Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@03:50:33 GMT

گشت خانه به خانه برای مقابله با قاتل خاموش + تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۹۷۴۳۹

گشت خانه به خانه برای مقابله با قاتل خاموش + تصاویر

کارشناسان آتش‌نشانان تهران به همراه بانوان داوطلب آتش‌نشانی با حضور در منازل، شهروندان را در مقابل خطرات گازگرفتگی آگاه ساخته و با نصب دِدکتور، برای مقابله با این پدیده مرگبار قدم برمی‌دارند. ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۲ اجتماعی تهران حوادث نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران پویا؛ آتش‌نشانان منطقه چهار عملیات آتش‌نشانی تهران با حضور در مناطقی در محله یافت‌آباد از منازل بازدید کرده و به‌صورت چهره به چهره به شهروندان تهرانی در برابر خطرات ناشی از گازگرفتگی و اقدامات مقابله‌ای برای جلوگیری از این حادثه مرگبار آموزش دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن سیفی؛ مدیر منطقه چهار عملیات آتش‌نشانی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران پویا درباره جزئیات این طرح اظهار کرد: سازمان آتش‌نشانی تهران تقریباً از سه سال قبل در فصول سرد سال به بازدید خانه به خانه از منازل شهروندان تهرانی اقدام و آنها را در برابر خطرات گازگرفتگی آگاه می‌کند.

وی تصریح کرد: در این طرح تیمهای آتش‌نشانی در قالب اکیپهای چهار نفره، با حضور در منازل ضمن بررسی سیستم گرمایشی منازل، موارد ایمنی را به شهروندان گوشزد کرده و اگر نیاز به اصلاح باشد، اصلاحات را نیز انجام می‌دهند.

سیفی با بیان اینکه اجرای این طرح،‌ از وقوع بسیاری حوادث مربوط به گازگرفتگی پیشگیری کرده، یادآور شد: در تمام فصول آموزش با استفاده از ظرفیت پرسنل و آتش‌نشانان داوطلب به شهروندان در اماکن عمومی، مدارس و ... داده شده اما با شروع فصل سرما، مراجعات حضوری آتش‌نشانان نیز انجام می‌شود.

 

مدیر منطقه چهار عملیات آتش‌نشانی تهران افزود: در اجرای این طرح 6 تیم عملیاتی چهار نفره متشکل از پرسنل آتش‌نشانی، مربیان داوطلب خانم و عوامل ستاد بحران شهرداری وارد منازل شده، سیستم گرمایشی منازل را بررسی می‌کنند و غالباً تیمها در منازلی حضور پیدا می‌کنند که ساکنان آن، در وضعیت مالی در مضیقه قرار دارند زیرا احتمال دارد که وضعیت بداقتصادی خانواده منجر به این شود که اعضای خانواده نسبت به وضعیت ایمنی کوتاهی کنند.

سیفی ادامه داد: در منازلی که نیاز به نصب "دِدکتور" باشد، ددکتورها به صورت رایگان در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد، کار ددکتور به اینگونه است در صورت افزایش درصد CO (گازمونوکسید کربن) در محیط، با آلارم به ساکنان هشدار می‌دهد، ساکنان به این صورت از منزل خارج شده و برای اصلاح ساختار ایمنی سیستم گرمایشی آگاه می‌شوند.

مدیر منطقه چهار عملیات آتش‌نشانی تهران با بیان اینکه این طرح هر هفته در یک منطقه انجام می‌شود، متذکر شد: روز جاری (19 آذر) کارشناسان آتش‌نشانی تهران، از صدها منزل (حدود 500 منزل) در شهرک صادقیه یافت‌آباد بازدید صورت دادند.

چگونه از "قاتل خاموش" در امان بمانیم؟

سیفی یادآور شد: شهروندان در صورت لزوم می‌توانند ضمن تماس با سامانه 125 یا حضور در ایستگاه آتش‌نشانی درخواست کارشناس داده که به آنها راهنمایی‌های لازم ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش" بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش"بازدید خانه به خانه برای مقابله با "قاتل خاموش" R1370/Psaadati/S2,25,1392/CT7 واژه های کاربردی مرتبط آتش‌نشانی تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آتش نشانی تهران آتش نشانی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۷۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی

نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود. این کنفرانس با تمرکز بر کلانشهرها، به ویژه تهران، به دنبال ارائه راه‌حل‌های عملی برای ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن در برابر زلزله خواهد بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر محمدحسن بازیار؛ رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزل، در نشست خبری که امروز برگزار شد، اظهار کرد: نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از 18 تا 20 اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه 6 سخنران کلیدی خارجی و جمعاً 458 مقاله (415 داخلی و 43 خارجی) در این کنفرانس حضور خواهند داشت، افزود: از این مقالات، 211 مقاله به صورت شفاهی و 204 مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محورهای اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از 15 کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهرهای ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، 16 کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به وقوع زلزله‌های اخیر با بزرگی بیش از 4 در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، پدیده‌ای دائمی است که از گذشته وجود داشته و در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه باید یاد بگیریم چگونه با کمترین تلفات با زلزله زندگی کنیم، به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران اشاره کرد و گفت: این دوره ابتدا 120 سال، سپس 150 سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، 175 سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: زلزله 2000 سال قبل بم در منطقه‌ای رخ داد که پیش از آن سابقه زلزله نداشت.

وی اضافه کرد: با وجود گسل‌های فعال در شمال و جنوب تهران، وقوع زلزله بزرگ در این شهر حتمی است و باید با در نظر گرفتن همه جوانب، برای این موضوع آمادگی لازم را داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرگ؛ ایستگاه پایانی دو قاتل | اتفاق شیرین برای یک محکوم به قصاص که تا یک قدمی چوبه دار قرار گرفت اما ...
  • ادعای میرسلیم درباره حرکت اطرافیان خلخالی برای ریختن در خانه مردم
  • قتل هولناک زن جوان به دست پسرش | حمله قاتل با اسید به پلیس
  • پسر پرخاشگر مادر را کشت و جسدش را سوزاند
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • بلایی که سر امامزاده ابراهیم(ع) افتاد ؛ هر خانه کمتر از ۱۰ دقیقه دچار حریق شد
  • مقابله مقاومت با یورش نیروهای اشغالگر در شمال کرانه باختری
  • شناسایی قاتل کشتی تایتانیک در یک عکس ۱۱۲ ساله (+عکس)
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاظلاب بندرعباس