Web Analytics Made Easy - Statcounter

خاص ترین گوشی چینی سال 2018 توسط کمپانی ویوو روز 11 دسامبر به صورت رسمی رونمایی می شود. این گوشی هوشمند که به احتمال زیاد با نام ویوو 2 نکس روانه بازار فروش خواهد شد، از معدود گوشی های هوشمندی خواهد بود که دارای دو صفحه نمایش است. خاص ترین گوشی چینی سال 2018، ادامه دهنده مسیر موبایل ویوو نکس خواهد بود که از دوربین کشویی برای جلوگیری از حضور بریدگی صفحه نمایش بهره می برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش بلاغ،همانطور که بیان شد خاص ترین گوشی چینی سال 2018، از دو صفحه نمایش بهره می برد. در این گوشی موبایل باید شاهد دو صفحه نمایش 6.59 و5.5 اینچی باشیم که می توان به راحتی میان این دو صفحه نمایش به امور روزانه خود پرداخت. البته کمپانی ویوو هنوز از رزولوشن و کیفیت صفحه نمایش های پرچمدار خود صحبتی به میان نیاورده است و باید تا روز رونمایی از این گوشی هوشمند صبر کرد. ویوو قصد دارد روز 11 دسامبر، ساعت 7:30 عصر در کشور خود از این محصول رونمایی کند.

خاص ترین گوشی چینی سال 2018 چه ویژگی هایی خواهد داشت؟

این گوشی هوشمند از پردازنده اسنپدراگون 845 بهره می برد. استفاده از این چیپست 10 نانومتری شاید در مرحله اول جذاب به نظر بیاید اما به زودی و پس از عرضه پرچمداران سامسونگ، این پردازنده به نوعی قدیمی قلمداد می شود و به نظر می رسد جذابیت خاصی برای کاربران نداشته باشد. البته در کنار این چیپست، که پرچمدار سال 2018 کمپانی کوالکام محسوب می شود، ویوو سیستم عامل اندروید 9 را برای خاص ترین گوشی چینی سال 2018 در نظر گرفته است که موجب رضایت کاربران خواهد شد.

خاص ترین گوشی چینی سال 2018 به نظر در نسخه های متفاوتی عرضه شود اما این احتمال وجود دارد که گران ترین نسخه گوشی موبایل ویوو 2 با رم نرم افزاری 10 گیگابایتی روانه بازار فروش شود. پیش بینی می شود این گوشی هوشمند در دو نسخه 128 و 256 گیگابایتی روانه بازار شود. به همین منظور باید آن را رقیبی جدی برای گوشی های چینی موجود در بازار در نظر بگیریم.

با توجه به تصاویر منتشر شده، باید شاهد عرضه خاص ترین گوشی چینی سال 2018 با سه لنز دوربین اصلی باشیم. همچنین به دلیل حضور دو صفحه نمایش، خبری از لنز دوربین سلفی نخواهد بود و کاربران به وسیله این سه لنز دوربین و فلاش ال ای دی می توانند برترین تصاویر را ثبت کنند. امروز در کنار اخبار موجود حواشی ای ایجاد شد که نشان می دهد لنز اصلی این گوشی هوشمند با گشودگی دریچه دیافراگم 1.3 روانه بازار می شود که به نوعی قابل توجه خواهد بود.

این گوشی هوشمند در بنچمارک ها نیز امتیاز بسیار خوبی را کسب کرده است؛ کسب امتیاز 2220 در بخش پردازش تک هسته ای و 8467 در بخش پردازش چند هسته ای، خبرهای خوبی را برای کاربران این برند به همراه خواهد داشت.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۱۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکایت تاکسی برقی تهران!

تین نیوز

آیا این طرح واردات شتابزده خودروی برقی چینی، به غیر از فروشندگان چینی، برای اقتصاد ایران مزیتی دارد؟

 ۱.  دی ماه سال قبل، در مراسمی باشکوه با حضور وزیر صمت و شهردار تهران، از تاکسی برقی های چینی که قرار است در تهران فعالیت کنند، رونمایی شد.

۲. همان زمان مدیر طرح های خودروی برقی وزارت صمت از ورود ۲۵۰۰ خودروی برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی تا پایان ۱۴۰۲ خبر داد.

۳. علی اصغر قائمی عضو کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران در جلسه این هفته شورای شهر تهران در تذکر به شهردار تهران نسبت به سیاست ها و عملکرد شهرداری در توسعه شبکه حمل و نقل عمومی شهر گفت: « مدیریت شهری از آذر ماه در سال گذشته در حضور شهردار تهران و وزیر صمت در سه مرحله  در آذر ، دی و اسفند اقدام به "رونمایی" از تاکسی های برقی کرد.

نکته قابل توجه این است که این خودروها یا پلاک نداشتند و یا پلاکشان شخصی بود و پلاک تاکسی نداشتند.

شهرداری هنوز در مورد نحوه خدمات پس از فروش اقدامی نکرده و شرکت خودروساز صاحب صلاحیت را نیز معرفی نکرده، تاکنون حتی یک خودروی برقی هم موفق به دریافت " پلاک تاکسی " نشده، همچنین برخلاف مصوبه شورای عالی ترافیک که قرار بود رنگ خودروهای برقی آبی فیروزه ای باشد شاهد رونمایی از خودروهای رنگی هستیم، در اسفند ماه سال گذشته نیز از تعداد خودروهای برقی وارداتی چین رونمایی شد که رنگش با رنگ مصوب همخوانی نداشت !

