Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری برنا ؛ در روزهای گذشته برخی رسانه ها از اعتراض فعالان محیط زیست استانهای کهگیلویه وبویراحمد و خوزستان نسبت به ساخت طرح گردشگری در تنگ تکاب در منطقه حفاظت شده خائیز خبر داده بودند.

این موضوع در داخل و خارج از کشور با واکنش هایی روبه رو شد تا آنجا که بنگاه خبرپراکنی «بی بی سی» فارسی گزارشی انحرافی از اعتراض ها به این طرح منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور روز یکشنبه در سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجوز سرمایه گذاری در منطقه خائیز و تنگ تکاب کاملا قانونی بوده و تمامی سلسله مراتب قانونی و اداری در آن رعایت شده است.

عیسی کلانتری افزود: بخشی ازجو سازی های مطرح شده در برخی رسانه ها درباره تنگ تکاب برای متهم کردن دولت به بی قانونی است و بنگاه های خبری بیگانه نیز مترصد سوء استفاده رسانه ای هستند.

وی ادامه داد: بخشی از جوسازی ها را نیز گروه هایی انجام می دهند که به دلیل شفاف سازی در محیط زیست رانت هایشان حذف شده و منافع خود را از دست داده اند.

معاون رئیس جمهوری گفت:در این موضوع مسئولان نیز مقصر بودند چرا که اطلاعات کامل طرح را به اطلاع مردم و رسانه ها نرساندند و در نتیجه شبکه های داخلی و خارجی به علت اطلاعات ناقصی که درباره تنگ تکاب داشتند واکنش هایی نشان دادند.

وی با اشاره به مصوبه سال 87 هیات وزیران که در آن اعلام شده بود در تنگه تکاب مستنثیاتی 32 هکتاری وجود دارد که طبق قانون صنایع رده یک از جمله توریسم را می توان در قالب زیستگاه ها در آن پیاده کرد.

کلانتری تاکید کرد که این مستنثیات متعلق به مردم است و در این چارچوب در آن مجوز سرمایه گذاری اکوتوریسم و توریسم زیست محیطی داده شده و سرمایه گذار هم در آن مشغول فعالیت است.

رئیس سازمان محیط زیست کشوربا بیان اینکه کهگیلویه وبویراحمد به دلیل داشتن کوهپایه و دره ها مناسب سرمایه گذاری در زمینه اکوتوریسم است گفت دارایی ارزشمند این استان محیط زیست است و باید از آن استفاده اقتصادی شود.

وی گفت:بخش اکوتوریسم تاکنون در این استان نادیده گرفته شده و محیط زیست در اقتصاد استان سهیم نشده است.

کلانتری تاکید کرد: ایجاد زیرساختهای اکوتوریسم و توریسم محیط زیست حق منطقه است تا مردم داخل و خارج کشور با حفظ ضوابط و مقررات زیست محیطی از آن استفاده کنند.

وی یادآوری کرد: می توان هم محیط زیست استان را حفظ کرد و هم از طبیعت استان در توسعه صنعت توریسم استفاده کرد.

کلانتری گفت: توریسم زیست محیطی می تواند برای این استان درآمد زا باشد

منطقه کوه خیز و سرخ (خائیز) در سال 77 با مصوبه شورای عالی محیط زیست (کمیسیون زیر بنائی دولت) به عنوان منطقه حفاظت شده به مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست پیوست.

این منطقه با مساحت32 هزار و 332 هکتار در غرب کهگیلویه و بویراحمد و مرز این استان با شهرستان بهبهان در استان خوزستان قرار دارد.

شاخص ترین گونه جانوری این منطقه کل و بز است که با جمعیت بسیار مناسبی در کوهستان های خائیز حضور دارند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست سرمایه قانون کهگیلویه و بویراحمد گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۵۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ با بیان اینکه این طرح با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، گفت:این طرح علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضع منابع آلاینده، ارائه راه کار‌های مدیریتی کاهش پیامد‌های محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

علی اصغر طاهری، مراحل انجام طرح را شامل مرحله مطالعات و بررسی کلیات وضع محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکار‌های کاهش آلاینده ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کار‌های مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

آقای طاهری بابیان اینکه دراین اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ۲ شکارچی غیرمجاز در منطقه «قرچغه» قوچان دستگیر شدند
  • سلامت زیست بوم خلیج فارس شرط پایداری در منطقه خواهد بود
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در سنندج
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • دستگیری متخلفین برداشت غیرمجاز شن و ماسه در منطقه حفاظت شده تالاب نوروزلو
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • فصل زاد و ولد حیات وحش از راه رسید؛ زنده‌گیری نوزادان پیگرد قانونی دارد