Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-01@11:23:28 GMT

جنجال‌های سریال بانوی عمارت؛ پس سیبیلاشون کو؟!

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۹۶۲۵۶

جنجال‌های سریال بانوی عمارت؛ پس سیبیلاشون کو؟!

این روزها تلویزیون به تسخیر بانوی عمارت درآمده است. سریالی با ظاهر تاریخی که داستان ملودرامش ظاهرا دل از بینندگان تلویزیون برده و سریال را بدل کرده به گزینه اول بینندگان تلویزیون. در واقع بعد از دلدادگان منوچهر هادی که چند سریال بعدی نتوانستند موجی ایجاد کنند و بی‌سروصدا آمدند و رفتند، حالا بانوی عمارت یک‌بار دیگر در ساعاتی که روی آنتن است تماشاگران تلویزیون را از شبکه‌های ماهواره‌ای جدا کرده و نشانده است پای تلاش‌های عزیزالله حمیدنژاد و همکارانش.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شهروند، به‌رغم این محبوبیت، سریال هنوز در فضای مجازی با واکنش‌های مثبتی روبه‌رو نشده و بیشتر نظرات و پست‌ها و کامنت‌هایی که تحت هشتگ #بانوی_عمارت در فضای مجازی وجود دارد، سرشارند از طعنه و کنایه و شوخی و متلک به این سریال- و به‌خصوص طراحی لباس و گریم سریال که به‌ گفته کارشناسان سوتی‌ها یا گاف‌های آشکار و نهان فراوانی دارد.

درباره بانوی عمارت
بانوی عمارت داستانی عاشقانه در مقطعی از تاریخ قاجار را روایت می‌کند. داستانی که اگر چه در لایه‌های زیرین‌اش می‌کوشد به شرایط اجتماعی و سیاسی آن زمان بپردازد، اما از این‌رو که حوادث و کاراکترهای سریال مابه‌ازای تاریخی ندارند و گفته شده که داستان سریال داستانی تخیلی با ظواهر داستان‌های تاریخی ا‌ست، این موضوع انتقاداتی را موجب شده است؛ از جمله کاربری که در توییتر نوشته: «نويسنده بانوی عمارت گفته شخصیت‌ها خيالي‌اند، در این بین سوال این است که وقتی ما داستان‌های واقعی از ادوار تاريخي‌مون داريم، مثل كتاب افسانه قاجار، چرا روايت تخيلی مثل سريال‌های كره‌ای؟! ما تاريخ داريم، چه نيازي ا‌ست به تخيل؟»

درباره کارگردان
بانوی عمارت را عزیزالله حمیدنژاد ساخته است؛ کارگردان سینما که با فیلم‌هایی چون هور در آتش و اشک سرما بین سینمادوستان اعتبار بالایی دارد و در زمینه تلویزیون نیز پیش از این با سریال چرخ‌وفلک تجربه‌اندوزی کرده بود. کارگردانی که خود به‌خود انتظارها را از بانوی عمارت بالا برده؛ اما این‌که توانسته این توقعات را برآورده سازد یا نه، داستانی دیگر است. فعلا در این حد داشته باشید که یکی از پرلایک‌ترین کامنت‌هایی که درباره کارگردانی بانوی عمارت منتشر شده، این است که «کارگردان فکر کرده با نشان‌دادن غمزه‌ معشوق و زیورآلات قجر می‌تواند مخاطب را جذب کنه و پای تلویزیون بنشونه! جناب کارگردان! داستان تعریف کن؛ همین».

درباره بازیگران
بسیاری از منتقدان ویژگی مثبت سریال بانوی عمارت را بازیگران تازه‌واردش می‌دانند. بازیگرانی که بیشترشان ریشه در دنیای تئاتر دارند و در این سریال برای نخستین‌بار جلوی دوربین رفته‌اند. در واقع به‌‌جز پانته‌آ پناهی‌ها، علیرضا شجاع‌نوری، اندیشه فولادوند، غزل شاکری، رامتین خداپناهی، شبنم فرشادجو و نیکی نصیریان، بقیه بازیگران اصلی و فرعی سریال سابقه تئاتری دارند و این مهمترین ویژگی این سریال است که مخاطبان از آن استقبال کرده‌اند.

