Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام درچه‌ای گفت: لباس متحدالشکل قاریان مصری، همان لباس روحانیون این کشور است، در واقع چون مصری‌ها نگاهی ویژه به قاریان قرآن دارند، همان نگاهی که به روحانیون دارند، برای قاریان قرآن این کشور نیز قائل هستند.

«حجت‌الاسلام سیدمحمدجواد درچهای» در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، با اشاره به روایتی از پیامبر اسلام «إِنَّما نُصِبَتِ المَساجِدَ لِلقِرآنِ؛ مسجدها را برای قرآن ساخته‌اند» گفت: برنامه‌های فرهنگی مساجد با محوریت قرآن برگزار شوند و نباید به جلسات تلاوت و روخوانی قرآن در آنها بسنده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: باید ابعاد مختلف قرآن اعم از تلاوت، تفسیر و حفظ قرآن کریم در مساجد مدنظر باشند، همچنان که توجه به این کتاب مقدس پس از انقلاب اسلامی بیشتر شده است.

 

مدیر دارالقرآن الکریم مسجد امام خمینی(ره) بازار تهران خاطرنشان کرد: فعالیت مساجد در حوزه فرهنگی و قرآنی قابل مقایسه با دوره قبل از انقلاب اسلامی نیست با این وجود تا نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.

 

وی در ادامه با بیان اینکه به تعبیر یکی از اساتید، مسجد و قرآن دو همزاد یکدیگر هستند و با هم متولد شده اند، گفت: در بسیاری از روایات وقتی از قرآن یاد می شود از مسجد نیز یادی می شود و هرجا از قرآن نامی برده می شود، نامی از مسجد نیز به میان می آید. ضمن اینکه قرآن نیز بارها ما را به مساجد ارجاع می دهد.

 

درچه ای اضافه کرد: اجرای طرح تلاوت نور و کرسی های تلاوت قرآن در مساجد بسیار خوب است اما کافی نیست و باید کمیت و کیفیت کرسی های تلاوت افزایش یابد و به جای ماهی یا هفتگی یک بار، باید هر روز در مساجد برپا شود.

 

 

وی خاطرنشان کرد: تعداد قاریان خوش صدا که قرآن را با صوت و لحنی زیبا می خوانند به برکت انقلاب اسلامی در کشور زیاد شده است و در هر شهر و محله ای نیز چنین قاریانی حضور دارند، بنابراین امکان استفاده از آنان برای برگزاری روزانه کرسی های تلاوت در مساجد به ویژه مساجد جامع هر شهر یک منطقه ای وجود دارد.

 

بسیاری از اساتید و قاریان مشهور مصری، قاری مساجد هستند

قاری و موذن راتب مسجد امام خمینی(ره) گفت: بسیاری از اساتید و قاریان مشهور مصری، قاری مساجد هستند و من گاهی در این باره از آنان سوال که کردم، گفته اند که قاری مسجد حضرت زینب(ع) یا مسجد امام حسین(ع) در مصر هستند.

 

وی افزود: بسیاری از مساجد کشور مصر قاری راتب دارند و مردم همانطور که از یک روحانی حمایت می کنند از یک قاری نیز حمایت می کنند و از برنامه های او استقبال می کنند.

 

درچه ای در همین ارتباط اضافه کرد: جالب است بدانید لباس متحدالشکل قاریان مصری، همان لباس روحانیون در این کشور است. در واقع چون مصری ها نگاهی ویژه به قاریان قرآن دارند، نگاهی چون نگاهی که به روحانیون دارند، به قاریان دارند.

 

وی خاطرنشان کرد: برخی فکر می کنند لباس قاریان مصری، لباس مختص به این گروه است درحالی که این لباس، همان لباس روحانیون است؛ همین یکسان بودن لباس ها نشان دهنده احترام یکسانی است که  مردم مصر به قاریان قرآن و روحانیون و ائمه جماعات مساجد کشورشان قائل هستند.

