Web Analytics Made Easy - Statcounter

افسانه امیری در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه ۵۷۰ معلول تحت حمایت بهزیستی فریدونشهر هستند که از این تعداد ۳۴۰ نفر مستمری بگیر بهزیستی هستند، اظهار داشت: با ورود هر معلول به بهزیستی با برگزاری کمیسیون های پزشکی مشخص می کنیم که باید چه نوع خدماتی از ما دریافت کند تا اگر معلولیت شدید باشد و نیاز به هزینه نگهداری داشته باشد از بهزیستی مستمری دریافت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اگر معلولی که به بهزیستی مراجعه میکند قابل بازتوانی، جوان و کم سن و سال باشد ما سعی می کنیم این افراد را در بحث اشتغال هدایت کنیم و اگر معلول فرصت و زمینه اش را داشته باشد از وام اشتغال و زمینه های شغلی که بهزیستی برایش فراهم می کند بهرمند می شود.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان فریدون شهر افزود: علاوه بر خدمات حمایتی که برای تامین معیشت مددجویان به آنها ارائه می شود سعی می کنیم بیشتر روی پای خودشان بایستند و بازتوانی درباره آنها انجام شود.

وی ادامه داد: معلولینی که قصد ادامه تحصیل در هر مقطع تحصیلی و در هر دانشگاهی را داشته باشند هزینه تحصیل و ایاب و ذهاب آنها به شکل کامل پرداخت می شود.

امیری با اشاره به این که اگر مددجویی برای تهیه مسکن نیاز به کمک داشته باشد از طرف بهزیستی حمایت می شود، افزود: سالانه حداقل  مشکل تامین مسکن پنج تا ۶ نفر از مددجویان ما با کمک بهزیستی رفع می شود.

بیماران دارای بیماریهای خاص تحت حمایت بهزیستی هستند

وی با بیان این که بیشتر بیماریهای خاص مانند ام اس و بیماری های اعصاب روان تحت حمایت بهزیستی هستند، افزود: در سطح شهرستان حدود ۱۴ نفر معلول نخاعی داریم که هزینه پرستاری را به فردی که از آنها نگه داری می کند پرداخت می کنیم و هزینه بالای سونداژ این بیماران نیز از طرف بهزیستی پرداخت می شود.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان فریدون شهر  اضافه کرد: همچنین معلولین دارای بیماری های خاص که نیاز به رژیم درمانی خاص و پر هزینه  دارند از طرف بهزیستی حمایت می شوند.

وی با اشاره به این که خدمات بهزیستی به معلولین در سه بخش معلولین اعصاب و روان، جسمی حرکتی و ناشنوایان ارائه می شود، افزود:  بخش معلولین جسمی حرکتی پرهزینه ترین بخش بهزیستی است چراکه تهیه ویلچر و ویلچرهای برقی خیلی پر هزینه هستند، همچنین در بخش ناشنوایان بحث تهیه سمعک و کاشت حلزون خیلی پرهزینه است که سازمان هزینه آن را تقبل می کند.

خیابان های اصلی فریدون شهری برای معلولان مناسب سازی شده است

امیری با اشاره به  این موضوع که بهزیستی هر سه ماه یکبار با ادارات در راستای بهینه سازی شهر برای معلولین جلسه دارد، افزود : با همکاری خوب شهرداری در فریدونشهر، خیابان های اصلی ما بهینه سازی شده است، البته هنوز اشکالاتی وجود دارد که باید مرتفع شود اما با توجه به ساختار خاص شهر و سر بالایی و سرپایینی بودن کوچه ها و خیابان ها و این که خانه ها در ارتفاع ساخته میشوند  انتظار زیادی نمی توان داشت.

وی گفت: ساختمان های برخی ادارات هم قدیمی و یا استیجاری هستند و برای معلولان مناسب نیستند ولی در ادارات جدید که با نظارت شهرداری ساخته می شوند به دارا بودن بالابر، آسانسور و سایر استانداردهای لازم تاکید می شود.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان فریدون شهر  به مشکلات بهزیستی فریدونشهر اشاره کرد و افزود: شهرستان ما شهرستان محرومی با فرصت های شغلی خیلی کم است،  در اکثر شهرها خیرین کمک می کنند و کارگاه های کوچکی با شغل های سبک، برای افراد ناتوان راه اندازی می کنند اما ما در شهرستان فریدونشهر از این جهت خیلی مشکل داریم.

ضرورت حضور پر رنگ خیران فریدون شهری در راستای ایجاد اشتغال برای معلولان

وی ادامه داد: لازم است خیرین در زمینه اشتغال معلولین به صورت تعاونی یا گارگاه های خرد حضور پیدا کنند و این فرصت را در اختیار مددجوها قرار دهند تا هم برایشان منبع درآمدی باشد و هم هدف اصلی بهزیستی که همان بازتوانی معلولان است، محقق شود.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان فریدون شهر افزود: در حال حاضر در ساخت و ساز مسکن هم مشکل داریم و حضور خیرین در این زمینه خیلی کم رنگ است و بر این اساس ما به کمک و همیاری خیرین نیاز داریم.

کد خبر 4479289

منبع: مهر

کلیدواژه: بهزیستی سازمان بهزیستی معلولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۱۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل "قلعه دختر" و "قلعه گل" (همجوار روستای "دشت قاضی") ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • شهرداری قزوین اقدام عملی برای مناسب‌سازی شهر انجام نداد
  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • ضرورت افزایش مراکز معاینه فنی خودرو در شهرستان‌ها
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • ضرورت آگاهی عشایر کوچ رو از مخاطرات کوچ در شرایط بارانی