در واقع این نکته که روند انتخاب بازیگر در تلویزیون تغییر کرده و بعد از ریحانه پارسای پدر و سانیا سالاری و سامان صفاری دلدادگان این‌بار نوبت مریم مومن رسیده که در بانوی عمارت در کانون توجه قرار گیرد، نکته‌ای است که رضایت بینندگان سریال را موجب شده است. مریم مومن که تاکنون کمترین سابقه‌ای از او منتشر نشده است، به ‌گفته حمیدنژاد «در نخستین حضور حرفه‌اي خود در کنار بازیگران مشهور و خوشنامی چون خانم پناهی‌ها و غزل شاکری کم نیاورده است».

جالب این‌که سازندگان سریال در یک سال تولید بانوی عمارت بشدت کوشیدند عکسی از او منتشر نشود و رونمایی از مریم مومن با پخش نخستین قسمت‌های سریال انجام شد. حسام منظور دیگر بازیگر بانوی عمارت است که از سوی بینندگان سریال مورد استقبال قرار گرفته است.

کاراکتر جذاب او البته در این زمینه بی‌تاثیر نبوده است؛ با این‌که نوع خاص حرف‌زدن او انتقادهایی را نیز باعث شده است: «میلیاردها خرج سریال شبه‌تاریخی شیک و تمیز به سبک کره‌ای‌ها کردن، زورشون اومده نقش اول سریال رو برای ایفای اولین نقش حرفه‌ای زندگیش حداقل یه کلاس فن بیان بفرستن، تازه ادعای سابقه تئاتر هم دارن ایشون!»

مریم مومن در بانوی عمارت در نقش فخرالزمان

حواشی
بانوی عمارت از همان ابتدا با حواشی پرتعدادی مواجه است. بعد از ماجرای ترانه تیتراژ سریال که پای محسن چاوشی را به حواشی باز کرد، یکی از بازیگران فرعی سریال هم حاشیه ساخت تا در دو هفته ابتدایی شمار حواشی سریال به دو برسد که کم نیست. این حاشیه زمانی شکل گرفت که محمدعباس‌زاده معروف به آق کوچولو هنرمند کاشانی همزمان با پخش سریال از عدم دریافت دومیلیون تومان از حق‌الزحمه خود نوشت که این برای سریالی ویژه اتفاق خوبی نمی‌تواند باشد.

کامنت‌ها
اما در کل فارغ از گرفتن یا نگرفتن این سریال، نظرات بینندگان درباره بانوی عمارت پر از طعنه و متلک بوده است. این روزها تحت هشتگ #بانوی_عمارت به ‌وفور با نظراتی چون اینها مواجه می‌شوید: «فقط تو سریال‌ها و فیلمای ایرانی میشه دید که گوشواره رو از روی روسری بزنن یا تاج رو روی روسری بزارن» یا« تحریف تاریخ! اینا مگه بانوان قجری نیستن!؟ پس سیبیلاشون کو؟» یا «جای تأسفه که زمان قاجار کارخونه‌دار وجود نداشته، چرا پیش خودشون فکر نکردن که سریالای رسانه‌ ملی بدون نقش کارخونه‌دار تهرانی پیش نمیره.»

یا این یکی «والا اون چیزی که ما از زنای قاجاری دیدیم سه هوا چربی و ریش و سیبیل و ابروی پیوسته بوده، نه ابروی کمونی رنگ‌شده و دماغ عملی و هیکل قلمی!» این نظرات را کاربران بیشتر درباره گریم و طراحی لباس عجیب‌وغریب سریال (باند زخم بستن از روی لباس، گوشواره از روی روسری و...) گفته‌اند. باید دید در قسمت‌های بعدی این جو تغییر خواهد کرد؟ علاقه‌مندان سریال امیدوارند این اتفاق رخ دهد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سریال بانوی عمارت تلویزیون سریال تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۶۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید

علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی درباره سریال جدید خود با نام «بدل» که با پایان مجموعه «هفت سر اژدها» از این شبکه پخش می شود به خبرنگار مهر بیان کرد: قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رخ می دهد و درباره خانواده عطاران است؛ شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می کند که نسل اندر نسل عطار هستند. پریسا مقتدی نقش همسرش را بازی می کند و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران دارد.

وی درباره عرفان آصفی که بیشتر در تئاتر فعالیت داشته است توضیح داد: رضا عطاران که تحصیلات مرتبط با هوا و فضا در خارج از کشور دارد پس از پنج سال به ایران باز می گردد. نقش او را عرفان آصفی بازی می کند که سال گذشته در فیلم «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری نقش اصلی را داشت و اینجا هم نقش اصلی سریال را دارد.

این نویسنده و کارگردان درباره قصه «بدل» بیان کرد: طرح این قصه را حدود ۲۰ سال پیش نوشتم و کنار گذاشتم و بعد از سال ها فکر کردم الان وقت آن است که ساخته شود.

مسعودی درباره نام رضا عطاران و اینکه برای این قصه با خود عطاران گپ و گفتی داشته است یا خیر بیان کرد: به هر حال من سال هاست در مقام نویسنده کار می کنم و سال های اخیر هم کارگردانی کرده ام. عطاران هم از مدل کاری من خبر دارد و برایش سوال نبود که چرا سراغ اسم او رفته ام. اما من زنگ زدم و برای استفاده از نامش از او اجازه گرفتم.

این فیلمنامه نویس درباره کمدی های سال های اخیر که نتوانسته است مخاطب را راضی کند، بیان کرد: من همه سریال های تلویزیون را می بینم چون آثار همکاران من است و همیشه این آثار را دنبال کرده ام. مساله این است که الان چهار یا پنج پلتفرم اصلی داریم و فضای مجازی هم بسیار فعال است. فضا نسبت به ۲۰ سال پیش خیلی تغییر کرده است. گرفتاری مردم هم بیشتر شده است. آن زمان شاید ساعت ۷ شب خانه بودید اما الان آنقدر دلمشغولی ها زیاد شده است که باید تا آخر شب کار کنید.

وی درباره اینکه سریالش چقدر می تواند فضای جدیدی در میان کمدی ها داشته باشد، عنوان کرد: این سریال هم از موقعیت های کمدی و هم از کمدی کلامی برخوردار است. شخصیت ها در این سریال فانتزی نیستند. شخصیت هایی که در این سریال انتخاب کرده ام به گونه ای هستند که مردم با آنها همذات پنداری دارند و ما به ازای آنها را می بینند. پیش از این هم سال ها تلاش کرده ام که مردم با شخصیت های آثارم ارتباط بگیرند و کاراکترها و شخصیت ها را اطراف خود دیده باشند.

نویسنده «کوچه اقاقیا» اضافه کرد: نویسنده هایی مثل پیمان و محراب قاسم خانی تخصص شان در فانتزی است ولی من هرچه ساختم مابه ازای آن را در زندگی خودم دیده ام مثل «نوروز رنگی» که چند سال پیش پخش شد و «بدل» هم چنین ویژگی ای دارد. غیر از شخصیت ها، بخشی از داستان هم براساس یک واقعیت است.

مسعودی در ادامه درباره حضور بازیگران در سریال های تلویزیونی با توجه به دستمزدهای شبکه خانگی بیان کرد: الان دستمزدها در پلتفرم ها آنقدر بالا و عجیب و غریب است که بسیاری از بازیگران را نمی توانید در تلویزیون داشته باشید. با این ارقامی که آن طرف رد و بدل می شود مگر می توانید به بازیگرانی چون جواد عزتی بگویید به تلویزیون بیاید. خود من با رقم های تلویزیون رویم نمی شود به اینها که رفقایم هستند بگویم به تلویزیون بیایند.

وی در پایان درباره اینکه چرا خودش به پلتفرم ها نمی رود و کار بسازد، بیان کرد: تلویزیون مخاطب بسیار بالایی دارد من ادعایم می شود تمام ایران را گشته ام و در سراسر ایران دیده ام که هنوز تلویزیون شان روشن است. شک نکنید یک سریال تلویزیونی در شبکه سه میزان بیننده اش خیلی بیشتر از سریالی است که در شبکه نمایش خانگی درباره اش بحث می شود.

کد خبر 6091923 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید
  • سرو شراب با بطری در سریال پرحاشیه تلویزیون!
  • سرو مشروبات الکلی در سریال «هفت سر اژدها» جنجال‌برانگیز شد
  • ببینید | سکانس جنجالی سرو مشروبات الکی در سریال خبرساز تلویزیون!
  • بدهکاری سینما و تلویزیون به روز معلم