Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی جشنواره بین‌المللی «فیلم ۱۰۰»؛ علی قربانی با اشاره به استقبال گسترده فیلمسازان و تهیه کنندگان بخش سینمای کوتاه از این جشنواره افزود: دوازدهمین جشنواره بین‌المللی «فیلم ۱۰۰» اسفند امسال در کشور برگزار می‌شود و علاقه‌مندان تا آخر دی فرصت دارند آثارشان را برای دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اخلاق، سبک زندگی و خانواده مهم‌ترین رویکرد جشنواره «فیلم ۱۰۰» حوزه هنری است. امیدواریم با بهره‌گیری از تجربه دوره‌های گذشته حرکت مناسب و متفاوتی را رقم بزنیم.

دبیر جشنواره بین‌المللی «فیلم ۱۰۰» با اشاره به اهمیت و جایگاه تولیدات کوتاه و فیلم‌های ثانیه‌ای در جامعه امروز گفت: در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که نیازمند اشاعه هر چه بیشتر فرهنگ اخلاق مداری در جامعه هستیم، متأسفانه برخی قسمت‌های جامعه ما از بی‌اخلاقی رنج می‌برد، به عنوان مثال بی‌اخلاقی در آپارتمان نشینی، بی‌اخلاقی در رانندگی و برخی مناسبات روزمره؛ وظیفه هنرمندان و سینماگران است روی اخلاق جامعه کار کنند.

قربانی با بیان اینکه سینمای اخلاق سینمای تذکر است و باید روی مخاطب تأثیرگذار باشد، افزود: سینما به عنوان رسانه‌ای نافذ، مروج و تأثیرگذار بدون شک، در ترویج بسیاری از هنجار‌های اجتماعی و نکات اخلاقی می‌تواند نقش آفرین و تعیین‌کننده باشد، مشکل بی‌اخلاقی در جامعه ما از طریق سینما حل می‌شود و به ویژه، سینمای کوتاه یا ۱۰۰ ثانیه‌ای تأثیر خوبی در اشاعه اخلاقیات دارد.

وی این گونه آثار را برای شرایط امروز جامعه مفیدتر و مؤثرتر خواند و گفت: در جامعه شتابان و عجول امروز که اوقات فراغت معنای واقعی‌اش را از دست داده است و چرخه سریع روند فعالیت و روزمرگی اجازه تمرکز و فراغت را نمی‌دهد ضریب وقت‌های خالی و حوصله مردم هم به شدت پایین آمده است، شاید از دلایل دوری بخش‌هایی از مردم با سینما همین باشد؛ در این شرایط، بسته‌های فرهنگی و تفریحی سهل الوصول و فیلم‌های کوتاه و ثانیه‌ای حرف اول را می‌زنند.

قربانی افزود: با رشد صنعت الکترونیک و توسعه فضا‌های مجازی و گسترش روزافزون دامنه شبکه‌های اجتماعی زندگی پیوندی ناگسستنی با این فضا‌ها دارد؛ پس بهترین، مؤثرترین و آگاهی‌بخش‌ترین محصول عرضه فیلم‌های کوتاه در این ظرفیت‌هاست، فیلم کوتاه نیاز جامعه امروز است و جشنواره فیلم ۱۰۰ نسبت به بسیاری از جشنواره‌های کشور با متن زندگی جامعه رابطه عمیق‌تر و کاربردی‌تری دارد.

دبیر جشنواره بین‌المللی «فیلم ۱۰۰» با بیان اینکه ۱۰۰ ثانیه‌ای در سینما برای ایجاد فضا‌های خبری، تبلیغی و ترویجی باید در خدمت بسیاری از دستگاه‌ها و سازمان‌هایی نظیر راهنمایی رانندگی، بهزیستی و محیط زیست یا فدراسیون فوتبال قرار گیرد، گفت: هرکدام آن‌ها می‌توانند از طریق حمایت در تولید به این جشنواره حمایت کنند تا به واسطه ساخت فیلم‌ها، پیام‌های اخلاقی دستگاهشان به مردم انتقال پیدا کند.

قربانی با بیان اینکه در دوره دوازدهم این جشنواره در قالب بخش‌های مسابقه سینمای ۱۰۰ ثانیه‌ای ایران شامل بخش اصلی، بخش مسیر تجربه (مسابقه فیلم‌های مستند، داستانی و پویانمایی)، مسابقه سینمای ۱۰۰ ثانیه‌ای جهان در زمینه فیلم‌های داستانی، مستند و پویانمایی برگزار می‌شود، افزود: همزمان با سال حمایت از تولید ملی و حمایت از کالای ایران بخش ویژه جشنواره در این دوره به این موضوع اختصاص داده شده است.

وی گفت: حمایت از تولید ایرانی (ایران ساخت)، حمایت از تولید کالا و خدمت دانش‌بنیان ایرانی، فرهنگ تولید محصولات باکیفیت ایرانی، پویش ملی و حمایت مردمی از تولید کالا و خدمات دانش‌بنیان باکیفیت ایرانی، تأثیرات مخرب خرید کالا‌های خارجی، واردات بی‌رویه و غیرقانونی (قاچاق کالا)، معرفی کسب و کار‌های نوین و استارت‌آپ‌ها، تولید ثروت از علم و فنّاوری و معرفی اقتصاد دانش‌بنیان از موضوعاتی است که در این بخش ویژه مورد توجه قرار می‌گیرد.

