Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور پیشنهاد داد: به منظور حفظ امنیت غذایی و سلامت غذا لازم است بیش از 250 میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت حقوق مسئولان فنی و ناظران بهداشتی در بودجه سال 98 دیده شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «محمدرضا صفری» روز دوشنبه در نشست خبری خود درباره وضعیت ناظران بهداشتی افزود: تا زمانی که حقوق بکارگیری فارغ التحصیلان و مسئولان فنی و بهداشتی توسط کارفرمایان کشتارگاه ها، مراکز بسته بندی و سردخانه ها پرداخت می شود، به طور قطع نظارت بر این بخش های خدشه دار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی پیشنهاد داد: دستور العملی به موجب ماده 19 آیین نامه سازمان های نظام دامپزشکی و سازمان دامپزشکی تدوین شود که وابستگی مالی بین مسئول فنی و کارفرمایان به حداقل برسد تا نظارت بدون هیچ اعمال نظر و خدشه ای صورت گیرد.
صفری تصریح کرد: این دستورالعمل تدوین شده اما تاکنون به دلیل همکاری نکردن صندوق ها و بانک ها با سازمان نظام دامپزشکی به اهدافش نرسیده است.
وی اظهار داشت: در برنامه ششم توسعه نیز بر بکارگیری مسئولان فنی بهداشتی تکلیف شده اما مشکل زمانی اساسی حل می شود که منابع حقوق ناظران بهداشتی توسط دولت پرداخت شود.
رئیس سازمان نظام دامپزشکی پیشنهاد داد: پرداخت حقوق مسئولان فنی و بهداشتی در کشتارگاه ها، مراکز بسته بندی و سردخانه ها در بودجه سال 98 تاکید شده است.
وی با بیان اینکه مجموع حقوق این افراد در سراسر کشور حدود 250 میلیارد تومان است، افزود: این رقم ناچیز در بودجه سال 98 سبب می شود مسئولان فنی و بهداشتی با اطمینان خاطر و امنیت شغلی بیشتری بر سلامت غذای جامعه نظارت داشته باشند.
صفری در بحث صدور پروانه ها ادامه داد: قانون گذار در قانون افزایش بهره وری و حاکمیتی کشتارگاه ها، آزمایشگاه ها، کارخانجات برای تشکل های تخصصی صنفی دامپزشکی و کشاورزی، صدور پروانه برای فارغ التحصیلان بخش دامپروری و دکتری دامپزشکی را اولویت قرار داده است.

** وضعیت بیماری آنفلوانزای مرغی توسط ستاد ملی مبارزه با این بیماری اعلام شود
وی درباره وضعیت بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در کشور گفت: با تشکیل ستاد ملی مبارزه با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان از سوی سازمان دامپزشکی کشور، اعضای این کارگروه اطلاعات لازم برای اعلام وضعیت بیماری را دارند و این موضوع از سازمان نظام دامپزشکی سلب شده است.
ادامه دارد...
اقتصام**9186*2025

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي نظام دامپزشكي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۵۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو

علی لطفعلی پور گفت: تب کریمه کنگو بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است،  ویروس بیماری توسط گزش کنه آلوده و یا از طریق تماس با خون و لاشه دام آلوده، به انسان منتقل می‌شود.

 وی افزود: این بیماری شیوع بالایی در بین دامداران، دامپزشکان و کارکنان دامپزشکی، سلاخان، قصابان و کارکنان کشتارگاه، پزشکان، پرستاران و کارکنان بیمارستان‌ها، کشاورزان و اشخاصی که با دام سر و کار دارند مشاهده می‌شود.

وی تصریح کرد: بیماری در فصل‌های گرم سال از اواخر فروردین تا اواخر شهریور (زمان رشد و تکثیر کنه‌ها) شیوع پیدا می‌کند.

رئیس دامپزشکی زرند بیان کرد: این بیماری با رعایت نکات بهداشتی و راهکار‌هایی از جمله استفاده از دستکش و ماسک در هنگام تماس، ذبح دام و خرد کردن گوشت، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام،رعایت ‏اصول ایمنی کار به منظور جلوگیری از بروز خراش پوستی و تماس آن با ترشحات دامی، انجام سم‌پاشی‌های ادواری دام و جایگاه، کشتار دام در کشتارگاه‌های مجاز، تهیه ‏گوشت از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی، خودداری از خرید و مصرف گوشت بازرسی نشده و فاقد مهر و برچسب دامپزشکی، خودداری از کشتار دام به صورت غیر مجاز و خارج از کشتارگاه، و نگهداری گوشت تازه در دمای ۴ درجه سانتی‌گراد یخچال به مدت ۲۴ و جگر به‌مدت ۴۸ ساعت قابل پیشگیری است. 

وی گفت:با توجه به این که ویروس در برابر حرارت حساس است به افراد توصیه می‌شود از مصرف جگر خام و نیم پخته خودداری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور