Web Analytics Made Easy - Statcounter

  رئیس قوه قضاییه با اشاره به اعتراضات گسترده در فرانسه، گفت: رهبر معظم انقلاب سال‌ها قبل پیش بینی کرده بودند که موج بیداری اسلامی در کشور‌های اسلامی ساکن نخواهد ماند و به اروپا نیز سرایت خواهد کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با اشاره به عملیات تروریستی روز پنجشنبه در چابهار، شهادت دو تن از ماموران نیروی انتظامی را تسلیت گفت و ضمن ابراز همدردی با خانواده این شهدا و آرزوی شفای عاجل برای مجروحان این حادثه تصریح کرد: همه می‌دانیم که این حرکت‌های تکفیری - وهابی از کجا نشات می‌گیرد و چه کسانی پشت آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صدر حامیان آشکار این اقدامات تروریستی، آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی حضور دارند و برخی دولت‌های مرتجع منطقه نیز به عنوان ابزار آمریکا و رژیم صهیونیستی، دست به حرکات مزدورانه و موذیانه‌ای علیه ملت ایران می‌زنند که البته جمهوری اسلامی با اقتدار، این تحرکات را پیگیری خواهد کرد.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به هلاکت برخی عوامل این اقدام تروریستی، از تعقیب سایر افراد دخیل در این عملیات خبر داد و افزود: ضمن مجازات همه عوامل مرتبط با این حادثه، دست‌های پشت پرده چنین اقداماتی نیز مطمئن باشند که جمهوری اسلامی با اقتدار به آنان پاسخ خواهد داد.

آملی لاریجانی، خلاء‌های امنیتی در مرز پاکستان را یکی از منفذ‌های سوءاستفاده تروریست‌ها برای بر هم زدن امنیت و آسایش در کشورمان دانست و اظهار کرد: از مدت‌ها قبل در چابهار، یک حرکت توسعه‌ای همه جانبه آغاز شده است و هدف چنین اقدامات ایذایی نظیر آنچه در پنجشنبه گذشته رخ داد، متوقف کردن این روند توسعه است، اما دشمنان مثل همیشه دچار اشتباه محاسباتی هستند و بی تردید با مقاومت و حمایت مردم، توطئه‌های دشمنان نقش بر آب می‌شود و این قبیل اقدامات کور که از نظر نظامی نیز فاقد هرگونه ارزش عملیاتی است به هیچ عنوان نمی‌تواند مسیر توسعه چابهار را سد کند.

رئیس قوه قضاییه از نیرو‌های نظامی، انتظامی و امنیتی نیز خواست که مانند همیشه با هوشیاری هر چه تمامتر، تحرکات دشمنان در این مناطق را رصد کنند و مانع از تکرار این قبیل حوادث شوند.

آملی لاریجانی در ادامه با بزرگداشت ۱۶ آذر روز دانشجو، به جنبش‌های دانشجویی موثر در پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: امروز نیز دانشجویان در تولید علم که از اساسی‌ترین ارکان اقتدار کشور است، نقشی کلیدی دارند و از نظر سیاسی و اجتماعی نیز مسئولیت بزرگی را به دوش می‌کشند.

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر ضرورت ارتقای سطح بصیرت دینی و فهم سیاسی و اجتماعی برای حرکات دانشجویی پیش برنده و مترقی در کشور، ادامه داد: تولید علم علاوه بر آنکه به خودی خود نوعی کمال محسوب می‌شود، اقتدار کشور را نیز به دنبال دارد و جهاد علمی از بزرگترین مسئولیت‌هایی است که امروز باید مورد توجه همگان بویژه نسل جوان و دانشجویان عزیز قرار گیرد. البته نباید فراموش کرد که اگر علم و دانش توأم با بصیرت دینی، سیاسی و اجتماعی و همچنین تهذیب و تزکیه نفس نباشد، می‌تواند همانند آنچه در جنگ جهانی دوم رخ داد، به ابزاری برای کشتار صد‌ها هزار انسان تبدیل شود و در واقع، تکنولوژی به جای آنکه در خدمت آرامش و آسایش انسان‌ها قرار گیرد، زندگی آنان را نابود سازد.

آملی لاریجانی با اشاره به برجسته شدن مقوله «اخلاق در علم» طی سال‌های گذشته، یادآور شد: امروز همه شاهدیم که در کشور‌های مدعی علم و پیشرفت فناوری، بی اخلاقی بیشتری وجود دارد و کشور‌های استعماری با سلطه علمی توأم با عدم پایبندی به ارزش‌های انسانی، در گوشه و کنار دنیا آشوب به پا می‌کنند.

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر ضرورت حرکت دانشجویان در مسیر توصیه‌های بزرگان اهل علم و معنا مبنی بر رعایت ارزش‌های اخلاقی، خاطرنشان کرد: راه غرب با شعار‌های نادرست نظیر «علم برای علم» یا «خنثی بودن علوم از نظر ارزش ها»، راهی است که امروز سرنوشتی تلخ برای میلیون‌ها انسان رقم زده است و آنچه امروز باید دانشجویان ما به آن توجه کنند، تقویت بصیرت سیاسی، دینی و اجتماعی و رجوع به ارزش‌های انقلاب بر مبنای عدالت، آزادی و آزادگی است.

آملی لاریجانی با بیان اینکه دانشجویانِ امروز، مسئولان فردای کشور هستند، تحصیل علم بدون کسب فضائل و تزکیه نفس را بی فایده و بلکه مضر دانست و تاکید کرد: آنچه در عوالم باطنی باقی می‌ماند، همین فضائل است و سایر حرکات و سکنات ما در این جهان، فانی است. امروز باید برای نقطه غایی حرکت انسانی خود و حیات در عالمی که مجرد از ماده است، فکری کنیم تا بتوانیم مسیر تعالی را طی کنیم. امیدواریم نسل جوان و دانشجویان که موتور محرکه توسعه جامعه ما هستند، همواره چرخ‌های پیشرفت کشور را در یک مدار دینی، وحیانی، عقلانی و اخلاقی به حرکت درآورند و در جهت اقتدار هر چه بیشتر ایران اسلامی گام بردارند.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جنبش موسوم به «جلیقه زردها» در فرانسه و اعتراضات گسترده ضد سرمایه داری در این کشور، برخورد دولت و پلیس فرانسه با شهروندان معترض را «خشن» توصیف کرد و گفت: حرکت اعتراضی علیه سرمایه داری که امروز در فرانسه شاهد آن هستیم، در سایر کشور‌های اروپایی نیز جریان خواهد یافت، زیرا فشار بی عدالتی هرگز در یک نقطه ساکن نمی‌ماند و بالاخره افرادی که از ظلم سرمایه داری لجام گسیخته به ستوه آمده اند، آرام نخواهند نشست.

آملی لاریجانی با اشاره به کشتار، ضرب و شتم و بازداشت معترضان در فرانسه، رهبران کشور‌های اروپایی را به خویشتن داری در برخورد با مردم خود توصیه کرد و افزود: در اعتراضات دی ماه سال گذشته در ایران که بدنبال مطالبات برحق عده‌ای، متأسفانه برخی با سوء استفاده از فضای ملتهب، به دنبال موج سواری بودند و آشوب بپا کردند، مسئولان همین کشور‌های غربی و از جمله فرانسه غوغا به پا کردند و مدام «ابراز نگرانی» می‌کردند. شما برخورد پلیس فرانسه با مردم را ببینید؛ همین مقدار هم که منتشر می‌شود کافی است تا بتوانید دروغ بودن ادعا‌های غرب در پاسداشت حقوق شهروندی را به راحتی درک کنید.

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: این اعترضات و برخورد‌ها اگر در جایی غیر از یک کشور غربی بود، تا کنون پای سازمان ملل و وزارت خارجه کشور‌های مختلف به میان آمده بود و همه فریاد حمایت از مردم سر می‌دادند، اما اکنون که حدود ۴ هفته از این اعتراضات در فرانسه می‌گذرد، شاهد بایکوت اخبار این رویداد‌ها از سوی اختاپوس رسانه‌ای غرب و سکوت نهاد‌های بین المللی در قبال برخورد خشن هزاران پلیس مجهز به خودرو‌های زرهی با معترضان هستیم. این رفتار، تصویری تمام قد از معیار‌های دوگانه جهان سلطه در عرصه «عمل» و «خبر» را پیش روی وجدان عمومی جهان قرار می‌دهد و به صراحت می‌گوید که «مهم نیست چه اتفاقی رخ می‌دهد بلکه مهم این است که در کجا رخ می‌دهد».

آملی لاریجانی با اشاره به سخنان رهبری در خصوص موج بیداری اسلامی، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب سال‌ها قبل پیش بینی کرده بودند که موج بیداری اسلامی در کشور‌های اسلامی ساکن نخواهد ماند و به اروپا نیز سرایت خواهد کرد. امروز با توجه به اعتراضاتی که در قلب اروپا شاهد آن هستیم، می‌بینیم که پیش بینی مقام معظم رهبری در حال تحقق است و سرنوشت محتوم بی عدالتی ناشی از سرمایه داری لجام گسیخته، اعتراضاتی است که گریبان حامیان ظلم به مستضعفان را می‌گیرد.

رئیس قوه قضاییه ابراز امیدواری کرد که «رهبران اروپایی سر عقل بیایند و با مردم خود و سایر کشور‌ها نه بر مبنای آنچه از سوی نظام سرمایه داری به آن‌ها دیکته می‌شود بلکه بر اساس ارزش‌های انسانی برخورد کنند».

بر اساس این گزارش، ادامه بحث و بررسی پیرامون «دستور العمل نظارت و پیگیری احیای حقوق عامه» در دستور کار امروز مسئولان عالی قضایی قرار داشت و مواد دیگری از آن به تصویب رئیس قوه قضاییه رسید.

منبع: فرارو

کلیدواژه: آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه حوادث دی 96

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۷۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس قوه قضائیه: نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن سلیقه‌های مختلف هراسید

رئیس قوه قضاییه گفت: همه ما مسئولان قضایی باید توجه کنیم که عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستیم؛ لذا باید خیلی مراقبت کنیم و در انجام تکالیف، تلاش مضاعف داشته باشیم؛ گاهی ناچاریم از یک امر مباح نیز اجتناب کنیم.

به گزارش تسنیم، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در آیین تکریم و معارفه معاون اول قوه قضاییه اظهار کرد: آقای دکتر مصدق در طول بیش از ۳۰ سال خدمت در بخش‌های مختلف قوه قضاییه وسع خود را برای پیشرفت امور محوله گذاشتند.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی معاون اول جدید دستگاه قضا بیان داشت: حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی شخصیتی است که تمام مراحل و مراتب قضایی را طی کرده و اهل تدبیر، نوآوری، تلاش، هماهنگی و مشورت است.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: همه ما مسئولان قضایی باید توجه کنیم که عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستیم؛ لذا باید خیلی مراقبت کنیم و در انجام تکالیف، تلاش مضاعف داشته باشیم؛ گاهی ناچاریم از یک امر مباح نیز اجتناب کنیم.

رئیس عدلیه بیان داشت: توقعات به حقی از ما مسئولان قضایی وجود دارد لذا باید با صبر و حوصله و بردباری در برابر موانع و مشکلات بایستیم و امور محوله را به نحو احسن به پیش ببریم.

قاضی‌القضات اظهار داشت: ما در سمت‌ها و مسئولیت‌های قضایی باید بیش از دیگران به حُسن‌خلق توجه داشته باشیم و تمامی همکاران قضایی باید همواره تکریم ارباب رجوع و مراجعان را در زمره اولویت‌های خود قرار دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: امروز بیش از اوقات دیگر به هماهنگی و همکاری نیازمندیم؛ در این راستا نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن افکار و نظریات و سلیقه‌های مختلف هراسید؛ این هنر ماست که با شنیدن اقوال مختلف، اَحسن آن‌ها را انتخاب کنیم و با متخصصین و اهالی فن و انسان‌های خبره در موضوعات مختلف مشورت کنیم.

رئیس قوه قضاییه در پایان خاطرنشان کرد: تاکید من به مسئولان قضایی آن است که در نحوه تعامل با بخش‌های مختلف قوه قضاییه بر اساس تبیین و اقناع عمل کنند؛ چرا که پیشبرد برخی از امور و رفع برخی از مسائل صرفاً با رویکرد دستوری امکان‌پذیر نیست و باید پیوست‌های تبیینی و توجیهی نیز همراه دستور صادره باشد.

پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا، حجت‌الاسلام والمسلمین «مصدق» طی سخنانی ضمن تشکر، قدردانی و طلب حلیّت از رئیس قوه قضاییه و مجموعه دستگاه قضایی، خدمت به مردم را مهمترین عبادت دانست و اظهار کرد: مفتخر هستم که حدود ۳۵ سال از عمر خود را در دستگاه قضایی و در راه ارائه خدمت به مردم صرف کردم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه همه ارکان قوه قضاییه در اجرای دقیق سند جدید تحول و تعالی دستگاه قضایی کوشا باشند، گفت: جا دارد از همه مسئولان و افرادی که در تنظیم و تدوین سند تحول و تعالی جدید قوه قضاییه نقش داشتند، قدردانی به عمل بیاورم.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصدق افزود: طی مدتی که مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه را عهده‌دار بودم، ارتباطات مستمر و خوبی را با مجلس و دولت برقرار کردیم و جا دارد که در این راستا از آقای مخبر معاون اول دولت، وزیر دادگستری و هیئت رئیسه مجلس قدردانی کنم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به عملیات افتخارآمیز «وعده صادق» و تنبیه صهیونیست‌های متجاوز توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: طی روزهای اخیر شاهد بودیم که همه مردم ایران از انجام عملیات وعده صادق که توسط سپاه انجام شد، احساس غرور کرده و به ایرانی بودن خود افتخار و مباهات کردند؛ به طور کلی از مجموعه نیروهای مسلح اعم از ستاد کل، ارتش، سپاه، فراجا و وزارت دفاع که برای کشور افتخارآفرینی می‌کنند قدردانی به عمل می‌آورم.

حجت‌الاسلام والمسلمین «خلیلی» نیز طی سخنانی در این مراسم، اظهار کرد: از خداوند متعال می‌خواهم که توفیق دهد تا بتوانم در مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه، در جهت بسط و گسترش عدالت، منشأ اثر باشم.

وی ضمن قدردانی از اقدامات حجت‌الاسلام والمسلمین مصدق طی دو سال و نیم گذشته در مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه گفت: ما باید از تجارب حجت‌الاسلام والمسلمین مصدق به نحو احسن استفاده کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی افزود: همه ما باید توجه داشته باشیم که در طول دوران مسئولیت خود، نه تنها از ارتباط با خداوند متعال غافل نشویم بلکه دائماً این ارتباط را افزایش دهیم.

معاون اول قوه قضاییه همچنین گفت: اگر ما امروز از تحول در دستگاه قضا سخن می‌گوییم و می‌خواهیم به نقطه مطلوب در قوه قضاییه برسیم، باید ابتدا به این حقیقت بیرونی که می‌خواهیم تحول را به معنای واقعی کلمه در دستگاه قضایی اجرا کنیم، باور داشته باشیم.

وی ادامه داد: ضرورت دارد که همه ما دست به دست هم دهیم و تمام توان، ظرفیت، همبستگی، دلبستگی و انسجام خود را برای رسیدن به تحول و تعالی در دستگاه قضا و اجرا و عملیاتی‌سازی رهنمودهای مقام معظم رهبری و تاکیدات رئیس قوه قضاییه به کار بگیریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی با بیان اینکه مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا که مسیری سخت و دشوار است را نمی‌توان به‌تن‌هایی طی کرد، گفت: امروز زمان کوتاه است و ضرورت دارد که همه ما با مشارکت جمعی، تمام تلاش خود را صرف کنیم تا به هدف بزرگ تحول و تعالی در دستگاه قضایی نائل شویم.

در پایان این مراسم، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه، آیین تکریم و معارفه معاون اول دستگاه قضا انجام پذیرفت.

دیگر خبرها

  • بررسی علل وقوع حوادث غیرمترقبه ایلام
  • نماینده سابق مجلس عزادار شد /پیام لاریجانی
  • مسئولان قضایی با اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • مسئولان قضایی با متخصصین و اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • ما مسؤولان قضائی گاهی ناچاریم از یک امر مباح هم اجتناب کنیم
  • رئیس قوه قضائیه: نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن سلیقه‌های مختلف هراسید
  • اژه‌ای: مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا مسیری سخت و دشوار است
  • توضیحات اژه‌ای درباره معاون اول قوه قضاییه
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند
  • حجاب و عفاف دغدغه امروز مردم و مسئولان است