نکته اینکه کماکان یارانه دولتی از محل ماده ۱۲ و شورای اقتصاد تعیین تکلیف نشده و فقط وعده ورود خودرو برقی داده شده است و هنوز شواهد و گزارشی از عملکرد اجرایی این مصوبه مشخص نیست.

با صحبت، سخنرانی و بازدید مشکل حمل و نقل درون شهری حل نمی شود.

حتی به دلیل عدم پیگیری نوسازی تاکسی ها مدت هاست که سمند سورن به عنوان تنها خودروی مناسب تاکسی وارد چرخه حمل و نقل نشده و نوسازی متوقف شده است.

هنوز وزارت کشور در مورد ون های اهدایی نیز اقدامی انجام نداده و شهرداری هم پیگیری هایش به نتیجه نرسیده و این در حالی است که قرار بود با بودجه اختصاص داده شده نوسازی ون ها انجام شود که نشده است که امیدواریم شهردار تهران" پاسخگوی " این موارد و مطالبات باشد.»

۴.بعد از اعتراض این عضو شورای شهر تهران،  هرمزی معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران در مورد وضعیت تاکسی برقی تهران گفت:« از امروز رانندگان تاکسی می توانند برای خرید خودروی های جدید چینی اقدام کنند. در مرحله اول ۱۰۰۰ دستگاه تاکسی برقی چینی به تاکسیرانان واگذار می شود. قیمت حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان است که ۶۰۰ میلیون آن وام از سوی شرکت وارد کننده با سود ۸ درصد و ۵ ساله با اقساط ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است و آورده تاکسیران حدود ۱۰۰ میلیون قیمت تاکسی فرسوده و ۳۰۰ میلیون هم باید پرداخت کند، همچنین ۳۰۰ میلیون هم وام کارآفرینی داده می شود.»

سیاست شهرداری تهران و وزات صمت برای واردارات خودروی برقی چینی به عنوان تاکسی، مبهم و مورد نقدهای قبلی نگارنده بوده و اینک که حتی عضو شورای شهر تهران، سخن به اعتراض گشوده، مجددا چند سوال مطرح می کنم.

1- قیمت هر خودروی برقی ، بالغ بر " ۱.۳۰۰  میلیارد تومان "تعیین شده ( که با احتساب سود تسهیلات ، هزینه تمام شده برای یک تاکسیران ، بسیار بالاتر خواهد رفت )

2- یک تاکسیران در ماه باید حدود 20 میلیون تومان قسط بدهد ! که بسیار سنگین است.

3- آیا با نرخ های کرایه فعلی ، برای یک تاکسیران " توجیه عقلی و اقتصادی " دارد که یک خودروی میلیاردی با استهلاک و هزینه تعمیر بالا و هزینه های جانبی ) را برای "چند هزار تومان کرایه " ، مسافربری کند ؟

4- طبق گزارش چند روز قبل رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل وزارت صمت، بر خلاف هدف گذاری ها، طی دو سال گذشته، جمعا فقط حدود 110 هزار خودروی فرسوده، اسقاط شده است.

 در صورتی که دولت و شهرداری می توانست و می بایست به جای تخصیص بودجه برای واردات خودروی برقی چینی ، ( و وابسته ساختن ایران به چین در این حوزه ) نسبت به نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی با خودروهای " اقتصادی " داخلی و وارداتی به صورت ضربتی اقدام بکند.

5- آیا این طرح واردات شتابزده خودروی برقی چینی ، به غیر از فروشندگان چینی،  برای اقتصاد ایران مزیتی دارد؟

6- آیا برخی از مدیران در کشور عملا به " بازاریاب " کالاهای چینی تبدیل شده اند ؟

 من معتقدم پشت این گونه سیاست های صنعتی و وارداتی خصوصا در حوزه خودرو ، " فساد سازمان یافته " وجود دارد، که نیاز به رسیدگی قضایی است .

منبع:کانال تلگرامی انجمن صدای تاکسیران

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افشاگری خیابانی روی آنتن: چینی‌ها جا زدند!
  • ویدیویی از طرز کار ربات‌های چینی که گیج کننده است
  • پلی به گذشته - برتری 2-1 رئال مادرید مقابل بایرن مونیخ در آلیانز آرنا (لیگ قهرمانان اروپا - 2018/4/25) / فیلم
  • رقیب مستقیم ردمی توربو ۳ با پردازنده پرقدرت و نمایشگر ۱۴۴ هرتز رونمایی شد
  • قابلیت جدیدی از اندروید 15 برای استفاده از گوشی در تاریکی
  • (ویدیو) غوغای دوربین گوشی پی ۷۰ هواوی؛ سامسونگ و اپل گرفتار شدند
  • غوغای دوربین گوشی پی70 هواوی / سامسونگ و اپل گرفتار شدند (فیلم)
  • ارزان‌ترین گوشی ناتینگ به‌زودی رونمایی می‌شود
  • سوغاتی چینی کی به تهران میرسه؟
  • حکایت تاکسی برقی تهران!