Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@14:27:54 GMT

واکنش حناچی به حواشی سه شنبه‌های بدون خودرو

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۹۷۷۲۹

واکنش حناچی به حواشی سه شنبه‌های بدون خودرو

شهردار تهران گفت:حرکتی که به عنوان «سه شنبه‌های بدون خودرو» بر آن تاکید کردیم و سر و صدای زیادی به پا کرد درحقیقت به این اشاره می‌کند که اگر بخواهیم مشکلاتمان را حل کنیم باید با همکاری یکدیگر باشد.

به گزارش مشرق، پیروز حناچی در آئین افتتاح دومین همایش و نمایشگاه «تهران هوشمند» که با حضور محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای اسلامی شهر تهران، پروانه مافی نماینده مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران شهری برگزار شد، با بیان اینکه اعتقاد دارم ریشه حل بسیاری از مسائل، در فرهنگ پرافتخار این دیار نهفته است و کافی است به این فرهنگ مراجعه کنیم و درس بگیریم، اظهار کرد: در صفحه اول کتاب‌های درسی ما شعری نوشته بود مبنی بر اینکه «توانا بود هر که دانا بود».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براین اساس قدم بعد از دانایی، اقدام و حرکت برای حل مشکل است.

بیشتر بخوانید:

واکنش کرباسچی به دوچرخه‌سواری شهردار جدید تهران

شهردار تهران با قدردانی از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و اظهار امیدواری نسبت به اینکه این همایش نشانه‌ای از شروع همکاری‌های گسترده باشد، ادامه داد: وزیر در انتهای سخنانشان گفتند «به اتفاق جهان می‌توان گرفت». واقعیت این است که حل بسیاری از مشکلات شهر راهی جز بهره گیری از کمک و یاری شهروندان ندارد.

وی با اشاره به نظرسنجی‌های صورت گرفته در خصوص مهم ترین مشکلات تهران از دید شهروندان، عنوان کرد: بنابر نظرسنجی‌های صورت گرفته، از نظر مردم آلودگی و ترافیک دو مشکل عمده تهران است که می‌توان با مشارکت شهروندان آن‌ها را حل کرد. حرکت نمادینی هم که به عنوان «سه شنبه‌های بدون خودرو» بر آن تاکید کردیم و سر و صدای زیادی هم به پا کرد درحقیقت به این اشاره می‌کند که اگر بخواهیم مشکلاتمان را حل کنیم باید با همکاری یکدیگر باشد.

ببینید:

عکس/ شهردار تهران با دوچرخه به بهشت رفت!

حناچی با تاکید بر اینکه پایداری زیست پذیری، کاهش آلاینده های هوا، ایجاد عدالت و برخورداری از خدمات برای همه، از اهداف اصلی شعار «تهران شهری برای همه» است، گفت: لازمه این کار مدیریت شرافتمندانه و هوشمند است. چارچوب کلی این برنامه بر مبنای شهر خلاق قرار گرفته است و شهر خلاق، تفکر خلاقانه را در تهران تعقیب می‌کند.

شهردار تهران همچنین به سیاست افزایش شریان‌های اصلی عبوری در تهران اشاره کرد و یادآور شد: افزایش شریان‌های اصلی تهران به معنای افزایش تقاضای سفر در شهر است، باید قدری به راه طی شده بیندیشیم و از تجربیات خود درس بگیریم. یادمان باشد برای اینکه تهران شهری خلاق شود لازم است در سه محور فرهنگ، ساختار و زیرساخت‌های شهری به صورت مستمر تحول ایجاد شود.

وی تاکید کرد: تحول فرهنگی در نگرش نیروهای شهرداری و تحول ساختاری در پذیرش فرایندهای نوآورانه، جایگزین بوروکراسی اداری خواهد شد. یادمان باشد پاشنه آشیل مدیریت شهری بی‌توجهی به این موضوع است که به شهر آسیب می زند.

حناچی با بیان اینکه تحول زیرساختی در استفاده از فناوری‌های نوظهور به عنوان مهم ترین محرک باید مورد توجه مدیران ارشد شهرداری باشد، تصریح کرد: شهر تهران این افتخار را داشته که از دیرباز در این عرصه پیشقدم بوده و از دوره‌های گذشته سرمایه گذاری‌های بسیاری در این زمینه کرده است، اما تغییراتی که در دنیا در حال وقوع است بسیار سریع تر است. به عنوان مثال 15 سال پیش هیچ تلفن همراهی امکان جا به جایی دیتا را نداشت، اما امروز این اتفاق به راحتی می‌افتد. بر این اساس، تحولات اخیر نعمت‌های نوظهور هستند و حرکت به سمت شهر هوشمند به عنوان یک زیرساخت الزامی است.

