Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سخنگوی وزارت امور خارجه، گفت: متاسفانه به نظر می‌رسد شورای همکاری خلیج فارس تحت تاثیر سیاست‌ها و رفتار‌های اشتباه و مخرب برخی اعضای آن، تبدیل به پوششی برای بیان مواضعی شده است که در راستای محاسبات و سیاست گذاری‌های اشتباه گذشته قرار دارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، بهرام قاسمی در واکنش به بخش‌هایی از بیانیه نشست سران شورای همکاری خلیج فارس در ریاض که ادعا‌ها و اتهاماتی را متوجه کشورمان کرده است، ضمن ابراز تاسف از ادامه رویکرد غیرسازنده این شورا در قبال جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: متاسفانه به نظر می‌رسد شورای همکاری خلیج فارس تحت تاثیر سیاست‌ها و رفتار‌های اشتباه و مخرب برخی اعضای آن، تبدیل به پوششی برای بیان مواضعی شده است که در راستای محاسبات و سیاست گذاری‌های اشتباه گذشته قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی افزود: شورای همکاری خلیج فارس می‌تواند با در پیش گرفتن رویکردی منطقی، مستقل از ظرفیت خود در مسیر رفع سوء تفاهمات و اختلافات درونی و بیرونی گام بردارد؛ ولی مشاهده می‌شود که نه تنها این رویکرد را در پیش نگرفته است بلکه، از سیاست‌های تفرقه افکنانه برخی کشور‌های فرامنطقه‌ای به صورت شرم آوری تمجید می‌کند و در عمل، تبدیل به پوششی برای اعلام سیاست‌های چند عضو آن شده که به هزینه و نام همه اعضاء، مواضعی را بیان کند که هیچ کمکی به حرکت در مسیر صلح و ثبات منطقه‌ای نمی‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: از نظر جمهوری اسلامی ایران مواضع بیان شده در بیانیه پایانی نشست ریاض الزاما موضع همه اعضاء آن نیست و ناکامی عربستان سعودی در تحقق اهدافش در این نشست را می‌توان در تناقض بین متن بیانیه با رویکرد عملی برخی از اعضاء آن در قبال جمهوری اسلامی ایران دید.

وی گفت: برخی از اعضای شورای همکاری خلیج فارس با اطلاع و درک درست از سیاست همسایگی جمهوری اسلامی ایران و واقعیت‌های منطقه‌ای و الزامات همجواری، همواره برای کاهش سوء تفاهمات پیشگام بوده اند. قاسمی تصریح کرد: رویکرد امیر کویت طی سال‌های اخیر و از جمله در اجلاس ریاض عمدتا خیرخواهانه و در جهت حل و کاهش اختلافات از طریق ساز و کار‌های درون منطقه‌ای بوده است؛ اگر این رویکرد بجای بیانیه‌های بی محتوای دبیرخانه شورا، مورد پذیرش و عمل همه سران شورا قرار گیرد هم هزینه کمتری به ملت‌های منطقه تحمیل می‌شود و هم دستیابی به صلح و ثبات آسان‌تر خواهد شد.

قاسمی در پایان در خصوص موضوع جزایر سه گانه ایرانی نیز اظهار داشت: تکرار ادعا‌های واهی در مورد جزایر ایرانی تغییری در واقعیت‌های تاریخی و جغرافیایی منطقه ایجاد نخواهد کرد. جزایر سه گانه جزء تفکیک ناپذیر قلمرو ایران بوده و خواهد ماند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قاسمی سخنگو وزارت خارجه ایران شورای همکاری خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۸۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از‬ صندوق توسعه ملی، رضا محمدی‬ معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی، ‏گفت: این صندوق در ‏جهت توسعه زیرساخت‌های صنایع کشور و توسعه روزافزون ایران اهداف و پروژه‌های بزرگی را برای خود برنامه‌ریزی کرده است؛ ‏یکی از این پروژه‌ها، شیرین‌سازی و ‏انتقال آب از خلیج فارس به استان‌های فارس و اصفهان و از دریای عمان به استان‌های سیستان بلوچستان، خراسان رضوی و جنوبی است که یکی از ابر پروژه‌های کشور در ‏حوزه آب ‏محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه این پروژه با هدف تأمین پایدار آب در جهت مصارف صنایع بزرگ و کوچک و ‏همچنین شرب در کشور هدف ‏گذاری و برنامه‌ریزی شده است، عنوان کرد: به منظور رفع مشکلات آبی ‏صنایع در استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان به زودی ۲ مگا ‏پروژه شیرین‌سازی و انتقال آب دریا ‏از خلیج فارس و دریای عمان با تأمین مالی صندوق توسعه ملی شروع به فعالیت خواهد کرد.

محمدی افزود: برای انجام این پروژه، تأمین ‏مالی حدود ۲ میلیارد دلاری از ‏طرف صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است.

معاون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی صندوق توسعه ملی‬ در‬ پایان‬ گفت: طرح‌های انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران از وعده‌های ‏رئیس جمهور در ابتدای فعالیت بود. لذا صندوق توسعه ملی برای به ثمر رسیدن این ‏وعده برای آینده‌ی روشن‌تر این سرزمین اقدام خواهد نمود‎. ‏

کد خبر 6097601

دیگر خبرها

  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • خوشحالی وصف‌ناپذیر مردم سیستان و بلوچستان از پر آبی هامون + تصاویر
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • عباس آخوندی: هر طرحی که در منطقه بر مبنای حذف قدرت‌های جهانی ارائه شود، از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد
  • مفقودی یک کارگر شهرداری حین جمع آوری آب های سطحی
  • سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال
  • اعراب می‌توانند از جنگ تهران و تل آویو جلوگیری کنند؟