 

مدیر دارالقرآن الکریم مسجد امام خمینی(ره) افزود: طرح این سخن به این معنا نیست که من معتقدم باید قاریان کشورمان لباس روحانیت را بر تن کنند، خیر؛ بلکه بحث من درباره اهمیت قائل شدن برای جایگاه قاریان به ویژه قاریان مساجد است.

 

وی گفت: اگر مساجد کشورمان باید به وجود یک قاری راتب مزین شوند آنگاه مردم و نمازگزاران نیز با کلام خدا مانوس می شوند. در واقع شنیدن قرائت زنده قرآن و میزان اثرگذاری آن در مردم، قابل مقایسه با پخش بهترین و خوش ترین قرائت قاریان مشهور جهان از طریق رادیو یا تلویزیون نیست.

 

 

 

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: استان سمنان اردبیل معلولان امداد و نجات علی لاریجانی روحانی مقابله با تروریسم معاون اول رئیس جمهور هرمزگان حجت الاسلام درچه ای قاریان مصری مساجد قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۶۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مساجد به عنوان محور همه برنامه‌ها قرار داده شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالنبی موسوی فرد ظهر امروز دوشنبه در آئین تجلیل از برنامه سازان معارفی ماه رمضان استان خوزستان اظهار کرد: باید برنامه ریزی مدونی صورت گیرد تا بتوانیم در تمام ماه های سال در چهار محور احکام شرعی، قرآن کریم، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه توجه و تلاش ویژه داشته باشیم.

نماینده ولی فقیه در خوزستان خطاب به حاضران گفت: اشخاص نقطه مقابل شما و افرادی که تفکرات خاص خود را دارند بر قرآن مانور می دهند، در حالی که قرآن بدون اهل بیت (ع) و اهل بیت (ع) بدون قرآن نیست و این ۲ در عرض یکدیگر هستند.

وی افزود: از نظر و تجربه بزرگانی که در استان هستند استفاده شود و مسجدها به عنوان محور همه محورها قرار داده شود که البته ما نیز به دنبال همین مسأله هستیم.

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: برنامه ای که در ایام ماه مبارک رمضان پخش شد در طول سال انجام شود و چهار محور ذکر شده در مساجد خصوصاً آن مسجدهایی که آمادگی دارند اجرا شود.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد با بیان اینکه فعالیت مسجدها تنها منحصر به ایام خاصی نباشد، تصریح کرد: نمازهای صبح، ظهر و شب در دستور کار قرار گیرد، مسجدهایی که در این زمینه فعالیت دارند تبلیغ و معرفی شوند، حتی نسبت به مساجدی که در جاده ها قرار دارند و در این خصوص فعالیت دارند اطلاع رسانی صورت گیرد تا افرادی که در جاده هستند و برای اقامه نماز مشکل دارند در جریان قرار گیرند.

کد خبر 6092309

دیگر خبرها

  • برخی برای حج ۳۰ سال در نوبت خواهند ماند
  • نماینده ولی فقیه : برخی برای حج ۳۰ سال در نوبت خواهند ماند / برخی از کسانی که برای حج سپرده‌گذاری کرده‌اند چشمشان به کعبه نمی‌افتد و از دنیا می‌روند
  • برخی برای حج ۳۰ سال در نوبت خواهند ماند | برخی از آنها چشمشان به کعبه نمی‌افتد و از دنیا می‌روند!
  • برخی برای حج ۳۰ سال در نوبت خواهند ماند!
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • حنجره خود را در کرسی های تلاوت قرآن در سرزمین وحی، وقف خدا کنید
  • عمره‌گزاران ایرانی لباس احرام به تن کردند
  • مساجد به عنوان محور همه برنامه‌ها قرار داده شود
  • (ویدئو) علاقه قاری قرآن به شجریان و علیرضا قربانی
  • طرح «نور» است یا «زور»؛ روحانیون برای جنگ با که لباس نظامی پوشیده‌اند؟