Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از قم، آیت‌الله سید‌محمد سعیدی امام جمعه قم در دیدار با اعضای موسسه علمی و آموزشی رزمندگان اسلام که در سالن محراب حرم مطهر برگزار شد،با اشاره به اینکه از منظر دین مبین اسلام، رزمنده و رزمندگان دارای ویژگی‌های مهمی هستند،گفت:آداب رزمنده و رزمندگی همواره باید ترویج شود و فعالیت موسساتی همچون موسسه رزمندگان اسلام از اهمیت برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه مباحث سیاسی و جناحی نباید در فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی دخالت داده شود،اشاره کرد: در برابر افراد و گروه‌های مخالف با فعالیت موسساتی همچون موسسه رزمندگان باید از شیوه‌های تحمل و تعامل استفاده شود چراکه مسیر مبارزه در جنگ فرهنگی و نرم با جنگ سخت متفاوت است.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) تاکید کرد: محتوا و برنامه‌های فعالیت موسسه فرهنگی رزمندگان اسلام باید در حد و اندازه نام این مرکز، مهم و باکیفیت باشد.

وی تاکید کرد: ویژگی‌های رزمندگی باید به صورت ویژه و ریشه ای ترویج شود و در موسسه رزمندگان هیئت اندیشه ورزی در تراز شهر مقدس قم تشکیل شود تا فعالیت های این مرکز فرهنگی-آموزشی را مورد تحلیل و بررسی قرار دهد که خروجی این تحلیل‌ها می‌تواند در متن جامعه تاثیرات مثبت بسیاری را به دنبال داشته باشد.

امام جمعه قم عنوان کرد: یکی از ویژگی‌های مثبت مؤسسه رزمندگان اسلام می تواند استفاده از ظرفیت بالای طلاب و روحانیون باشد و توصیه می شود که با ساماندهی‌های لازم از این ظرفیت بیش از پیش استفاده شود.

همچنین در ابتدای این جلسه امیر امیرگان مدیر سرپرستی موسسه رزمندگان استان قم ضمن معرفی و ارائه گزارشی از فعالیت های این موسسه علمی و آموزشی، محورهای راهبردی و عملیاتی فعالیت های این موسسه در مسیر تربیت دانش آموزان در تراز انقلاب اسلامی، انحصار زدایی در فضای آموزشی کشور و توسعه کمی و کیفی این موسسه در استان قم و حرکت به سمت مدارس مسجد محور را تشریح کرد.

وی افزود: اکنون مؤسسه علمی آموزشی رزمندگان اسلام بیش از ۲۰ هزار دانش‌آموز دارد و بیش از ۲۰ هزار نفر نیز در آموزشگاه‌های آزاد این مؤسسه درحال سپری کردن دوره‌های آموزشی هستند که با احتساب خانواده‌های آن‌ها باید بگوییم با جامعه مخاطب قابل توجهی روبه رو هستیم.

مدیر مؤسسه علمی آموزشی رزمندگان اسلام با بیان اینکه گردش مالی کنکور مبلغی نزدیک به ۱۷ هزار میلیارد تومان است، بیان کرد: مؤسسه‌های مختلف کنکوری از این مبلغ بهره‌مند می‌شوند اما هیچ کدام به پیوست فرهنگی مورد نیاز فعالیت‌های خود توجه ندارند و اکنون ما به دنبال پر کردن این خلا هستیم.

وی یادآورشد: تاکنون مدارسی را با استفاده از ظرفیت هزار طلبه فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ها تشکیل داده تا بتوانیم در راستای مشاوره و پشتیبانی کنکور فعالیت‌های لازم را داشته باشیم که اکنون نیز خانواده‌ها از فعالیت این افراد رضایت دارند و طلاب توانسته‌اند با مجموعه‌های کنکوری دیگر نیز رقابت کنند.

امیرگان خاطرنشان کرد: زمینی هشت هزار متری در نزدیکی کوه خضر درنظر گرفته تا بتوانیم یک مجتمع بزرگ آموزشی و فرهنگی ایجاد کنیم و ارائه خدمات به عموم مردم و کارمندان مجموعه‌های مختلف از جمله خادمان حرم مطهر کریمه اهل‌بیت(س) و خانواده‌های آن‌ها را رقم بزنیم و به مدارس و دانش‌آموز در طراز انقلاب اسلامی برسیم.

