Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس تحقیقات انجام شده، روس‌ها به پیگیری اخبار و خواندن مطالب خبری بیش از گذشته علاقه نشان می‌دهند و این موضوع بیشتر قشر تحصیل کرده جامعه را در بر می‌گیرد.  

نتایج تحقیقات انجام شده توسط مرکز مطالعات افکارسنجی عمومی روسیه نشان می‌دهد، مردم روسیه به اخبار و اطلاعات خبری در شبکه‌های اجتماعی بیشتر از خواندن متون ادبی علاقه‌مند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این نظرسنجی، مردم روسیه اغلب اخبار را در شبکه‌های اجتماعی (%۳۹) و همچنین از طریق رسانه‌های گروهی (%۳۸) مطالعه می‌کنند.

بر اساس گزارش مرکز مطالعات افکار سنجی عمومی روسیه، اغلب جوانان ترجیح می‌دهند منابع کسب اطلاعات خود را از شبکه‌های اجتماعی انتخاب کنند: %۵۶ پرسش شوندگان در گروه سنی ۱۸ تا ۲۴ سال و %۲۷ در گروه سنی بالاتر از ۶۰ سال بودند.

تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد که افراد مسن و گروه سنی از ۶۰ به بالا (%۴۳ پرسش شوندگان) بیشتر اخبار و مقالات خبری خود را از مطالب خبری منتشر شده در رسانه‌های گروهی دریافت می‌کنند.

با این وجود، مردم روسیه دارای تحصیلات عالی، بیشتر به اخبار و مطالب خبری علاقه‌مند هستند و افراد با سطح تحصیلات پائین‌تر و غیر آکادمیک چندان به خواندن این نوع مطالب چه از طریق شبکه‌های اجتماعی (%۱۷) و چه از طریق رسانه‌های گروهی (%۲۴)علاقه‌ای نشان نمی‌دهند.

حدود یک دوم ساکنین شهرهای سن پطرزبورگ و مسکو (%۴۹) در هفته اخیر اخبار و مطالب خبری را در رسانه‌های گروهی خوانده‌اند و در شهرهای کوچک و روستاها این رقم معادل یک سوم است(%۳۵).

در رابطه با مطالعه متون ادبی و غیر خبری وضعیت بدین گونه است که به عنوان مثال، در هفته اخیر حدود یک سوم پرسش شوندگان (%۳۴) به خواندن این نوع متون پرداخته‌اند و بیشتر این افراد نیز از شهروندان شهرهای سن پطرزبورگ و مسکو بوده‌اند (%۴۹).

بر اساس نظرسنجی انجام شده، زنان (%۳۸ پرسش شوندگان) بیشتر از مردان (%۲۸ جامعه  آماری) به خواندن شعر و نثر ادبی علاقه‌مند هستند.

نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که افراد دارای تحصیلات عالی نیز به شعر و نثر ادبی علاقه‌مند هستند (%۴۴)، در حالیکه افراد با سطح تحصیلات پائین چندان به خواندن این گونه متون علاقه نشان نمی‌دهند و تنها %۱۳ این جامعه کردند که کتب ادبی را مطالعه می‌کنند.

لازم به ذکر است که این نظرسنجی در تاریخ ۸ ماه سپتامبر سال جاری توسط مرکز مطالعات افکارسنجی عمومی روسیه انجام گرفت و در این نظرسنجی شهروندان روسی از گروه سنی ۱۸ به بالا شرکت داده شده‌اند. این تحقیق از طریق تماس تلفنی با ۱.۶ هزار شهروند روس صورت گرفته است.

کد خبر 4480997 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: روسیه شبکه های اجتماعی مطالعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۲۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران

به گزارش «تابناک»، علیرضا فخاری در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد
مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • اعتراض به شهردار استانبول در مترو برای تروریستی خواندن حماس
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • آژیر خطر در کریات شمونا به صدا درآمد
  • جواد نکونام: تمدید قراردادها از هفته آینده شروع می‌شود؛ آرامش باشد شانس موفقیت بیشتر است
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز
  • بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • ورزشی‌های چهاردهم اردیبهشت ماه در استان سمنان