وی افزود: اگر به سمت هوشمندسازی نرویم «گپ دیجیتال» در انتظارمان است بنابراین باید به این نکته توجه کنیم که حرکت به سمت شهر هوشمند ضروری است. امروز تهران درگیر چالش‌های مختلف است. از قدیم هم گفته می‌شد در آینده نزدیک کسانی که با فرایند دیجیتال همراهی نکنند دچار بیماری «گپ دیجیتال» خواهند شد و این گپ امکان پیشرفت را می گیرد و بر این اساس باید آن را به حداقل برسانیم.

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه تحولاتی که در تجارت به وجود آمده است تغییراتی را به وجود می آورد، گفت: اگر این تحول عظیم اتفاق بیفتد و 311 هزار واحد تجاری نتوانند با این پیشرفت همراهی کنند، این امر می‌تواند تبدیل یه یک تهدید شود. به هر صورت توسعه فناوری دیجیتال تاثیر خودش را بر تجارت‌های خرد هم گذاشته است. در این شرایط، ترندی بودن تحولات بسیار اهمیت دارد.

حناچی با بیان اینکه امروز شاهدیم که حتی مادربزرگ ها هم با تبلت اسنپ می گیرند، اضافه کرد: در حال حاضر تهران درگیری های فراوانی همچون آلودگی هوا و آب و عدم توازن منطقه ای دارد. با این وجود، ما در تهران توسعه بسیاری داشتیم به طوری که 25 درصد تولید ناخالص کشور در 2 درصد منطقه جغرافیایی در تهران اتفاق می افتد و این به معنای آن است که در سایر نقاط کشور توسعه اتفاق نیفتاده و بسیاری از استعداها و قابلیت ها در سایر نقاط کشور نادیده گرفته شده است. در واقع، توسعه تهران می تواند یک تهدید باشد چرا که در تمام کشور به این اندازه توسعه وجود ندارد.

شهردار تهران با تاکید بر اینکه هوشمندسازی شهرها پنج مرحله دارد و تهران در مرحله اول یعنی برنامه ریزی است، گفت: قدم اول در هوشمند سازی شهر ایجاد دسترسی راحت به دیتاها برای مردم است، اما نکته مهمی که وجود دارد این است که سایر بخش های دولت نیز باید در این زمینه همکای کنند. در تمام کشورهای دنیا دولت متولی ایجاد بستر برای اطلاعات مشترک و ایجاد بیگ دیتا است و بقیه بخش های جامعه در آن بستر، اطلاعات خود را ارایه می دهند. برهمین اساس انتظار داریم که دولت در این زمینه به ما کمک کند و امیدواریم فصل جدیدی از کمک به تمام شهرداری های کشور آغاز شود که این امر در نحوه اداره امور تاثیرگذار خواهد بود.

حناچی در ادامه به برخی از مشکلات شهرداری تهران اشاره و عنوان کرد: یکی از مشکلات شهرداری تهران، درآمد است که امیدروارم با لایحه جدیدی که دولت به مجلس داده است درآمد پایدار مناسبی برای شهر تهران و سایر شهرهای بزرگ ایجاد شود. علاوه بر این لایحه، براساس کار عمیقی که همکارانم انجام دادند، صدور مجوزها، واگذاری حق امتیاز، فروش اموال، به اشتراک گذاری درآمد و پرداخت به ازای تعداد دفعات استفاده از خدمات، مجموع منابع شهرداری است که ما حداکثر از دو یا سه عنوان از این موارد استفاده می کنیم. با این حال، امیدوارم با توجهی که در دولت به حل مشکل مالی شهرداری ها می شود، بتوانیم بر مشکلات مالی فایق بیاییم .

وی با اشاره به موضوع بافت های فرسوده در شهر تهران نیز بیان کرد: موضوع بافت های فرسوده نیازمند توجه ویژه است. در شهر تهران در عمق زیر ده متر آجر پیدا می شود و این یعنی در تهران بارها در طول تاریخ زلزله اتفاق افتاده است. از این رو، باید یاد بگیریم چگونه با زلزله مواجه شویم و هوشمندانه پیشگیری کنیم.

شهردار تهران افزود: امروز حرکت به سمت شهر هوشمند یک الزام است و البته باید بین شهر الکترونیک و هوشمند تفاوت قایل شویم. . هوشمندی شهر و دسترسی آزاد به دیتاها بسیار موثر است، ایجاد درآمدهای پایدار نیز بسیار مهم است و باید منابع جدیدی را در شهر تعریف کنیم.

حناچی همچنین به توافق امروز شهرداری تهران و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره کرد و گفت: امیدوارم این توافق آغاز خوبی برای همکاری ما باشد تا بتوانیم تهران را شهری بهتر برای مردم کنیم.

شهردار تهران در پایان صحبت هایش به پدیده بلاک چین یا اینترنت اشیا پرداخت و تصریح کرد: همکارانم در سازمان فناوری این موضوع را دنبال می‌کنند، چرا که گفته می‌شود تحولاتی که اینترنت اشیا در زندگی مردم ایجاد می‌کند بسیار زیاد است و مانند اینترنت زندگی مردم را تغییر خواهد داد.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: قانون بازنشستگان بازار سکه و ارز ظریف اعتراضات فرانسه پیروز حناچی سه شنبه های بدون خودرو شهردار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۷۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود

شهردار منطقه ۱۷ گفت: موضوع خط راه آهن تهران ـ اهواز جزو مباحث مهم این مناطق است و مردم خواستار آن هستند که این خط همچون خط راه آهن تهران ـ تبریز یا به زیر زمین یا در صورت امکان به خارج از این دو منطقه منتقل شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا سیفی؛ شهردار منطقه 17 با اشاره به اولین برنامه از سلسله بازدیدهای رئیس جمهور و برخی از وزرای دولت از محلات شهر تهران و پیگیری مشکلات مردم این مناطق اظهار کرد: در منطقه 17، وزرای راه و شهرسازی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و فرهنگ و ارشاد حضور پیدا کردند تا مهم‌ترین موضوعات و مسائل منطقه بررسی شود.

سیفی با بیان اینکه قرار شد تا بعد از بررسی موارد، مصوب شود تا در اسرع وقت موضوعات مطرح شده حل شوند تا شاهد کاهش مشکلات اصلی مناطق جنوبی تهران و نزدیک‌تر شدن به عدالت در شهر تهران باشیم، گفت: یکی از مشکلات مناطق جنوبی به خصوص منطقه 17 که در این جلسه مطرح شد، موضوع کمبود سرانه‌های آموزشی بود؛ در این خصوص 2 پیشنهاد مطرح شد، وزیر آموزش و پرورش در این جلسه گزارشی ارائه داد و قرار شد نسبت به افزایش سرانه‌های آموزشی، دولت و وزارت آموزش و پرورش توجه ویژه‌ای نسبت به آن داشته باشند. وزیر آموزش و پرورش موضوع تاسیس و افتتاح 5 مدرسه را در این جلسه مطرح کرد که طبق آن 3 مدرسه در منطقه 17 و 2 مدرسه در منطقه 18 تاسیس خواهد شد. در کنار پیشنهاد فوق، شهردار تهران هم قول مساعدت لازم را در این باره داد تا درنهایت سرانه آموزشی این محدوده ارتقا یابد.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از موضوعات مهم منطقه 17، کمبود سرانه‌های بهداشتی و درمانی است؛ وزیر بهداشت پس از بازدیدی که از بیمارستان ضیائیان داشت، گزارشی در جلسه ارائه کرد و قرار شد تا در مورد توسعه این بیمارستان با همکاری شهرداری تصمیمات لازم اتخاذ شود.

شهردار منطقه 17 با اشاره به یکی دیگر از موضوعات مطرح شده در این جلسه که جزو مطالبات مردم این منطقه است، تصریح کرد: تیرهای چراغ برق معارض و فرسوده از دیگر موضوعات مطرح شده بود که مقرر شد موضوع فوق در دستور کار وزارت نیرو قرار گیرد تا تیرهای چراغ برق فرسوده و معارض جمع آوری شود.

بازدید وزیر کشور از پروژه بزرگراه شهید بروجردی

سیفی به یکی دیگر از اصلی‌ترین و مهم‌ترین مطالبات مردم مناطق 17و 18 اشاره کرد و گفت: موضوع خط راه آهن تهران ـ اهواز جزو مباحث مهم این مناطق است و مردم خواستار آن هستند که این خط همچون خط راه آهن تهران ـ تبریز یا به زیرزمین یا در صورت امکان به خارج از این دو منطقه منتقل شود.

وی افزود: رئیس جمهور در این خصوص تاکید کرد شهرداری و وزارت نیرو در اسرع وقت بررسی‌های لازم را انجام دهند و وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن هم همکاری لازم را داشته باشند تا خط راه آهن تهران ـ اهواز که حدود 7 کیلومتر بوده و از وسط بافت شهری عبور می‌کند؛ یا جمع‌آوری شده یا به زیرزمین منتقل شود.

شهردار منطقه 17 با اشاره به نوسازی بافت فرسوده گفت: بنا بر تاکید رئیس جمهور مقرر شد بسته‌های تشویقی آماده شود که هم مالکان بافت‌های فرسوده و هم سازندگان، برای نوسازی ترغیب و تشویق شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سهمیه سوخت خودر‌وهای بدون بیمه قطع می شود(+ عکس نامه)
  • جزئیات حواشی ایجاد شده در شورای شهر تهران
  • رقم پرداختی ما به حوزه حمل و نقل ۳۴ همت است
  • تلاش ۷ عضو شورای شهر تهران برای از حدنصاب انداختن جلسه شورا
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود
  • خیال راحت رئال: هر دو ستاره به بایرن می‌رسند
  • وضعیت ترافیکی شهر تهران در شنبه هشتم اردیبهشت ماه
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی در کراچی
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی از دانشگاه کراچی