وی از گسترش فعالیت‌های مرکز تخصصی کودک مؤسسه رزمندگان اسلام با استفاده از طلاب یاد کرد و گفت: امیدواریم با ارائه الگوهای تربیتی بتوانیم در سطح کشور به دستاوردهای جدیدی در حوزه‌های تربیتی و آموزشی برسیم.

انتهای پیام/ح

تشکیل هیأت اندیشه ورزی در تراز شهر مقدس قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرویس سیاسی امام جمعه قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۳۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود

سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند؛ زیرا در بسیاری از رشته‌ها به حد اشباع رسیده‌ایم و دانشجویان بعد تحصیل امکان اشتغال ندارد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو قاسم محمدی‌نژاد، سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان در آیین تجلیل از سرآمدان آموزشی برتر دانشگاه‌های استان کرمان که در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد گفت: امسال علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، اخلاق حرفه‌ای، فعالیت‌های فرهنگی و ویژگی‌های شاگردپروری از شاخص‌های انتخاب سرآمدین آموزشی بوده است.


رییس پژوهشگاه افضلی پور افزود: از جمله رموز توفیق و ماندگاری یاد استاد شهید مرتضی مطهری تهجد و تقوا، اخلاص، تعمّق و تدقیق در امور، جامعیت علمی، تواضع و روحیه خدمت به مردم و جامعه بوده است.

*اعلام شاخص‌های سنجش سرآمدان 

رییس سازمان بسیج اساتید استان کرمان تاکید کرد: امسال علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، اخلاق حرفه‌ای، فعالیت‌های فرهنگی و ویژگی‌های شاگردپروری از شاخص‌های انتخاب اساتید برتر بوده است به پاس قدردانی از تلاش و کوشش جامعۀ دانشگاهی آیین تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه معین استان برگزار می‌شود.

سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان اظهار کرد: بر اساس شیوه‌نامه ابلاغی، ما ١٠ کارگروه را انتخاب کردیم و بر اساس شاخص‌هایی از جمله، فعالیت‌های آموزشی، کیفیت و کمیت آموزشی، فناوری‌های آموزشی مکمل، آموزش پژوهش‌محور، فعالیت‌های فرهنگی و اخلاق حرفه‌ای، شئون استادی، بحث شاگردپروری و نقش‌آفرینی در مرجعیت علمی توانسته‌ایم سرآمدان آموزشی را برگزینیم.

محمدی‌نژاد با اشاره به تشکیل کارگروه تحول آموزشی در استان برای اولین‌بار با ریاست استاندار، اعلام نمود: مطابق آئین‌نامه آموزشی ابلاغ شده از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تمامی مصوبات مربوط به آمایش در حوزه آموزش عالی استان در این کارگروه مطرح و مجوز‌های لازم را دریافت می‌نمایند. 

*تدوین سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی 

وی در ادامه گفت:سپس موارد در شورای گسترش مطرح می‌شوند و به‌زودی سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی در این کارگروه تهیه و به تصویب شورای گسترش آموزش عالی خواهد رسید.

دبیر کارگروه تحول آموزشی در استان توضیح داد: باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند؛ زیرا در بسیاری از رشته‌ها به حد اشباع رسیده‌ایم و دانشجویان بعد تحصیل امکان اشتغال ندارد.

وی تصریح کرد: نیاز محوری، مهارت و اشتغال آفرینی به‌عنوان سرفصل‌هایی قرار گرفته‌اند که بایستی در تغییر رویکرد آموزشی استان کرمان مدنظر قرار گیرد. 

او افزود:در دانشگاه شهید باهنر کرمان قرار بر این است ضمن احترام به رویه‌هایی که از قبل وجود داشته در فعالیت‌های آموزشی به سمت برنامه‌محوری و استاد محوری پیش رفته و هر گونه تغییر مبتنی بر فکر و برنامه باشد.

دیگر خبرها

  • تبیین و ترویج اندیشه های مهدوی در عصر شیخ الائمه
  • سکوت کشورهای اسلامی در برابر جنایات غزه ناشی از ترویج اومانیسم در مراکز آموزشی است
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • رونمایی از کتاب در جستجوی آداب آبادانی در یزد
  • شهادت رزمنده حزب الله در راه قدس
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی