Web Analytics Made Easy - Statcounter

۵۰ درصد از مجموع هزار و ۹۰۰ کیلومتر شبکه توزیع و انتقال آب روستایی در شهرستان نیشابور دچار فرسودگی و باعث هدر رفتن ۲۰ درصد حجم آب است.

به گزارش قدس آنلاین، مدیر شرکت آب و فاضلاب روستایی نیشابور گفت: ترمیم و بازسازی شبکه فرسوده آب روستایی نیشابور نیازمند ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.

فرهاد ذوالجناحی بیان کرد: امسال تاکنون چهار هزار و ۱۰۰ مورد اتفاق ناشی از فرسودگی در شبکه آب و فاضلاب روستایی این شهرستان رخ‌ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین تعداد روستاهایی را که در این مدت با تانکر آبرسانی شده اند ۱۰ مورد اعلام و بیان کرد: ۱۱۶ حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق در دشت نیشابور وجود دارد و ترمیم یا حفر هر چاه جدید نیازمند دو هزار و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار است.

مدیر شرکت آب و فاضلاب روستایی نیشابور افزود: میزان مصرف آب شرب در بخش روستایی این شهرستان ظرف هشت ماه گذشته شش میلیون و ۹۹۹ هزار و ۴۸۹ لیتر بود که نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش چندانی نشان نمی دهد.

وی ادامه داد: میانگین الگوی مصرف آب برای هر روستایی ۱۶ مترمکعب در ماه و سرانه مصرف واقعی ۱۹۵ لیتر در شبانه روز است.

منبع: صاو سیما صداو سیما/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مدیر شرکت آب و فاضلاب روستایی نیشابور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۳۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه هیئت مدیره تعاونی مرغداران شهرستان همدان با حضور ربانی‌مهر معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار همدان، شفیعی رئیس اداره تعاون روستایی شهرستان و میرزایی مدیر اتحادیه تعاونی‌های روستایی شهرستان همدان، ورمزیار مدیر عامل شرکت تعاونی مرغداران و اعضای هیئت مدیره برگزار شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار همدان در این نشست گفت: تقویت تعاونی‌ها یکی از برنامه‌های با اولویت در سال جاری است و همه باید به توسعه و تقویت تعاونی‌ها در تأمین، تولید و توزیع کالاهای اساسی کمک کنند.

اسدالله ربانی‌مهر افزود: بازار مرغ همدان در وضعیت ثبات قیمت است و قیمت مرغ در همدان ۱۵ تا ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل است و بیش از مصرف، مرغ تولید می‌شود و حتی مرغ منجمد تنظیم بازاری در اکثر فروشگاه‌های سطح شهر توزیع می‌شود.

وی یادآور شد: تعاونی مرغداران شهرستان همدان از بزرگترین تعاونی‌های غرب کشور است و در حوزه تولید و توزیع مرغ باید ورود جدی‌تری داشته و در جلسات تنظیم بازار شهرستان حضور فعالی داشته باشد.

در این جلسه مهم‌ترین مسائل و مشکلات این تعاونی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مدیر عامل تعاونی گزارشی از اقدامات این تعاونی بیان کرد.

کد خبر 6098417

دیگر خبرها

  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • ۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است
  • ۲۰ هزار تن دسترنج گندم‌کاران فارس از دستبرد سیل مصون ماند
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان