Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@20:09:15 GMT

سازگاری با کم آبی باید به فرهنگ تبدیل شود

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۹۵۴۶۳

سازگاری با کم آبی باید به فرهنگ تبدیل شود

به گزارش خبرنگارمهر، محمد علایی ظهر دوشنبه در جشنواره ملی فناوری های آب در دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: خراسان رضوی سرزمین قنات قصبه ۲۵۰۰ ساله و مظهر تمدن کاریزی و سازگاری با خشکسالی است.

وی افزود: در طول سالیان گذشته دولتمردان با اتکا به درآمدهای نفتی بدون حد و مرز از منابع آبی بهره برداری کردند و این باعث شد تمدنی ناپایدار رقم بخورد و در حال حاضر ۷۶ درصد از مساحت استان خشک و ۲۴ درصد نیمه خشک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی ادامه داد: میانگین بارندگی استان در طول پنجاه سال گذشته ۲۲۱ میلی متر بوده است و این در حالی است که این میانگین در دنیا ۷۰۰ میلی متر است و در عین حال دمای هوا نیز هر ساله افزایش پیدا می کند و تبخیر و تعرق در استان افزایش دارد.

وی بیان کرد: در طول سالیان گذشته دولت ها با افزایش درآمدهای نفتی و با اتکا به این درآمدها تشکل های مردمی را از مدیریت آب خارج کردند و نبود گروه های مردمی ضررهای جبران ناپذیری را به بار آورده است.

علایی تاکید کرد: برای حل مشکل کم آبی باید ابتدا موضوع آب به مسئله هر خراسانی تبدیل شود و در کنار آن با استفاده از تجربیات نیاکان خود سازگاری با کم آبی را نهادینه کنیم و در این راستا برای ۲۸ دشت استان سند سازگاری با کم آبی در طی ۷ ماه  تهیه و تصویب شده است.

وی تصریح کرد: براساس این سند تا سال ۱۴۰۵ باید میزان کسری مخزن در استان به صفر رسیده و معادل آنچه که هر ساله طبیعت در اختیار ما می گذارد از آن برداشت کنیم و در این راستا نیازمند رسیدن به درک واحدی از مدیریت منابع آبی هستیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی بیان کرد: در کنار سازگاری با کم آبی باید طرح های انتقال آب و شیرین سازی آن نیز پیگیری و آینده پژوهی و مطالعات کاملی در این حوزه انجام شود.

کد خبر 4481318

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۵۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان در این نشست که به منظور بررسی آخرین وضعیت تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا برگزار شد گفت: بیش از ۲۳ هزار پروانه کسب کاغذی در آذربجان شرقی الکترونیکی شده که رتبه دهم را بین استان‌های کشور دارد.

بهروزی افزود: بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوز‌های کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت به شناسه الکترونیکی یکتا تبدیل شوند.

وی ادامه داد: کسب و کار‌هایی که شناسه یکتا نداشته باشند بعد از تاریخ یادشده به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می‌شوند و از خدمات دولتی محروم خواهند شد.

 وی یادآور شد: فرایند تبدیل مجوز‌های کاغذی و قدیمی به شناسه یکتا از طریق مراجعه به درگاه ملی مجوز‌ها به آدرس mojavez.ir به راحتی برای صاحبان کسب و کار امکان پذیر است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی همچنین تعداد درخواست‌های صدور مجوز کسب و کار از دستگاه‌های اجرایی استان در درگاه ملی مجوز‌ها را بیش از ۱۳۸ هزار مورد اعلام کرد که از این تعداد بیش از ۸۴ هزار مجوز برای متقاضیان صادر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم
  • افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور
  • (ویدئو) آخرین مهلت تبدیل مجوز‌های کاغذی قدیمی؛ ۱۷ روز دیگر
  • رتبه دهم آذربایجان شرقی در تبدیل مجوز‌های کاغذی
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • زمانیکه مسلمانان کاخ سفید را به مسجد تبدیل کردند! | فیلم
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود
  • کاخ سفید این گونه به مسجد تبدیل شد
  • لزوم افزایش فرهنگ‌سازی جهت تفکیک زباله از مبدا
  • چگونه سربازی را به سوابق بیمه تبدیل کنیم ؟