Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان اسلامشهر گفت: در اسلامشهر به دلیل قرار گرفتن برخی روستاها در حریم شهرهای دیگر عدم تقسیم‌بندی بافت کشوری، بیشترین بافت فرسوده در روستا قرار گرفته‌اند. ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۷ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، مسعود مرسلپور امروز در نخستین گردهمایی بخشداران سطح استان تهران که در بخشداری احمدآباد مستوفی برگزار شد، با اشاره به اینکه اسلامشهر چهاردهمین شهر بزرگ کشور از نظر رشد متوازن و تولید است اظهار داشت: شهرستان اسلامشهر در سرشماری سال 95 جمعیتی بالغ بر 600 هزار نفر و جمعیت شناور 850 هزار نفر که به جهت استقرار 6 هزار و 732 کارگاه‌ صنعتی و صنفی و نیز 150 کارگاه بزرگ دومین کلانشهر بزرگ بعد از تهران می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: کارخانجات تولید ماشین‌آلات بستنی و لبنیات، الکتروژن ژنراتورهای برق، شرکت لوله‌سازی ایران و چندین کارخانه مهم دیگر از جمله کارخانجاتی هستند که شاید در سطح کشور گمنام باقی مانده باشند اما در حوزه صادرات و تأمین نیاز بازار داخلی بسیار موفق عمل کرده‌اند.

1700 قطعه زمین به منظور احیای بافت فرسوده کرمانشاه تأمین شده است2000 شغل در بافت فرسوده شهرهای استان بوشهر ایجاد می‌شود‌50 میلیارد تومان تسهیلات نوسازی بافت فرسوده در اردبیل پرداخت می‌شود

فرماندار شهرستان اسلامشهر با اشاره به موفقیت‌های علمی و اجتماعی دانش‌آموزان اسلامشهری افزود: شهرستان اسلامشهر در سال جاری بیشترین ورودی دانشجو را در سطح شهرستان‌های استان تهران دارا بوده و اساتید مجربی از اسلامشهر در دانشگاه‌های کشور مشغول تدریس هستند و همچنین به دلیل دارا بودن 480 حافظ قرآن و موفقیت‌های فراوان قهرمانان ورزشی در سطح بین‌المللی به شهر حافظان قرآن و قهرمانان شهرت یافته است.

مرسلپور با اشاره به کاهش مهاجرت روستائیان به شهرها در اسلامشهر تصریح کرد: امروز در اسلامشهر مهاجرفرستی روستاها به زیر 5 درصد رسیده است و این نکته بارز و قابل توجه در عدالت اجتماعی است و در حوزه شهری نیز کمک‌های خوبی از منابع ارزش افزوده به شهرداری‌ها شده است.

وی ادامه داد: در سال گذشته در اسلامشهر بیش از 150 میلیارد تومان به 3 شهرداری این شهرستان کمک شده است که اگر این کمک‌ها نبود در حال حاضر در حوزه نگهداری اکثر شهرهای کشور با مشکلات جدی روبه رو بودیم.

فرماندار شهرستان اسلامشهر مشکلات روستاها را سلیقه‌ای عنوان کرد و افزود: مشکلاتی که در روستاها وجود دارد مشکلات ساختاری نیستند و بنا به سلیقه مبتلابه آن هستند و گاهی اوقات اصل قانون موضوعات قانونی را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.

مرسلپور در پایان خاطرنشان کرد: در اسلامشهر به دلیل اینکه برخی روستاها در حریم شهرهای دیگر قرار دارند و تقسیم‌بندی بافت کشوری نشده‌اند بیشترین بافت فرسوده را در روستا داریم.

انتهای پیام/ش

R7840/P1377/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۹۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر

تین نیوز

سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

به گزارش تین نیوز از شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمد مهدی نوروزیان سرپرست دفتر راهبری و هدایت طرح های بازآفرینی شرکت بازآفرینی شهری ایران در جلسه شورای مسکن این شرکت آماری از اجرای بسته تشویقی ۱۹بندی کالبدی ارایه کرد و گفت: هم اکنون در ۵۸۱ شهر بسته تشویقی کالبدی اعمال می شود که از این تعداد ۳۴۹ شهر بسته تشویقی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی و ۲۳۲ شهر بسته تشویقی بومی شهر خودشان را اجرا می کنند.

نوروزیان ادامه داد: انتظار داریم طی دو ماه آینده، شهرهای باقی مانده نیز بسته تشویقی را اجرا کنند. البته تلاش بر این است تا استان ها به سمت بومی گرایی رفته  و با همکاری شهرداری ها بسته تشویقی متناسب با شرایط شهر خود را در کمیسیون ماده پنج به تصویب برسانند.

در ادامه این جلسه سعید اسدی محجوب مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران گزارشی از وضعیت تشکیل حلقه های میانی ارایه کرد و گفت: تاکنون در ۱۰۴ شهر و ۴۵۶ محله ۴۲۸ حلقه میانی تشکیل شده است.

منصور استادی مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز گزارشی از وضعیت بارگذاری اطلاعات نوسازی مسکن در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری ارایه کرد وگفت: تا به امروز ۲۶۱ هزار و ۹۸۵ پروانه ساخت بر روی سامانه بارگذاری شده است. تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اصفهان و آذربایجان شرقی بیشترین میزان ورود اطلاعات  را بر روی سامانه داشته اند.

وی با بیان این که از ابتدای سال جاری ۶ هزار و ۹۹۸ پروانه بر روی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری بارگذاری شده است، از شهرداری هایی که تاکنون اطلاعات خود را روی این سامانه بارگذاری نکرده اند خواست تا هر چه سریعتر نسبت به ورود اطلاعات پروانه های ساخت و ساز در بافت های فرسوده از سال ۱۴۰۰ تا کنون اقدام کنند.

استادی با اشاره به این که استان تهران با بارگذاری ۲ هزار و ۱۹۲ پروانه ساخت در بافت های فرسوده بیشترین ورود اطلاعات را به سامانه دارد، تصریح کرد: استان های تهران، یزد، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین درصد تحقق را در نوسازی مسکن داشته اند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آغاز اجرای طرح چهره به چهره در محلات فرسوده با ۷۰۰ گروه
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • رتبه اول اصفهان در میزان جاده‌های دو بانده/ جذب قیر منوط به عملکرد بافت فرسوده است