Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، جمال انصاری در جلسه هم اندیشی این سازمان و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان افزود​: حضور تعاملی برای گذر از بحران و شرایط اقتصادی فعلی بسیار موثر بوده است و توانسته ایم تدابیر موثری بیندیشیم و ضمن تشکر از تمام تلاش های آقای نوابی و همکارانشان؛ توانستیم با همکاری و تعامل آنها شرایط فعلی را مدیریت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: مطالبات و توقعات مردمی و حاکمیتی وجود دارد و برای هر مسئله ای در بازار، هجمه ها به سمت سازمان تعزیرات و سازمان حمایت است.
انصاری گفت: جمعیت و نیروی انسانی سازمان ما برای یک شرایط عادی، طبیعی است اما در شرایط بحران باید یک حجم کار مضاعفی بر پیکره سازمان ها وارد کنیم و اگرچه تعاملات خوبی در یک سال گذشته انجام شده اما تصورم این است که اگر تعاملات موجود را اجرایی تر کنیم، به نتایج بهتری می رسیم.
معاون وزیر دادگستری در پایان اظهار داشت: سرعت، چابکی و پاسخگویی سریع؛ اقناع اجتماعی بیشتری را در پی خواهد داشت و ضمن اعلام آمادگی برای همکاری، این فرصت را مغتنم می شماریم که بهتر از گذشته برای بهبود شرایط عملکردی خودمان و چابک سازی سازمان ها اقدام کنیم.
انصاری تاکید کرد: نیازمند واکاوی و هماهنگی جدی در کارگروه ها و جلسات هستیم و معتقدیم که عکس العمل ها و اتفاقات اگر به موقع باشد، موجب برخورد با تخلفات نمی شود و حکم محوری اگرچه اثرگذار است اما کافی نیست.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: دو سازمان به شکلی سازمان های مکمل هستند و اگر توفیقی در سازمان حمایت باشد این متوجه سازمان تعزیرات هم می شود و اگر خدای ناکرده قصوری باشد، سازمان تعزیرات نیز متاثر می شود پس ناگزیر به تعامل متقابل هستیم.
عباس تابش افزود: سازمان حمایت تمام قد در کنار تعزیرات هست و اعلام می کنیم که هماهنگی و همکاری قطعا بیشتر خواهد شد.
مهدی صابری معاون توسعه مدیریت و منایع سازمان تعزیرات حکومتی نیز ضمن تبریک انتصاب تابش، گفت: با توجه به اقداماتی که انجام شده، بستر لازم برای صدور احکام ظرف مدت قانونی مشخص شده، در حال فراهم شدن است.
در ادامه این نشست، معاونین و مدیران کل دو سازمان به بیان نقطه نظرات خود پرداختند که مهم ترین مباحث مطرح شده در این زمینه، بازدارندگی جرائم، نیاز به آموزش، افزایش تعامل در زمینه فناوری اطلاعات، همسان سازی دو سامانه 124 و 135، لایحه تغییر قانون و لزوم افزایش اختیارات بازرسان بود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: انصاري تعزيرات سازمان چابک خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۹۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!

ایتنا - کارشناسان می‌گوید در صورت داغ شدن بیش از حد گوشی، نباید از آن استفاده کرد زیرا احتمال آتش گرفتن یا حتی انفجار آن وجود دارد. اما چگونه می‌توان در مدت زمانی اندک دمای گوشی را کاهش داد؟
افزایش شدید دمای تلفن‌های همراه هوشمند می‌تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد. استفاده طولانی مدت، اجرای نرم‌افزارها یا بازی‌های سنگین، شارژ کردن مداوم دستگاه و حتی قرار گرفتن در معرض نور مستقیم آفتاب از جمله عواملی هستند که می‌توانند منجر به افزایش دمای گوشی شوند.

کارشناسان می‌گویند اگر گوشی بیش از حد داغ شود و کاربر متوجه این موضوع نشود، امکان آتش گرفتن یا حتی انفجار باتری آن وجود خواهد داشت.

افزایش طولانی مدت دمای گوشی می‌تواند به قطعات سخت‌افزاری از جمله پردازنده، باتری و سایر اجزای حساس آسیب جدی وارد کند. در شرایط بحرانی، حتی احتمال ترکیدن یا آتش گرفتن باتری گوشی وجود دارد.

براساس توصیه‌های کارشناسان، کاربران باید برای پیشگیری از درگیر شدن بیش از حد پردازنده، نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس را ببندند، گوشی را هنگام اجرای کارهای سنگین از قاب محافظ دربیاورند، و حین شارژ گوشی را به شبکه‌های بی‌سیم یا بلوتوث متصل نکنند.

آنها همچنین توصیه می‌کنند برای شارژ کردن باتری، از شارژرهای اصلی و استاندارد شرکت سازنده گوشی استفاده شود و از محصولات ارزان‌قیمت شرکت‌های ناشناخته که استانداردهای لازم را ندارند، پرهیز شود.

شارژ کردن باتری در بازه ۲۰ تا ۸۰ درصد، بهترین راه برای جلوگیری از گرم شدن گوشی است. در این بازه که بازه سلامت باتری نامیده می‌شود، باتری گرمای کمتری تولید می‌کند.

همچنین توصیه می‌شود کاربران از به‌روزرسانی گوشی‌های خود غافل نشوند، زیرا بسیاری از این به‌روزرسانی‌ها با هدف رفع ایرادات گرمایی دستگاه ارائه می‌شوند.

در نهایت کارشناسان تأکید می‌کنند اگر با وجود رعایت تمام نکات، گوشی همچنان بیش از حد داغ می‌شود، کاربر باید فورا آن را خاموش کرده و از بکارگیری آن خودداری کند تا از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری شود.

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • اگر خونتان غلیظ شده این راهکار‌ها را به کار بندید
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی
  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • (ویدیو) وزیر کشور: طرح «نور» مورد استقبال مردم قرار گرفته؛ این طرح بر اساس تکالیف قانونی است
  • «طرح نور» بر اساس تکالیف قانونی است
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • بازنشستگان مطمئن باشند که «همسان‌سازی حقوق» آنان انجام می‌شود