دبیرجشنواره «فیلم ۱۰۰»، اخلاق و سبک زندگی، ترویج مفاهیم اخلاقی همچون قانون‌مداری، گذشت، سعۀ صدر، ایثار، ترویج الگوی انسان انقلاب اسلامی، خانوادۀ الگوی ایرانی اسلامی، فرهنگ اصیل ایرانی و نگاه دوباره به زندگی و زدودن غبار روزمرگی از موضوعات این دوره جشنواره عنوان کرد و افزود: تلاشمان بر این بود تا سراغ موضوعات و مفاهیمی برویم که در جامعه معاصر کاربردی و اثرگذار باشد.

وی با بیان اینکه جشنواره «فیلم ۱۰۰» با برنامه ریزی منسجم و بلندمدت در حال انجام است، گفت: خوشبختانه، از زمان انتشار فراخوان تا آخرین مهلت دریافت آثار یک بازه زمانی مناسب را پیش‌بینی کردیم که این تدبیر می‌تواند کمک کند تا علاقه‌مندان و متقاضیان به شرکت در جشنواره با صبر و حوصله نسبت به تولید اثر یا آثارشان اقدام کنند.

علاقه‌مندان به شرکت در جشنواره تا دی فرصت دارند آثارشان را به دبیرخانه جشنواره ارائه کنند.

دوازدهمین جشنواره بین‌المللی «فیلم ۱۰۰» به همت حوزه هنری اسفند امسال در تهران برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: جشنواره بین المللی فیلم 100 اخلاق سبک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۲۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!

سید رضا اکرمی در گفتگو با رویداد ۲۴، تاکید می‌کند نباید از دولت توقع گره گشایی داشته باشیم. او همچنین معتقد است، تک‌تک اعضای خانواده باید به فکر کسب درآمد باشند.

بخش‌های مهم این گفتگو را در زیر می‌خوانید:

*همه می‌دانیم که گرانی وجود دارد و مردم مشکلات زیادی برای تامین هزینه‌های‌شان دارند. به همین دلیل در خانه و خانواده همه افراد باید کار کنند تا همه‌شان درآمدزا باشند. یعنی یک نفر نمی‌تواند مخارج خانواده را اداره کند.

*مساله مشکل‌ساز دیگر این است که امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است. خرج‌مان فقط صبحانه، نهار، شام، لباس و مسکن است. اما برج‌مان زیاد است که شامل موبایل، سفر و ... می‌شود. چون معیار‌ها و شرایط زندگی تغییر کرده است، مرد خانواده به تنهایی نمی‌تواند یک خانواده را اداره کند. اگر همه افراد خانواده به اندازه خودشان تلاش کنند، قطعاً می‌توانند خانه را اداره کنند.

*اینکه می‌گویند، کار نیست را قبول ندارم. کار را که از آسمان یا خارج نمی‌آورند و باید ایجاد کرد. هر کس که غیرت کاری دارد، امروز برای او کار هست. بیش از ۵ ملیون افغانی در این مملکت کار ساختمانی، کار سنگ‌بری، کار سرای‌داری می‌کنند؟ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای خودمان ایرانی کار نیست؟ کار هست و ما باید دنبالش برویم.

*ما از قدیم‌الایام مربایی را که می‌خوریم، بسته‌بندی و آماده نمی‌خریدیم. خانم‌های خانه دوزندگی بلدند، خیاطی بلدند، آرایشگاهی بلدند و اوقات فراوان هم دارد. پس اگر بتواند وقتش را خوب تنظیم کند، می‌تواند در کنار بچه‌داری به کار‌های دیگر هم برسد. خانم من هم ۷ بچه را بزرگ کرده است. هم درس داده و هم سخنرانی کرده و هم کار می‌کند.

*اینکه می‌گویند مستاجرین گرفتار هستند، باید همه ایران را در نظر بگیرید و فقط تهران را نبینید. همچنین سه‌چهارم مردم تهران خانه دارند و یک چهارم مستاجراند. پس برای یک چهارم قیصریه را آتش نزنید.

*درباره اینکه همه از دولت توقع دارند، می‌گویم دولت مسئول همه چیز نیست. اولا هر کسی مسئول کار خودش است و حق ندارد همه کار‌ها را گردن دولت بیاندازد. دولت باید حمایت و نظارت کند. بنا نیست همه کار‌ها را به دوش دولت بگذاریم و از او بخواهیم، سیر و پیاز ما را تهیه کند. ما در اقتصاد هم بخش خصوصی داریم و هم تعاونی داریم و آخرین بخش دولت است.

*اینکه می‌گویند، رفت و آمد در تهران مشکل است، دلیلی برای کار نکردن نیست. بنا نیست همه برای شاغل بودن از خانه بیرون بیایند. الان بسیاری از کار‌ها هستند که در درون خانه می‌توان انجام داد. در واقع حمل و نقل دو ساعته و سه ساعته روزانه برای موارد خاص است.

دیگر خبرها

  • علی مطهری: نوه‌ها، نتیجه‌ها و نبیره‌های آیت الله مطهری دچار بن بست فکری یا پوچی در زندگی نشده‌اند
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است
  • دیدار رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با رهبر شیعیان مالی
  • فقر و فقدان قدرت خرید اخلاق اجتماعی را مخدوش می‌کند
  • ایمان برای انسان مؤمن امنیت به ارمغان می‌آورد
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • روایت شهید فاطمیون + فیلم
  • زلاتان ابراهیموویچ: هنوز هم بهترین هستم؛ به خاطر بچه‌هایم تصمیم به خداحافظی از فوتبال گرفتم