخص شد و ظرف روزهای آتی، با حضور وزیر نیرو آیین کلنگ زنی این پروژه بزرگ انجام خواهد شد و امیدواریم با عملیاتی شدن آن مشکل آب مصرفی که شامل هشت میلیون مترمکعب برای مصارف صنعتی و مابقی نیز برای مصارف خانگی و سایر است تامین و حل شود.
شهرستان های لامرد و مُهر به ترتیب در فاصله 365 و 330 کیلومتری جنوب شیراز واقع شده اند.
9769 /1876

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد زيربنايي سرمايه گذاري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۸۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله

به گزارش خبرگزاری مهر، مالک رحمتی در جلسه مشترک با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء که با موضوع پروژه محور جلفا- کلاله برگزار شد، افزود: از روزی که قرار شد این پروژه شروع شود، قرارگاه عاشورا به بهترین شکل ممکن کار را آغاز کردند، هرچند که انتظار بیش از اینهاست.

وی ادامه داد: همه باید با تسهیل‌گری و همراهی با این پروژه نقش خود را ایفا کنند تا به هدف بزرگی که نظام به دنبال آن است با کمک همدیگر برسیم.

رحمتی افزود: آن‌چه که در این پروژه اتفاق افتاده یک پیگیری بسیار مهم و دیپلماسی موفقی بود که در دولت سیزدهم رقم خورد، چرا که در ترانزیت بین‌المللی به دنبال یک شیطنتی بودند که ایران را حذف کنند، اما به برکت دیپلماسی و پیگیری موفق و مؤثر دولت، کشورهای همسایه نقش فعال ایران را در این حوزه پذیرفتند و در حال حاضر، حفظ جایگاه استراتژیک ایران در منطقه قفقاز و عینیت‌بخشی به اثرگذاری بین‌المللی کشورمان منوط به اتمام این پروژه است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه توسعه متوازن استان‌ها از اولویت‌های دولت است، گفت: ما در آذربایجان شرقی منطقه آزادی را داریم که برای کشور ارزآوری دارد و برای استان نیز یک شاهراه اقتصادی محسوب می‌شود و اگر ما بین‌المللی، ملی، استانی، شهرستانی و حتی روستایی به موضوع نگاه کنیم، اهمیت بالای این جاده مشخص می‌شود و از همه ابعاد، استراتژیک بودن این جاده محرز است و هیچ بهانه‌ای برای همراهی نکردن وجود ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه موضوع ترانزیت در بحث توسعه بسیار مهم است، گفت: اگر در این مسیر به دنبال رونق اقتصادی هستیم باید ترانزیت رونق بگیرد و اگر این جاده محقق شود، ترانزیت رونق خواهد گرفت و به دنبال آن جدای از فواید اقتصادی که به دنبال خواهد داشت، جذب گردشگر هم اتفاق خواهد افتاد.

رحمتی ادامه داد: یکی از سیاست‌هایی که در استان حتماً باید به آن کمک کنیم تا اقتصاد و توسعه اقتصادی ما وابسته به نفت نباشد، توسعه گردشگری است و همه ظرفیت‌های لازم برای این امر در منطقه ارس جمع شده است.

وی گفت: در طول این ۱۰۷ کیلومتر، تعداد زیادی روستا وجود دارد که اگر این جاده احداث شود، خدمت رسانی به آنها افزایش خواهد یافت و به رشد، کارآمدی و توسعه منطقه آزاد نیز کمک خواهد کرد.

رحمتی از تشکیل یک کمیته ویژه برای پیگیری این پروژه خبر داد و گفت: این کمیته به ریاست استاندار، ماهانه تشکیل می‌شود و کار هماهنگی دستگاه‌ها و تصمیمات استانی را برعهده خواهد داشت.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: نگاه قرارگاه خاتم‌الانبیاء به پروژه اقتصادی نبوده و ماموریت‌محور است، ما نیز وظیفه داریم از دولت و سازمان برنامه و بودجه پیگیری‌های لازم را برای تخصیص اعتبار آن انجام دهیم.

رحمتی با تاکید بر اینکه تقسیم کار در چنین پروژه مهمی از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار داشت: شرایط پروژه ایجاب می‌کند پراکندگی کارگاه‌ها را افزایش دهیم تا سرعت پیشرفت آن بیشتر شود.

استاندار آذربایجان شرقی بر رعایت زمان‌بندی اجرای پروژه تاکید کرد و افزود: انجام زمان‌بندی برای اجرا و اتمام این پروژه از اهمیت بالایی برخوردار بوده و لازمه آن تحویل نقشه‌ها توسط کارفرما و انجام مطالعات زیست محیطی است.

رحمتی در پایان تاکید کرد: در طول مسیر پروژه ۱۰۷ کیلومتری، چند نقطه برای احداث مجتمع‌های رفاهی برای ارائه خدمات به مردم و مسافران در نظر گرفته شود تا اجرای پروژه برای مسافران و مردم خسته‌کننده نباشد.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: این پروژه، جاده‌ای خواهد بود که کشورهای همسایه ما از آن استفاده خواهند کرد، بنابراین قرارگاه در کنار کارهای خوبی که همیشه انجام داده، به این منطقه نیز حساسیت ویژه‌ای داشته و از آخرین مطالعات، دانش علمی و تکنولوژی بهره گیرد تا یک افتخار دیگری رقم بخورد.

کد خبر 6096094

دیگر خبرها

  • خزعلی: تصمیم ورود بانوان به ورزشگاه‌ها با نظام بود | ممنوعیت جدید در راه؟
  • دستگاه‌های کردستان شرایط لازم را برای سفر زائران حرم امام خمینی(ره) فراهم کنند
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • سرگرمی جدید خودرویی
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • سهم ناچیز خراسان جنوبی در حوزه صادرات سنگ قیمتی
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله