Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، خورشید گزدرازی بعد از ظهر دوشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور تلاش داریم که در راستای بهبود وضعیت کسب و کار حرکت کنیم و در این زمینه مطالبه‌گر باشیم.

وی با اشاره به اینکه با استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی در راستای مطالبه‌گری بخش خصوصی حرکت می‌کنیم اضافه کرد: به عنوان فعالان بخش خصوصی در حوزه کسب و کار و فعالیت اقتصادی در کنار تحریم‌ها با مشکلاتی در حوزه اداری روبرو هستیم و تلاش می‌شود که خودتحریمی‌های داخلی رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان بوشهر با اشاره به تاثیر نوسانات نرخ ارز بر فضای کسب و کار بیان کرد: نوسانات نرخ ارز از اواخر سال قبل شروع شد و با توجه به رویکردهای دولت و اعلام نرخ ارز ۴۲۰۰ تومانی که قابل قبول نبود، و تقاضای خرید نرخ ارز بالا گرفت و با خیلی از افراد ارز را دریافت کردند و کالایی وارد نشد و حتی کالاها اولویت‌بندی برای واردات نشده بود.

وی بیان کرد: با افزایش تقاضای ارز، کنترل بازار ارز غیرقابل کنترل شد و بعد از آن دولت مدیریت کرد و اولویت‌بندی انجام شد و کنترل ارز انجام شد ولی چیزی که هدف فعالان اقتصادی بود انجام نشد.

۶۰ درصد افت کانتینتر ورودی

گزدرازی با اشاره به اینکه تعداد زیادی کانتینر کالا در گمرک وجود دارد که ترخیص نشده است، ادامه داد: ۶۰ درصد افت کانتینتر ورودی در هشت ماهه سال جاری داشتیم. اگر دولت بحث ثبت سفارش را حل کند هم می‌توان نرخ ارز را کنترل کرد و هم اینکه مواد اولیه مورد نیاز وارد شود. نرخ ارز بین هشت تا ۱۰ هزار تومان طبیعی و قابل قبول است.

وی اضافه کرد: قطری‌ها با توجه به نیازی که به کالاهای ایرانی دارند، استقبال خوبی از کالاهای ایرانی دارند. قطر برخی از نیازهای خود در جام جهانی برای ساخت و ساز و توسعه زیرساخت‌ها از منابع کشور ما استفاده خواهد کرد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان بوشهر گفت: مسئولان کشور قطر برای تامین مصالح ساختمانی مورد نیاز در ساخت و سازهای جام جهانی به کشور ما نیاز دارند چون کالاها موجود است و قیمت مناسبی نیز دارد.

حضور در بازار قطر

وی با اشاره به اینکه حضور بموقع ایران در کشور قطر باعث شده تا بخشی از بازار قطر به کالاهای ایرانی اختصاص یابد، افزود: باید کنترل مناسبی بر روی کیفیت و کمیت داشته باشیم تا این بازار را توسعه دهیم و بازار موجود را از دست ندهیم.

گزدرازی تصریح کرد: با حضور هیئت استان بوشهر در کشور قطر اتفاقات خوبی رقم خورده است و علاقمند هستند که در ایران نیز سرمایه‌گذاری کنند. در زمینه ورود و خروج شناورها نیز همکاری‌های بیشتری صورت می‌گیرد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: به‌زودی واردات دام زنده از کشور استرالیا به استان بوشهر انجام می‌شود و در کشور ما ذبح خواهد شد تا مشکل تامین گوشت قرمز در کشور رفع شود.

صادرات خرما و گوجه

وی اظهار داشت: مهمترین محصول کشاورزی استان بوشهر خرما است که ۱۵ درصد خرمای کشور در استان بوشهر تولید می‌شود. ۷۰ درصد خرمای کشور در داخل مصرف می‌شود. مهمترین بازار خرمای استان بوشهر کشورهای اورآسیا است.

گزدرازی افزود: گوجه‌فرنگی خارج از فصل یکی از محصولات مهم استان بوشهر است که با چالش‌های جدی روبرو بوده است. پیشنهاد این بود که سطح زیرکشت کنترل شود تا کشاورز توجیه شود که بهره‌وری بهتری داشته باشد و منابع زیرزمینی حفظ شود. یکی از مشکلات مهم در استان این است که گوجه فرنگی جزو کالاهای ممنوعه صادراتی است. با بسته بودن صادرات چالش بزرگی در زمینه فروش این محصول در کشور را شاهد خواهیم بود.

وی گفت: دو هزار تن گوجه فرنگی را به کشور قطر صادر کردیم و کشورهای اوراسیا از دیگر مشتریان استان ما است که ممنوع بودن صادرات کشور ما را با چالشی جدی روبرو خواهد کرد.

کد خبر 4481573

منبع: مهر

کلیدواژه: اتاق بازرگانی بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۹۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان

رییس هیات مدیره انجمن برگزارکنندگان نمایشگاه‌های خارجی گفت: ترکمنستان با مرز زمینی مشترک یک‌هزار و ۲۰۰ کیلومتری ایران، می‌تواند سهم مهمی در افزایش حجم صادرات مواد غذایی و محصولات کشاورزی و توسعه بازار داشته باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم حسن مرتجی درباره نمایشگاه بین المللی اکسپو 2024 تهران در ارتباط در با اشاره به سفرمرگن گوردوف رئیس اتاق بازرگانی و صنایع ترکمنستان به همراه یک هیات بلندپایه تجاری برای بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران اظهار داشت:‌ ایران یک شریک تجاری قابل اتکا و تامین‌کننده نیازهای اساسی ترکمنستان در زمینه صنعت روز کشاورزی، مواد غذایی، تجهیزات و ماشین‌آلات ساخت ایران به همراه فناوری‌های‌ های‌تک و الکترونیک و تکنولوژی روز است.

وی بیان‌داشت: عدم دسترسی ترکمنستان به آب‌های آزاد باعث شده تا مسیر ارتباطی ایران برای ترکمنستان حائز اهمیت شود و در این راستا در سال‌های گذشته افتتاح خط آهن مشهد سرخس- تجن و خط آهن بافق- بندر عباس، اقدامات مهمی در جهت توسعه ارتباطات و تجارت بین ایران و کشورهای آسیای مرکزی به ویژه ترکمنستان بوده است.

استقبال کم‌سابقه سرمایه‌گذاران 103 کشور از ایران‌اکسپو2024

مرتجی ادامه‌داد: علاوه بر این موارد، دو کشور در زمینه مراودات محصولات کشاورزی و غذایی نیز از گذشته تاکنون با هم همکاری داشته اند و ایران سرمایه گذاری‌های متعددی را در بخش‌های متعدد این کشور انجام داده است.

وی تاکید کرد: عضویت دو کشور در سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) نیز عامل دیگری است که می‌تواند در روابط دو کشور تاثیرگذار باشد.

رییس هیات مدیره انجمن برگزارکنندگان نمایشگاه‌های خارجی ادامه‌داد: در سفر اخیر وزیر امور خارجه کشورمان به ترکمنستان (فروردین 1403)، بردی محمدف رئیس جمهور ترکمنستان با اظهار رضایت از سطح عالی تعاملات دوستانه و برادرانه دو کشور، از این همکاری ها به عنوان نمادی از روابط دوستانه در منطقه یاد کرد و با اشاره به تجارب مثبت اجرای طرح‌های زیربنایی توسط شرکت‌های ایرانی در ترکمنستان، درخصوص فراهم کردن زمینه افزایش فعالیت شرکت های ایرانی در کشورش اعلام آمادگی کرد.

وی با اشاره به اینکه ایران پس از روسیه دومین شریک تجاری ترکمنستان محسوب می شود، خاطرنشان‌کرد: ترکمنستان یکی از مصرف کنندگان مواد غذایی و کشاورزی در میان کشورهای تازه استقلال یافته آسیای مرکزی به شمار می‌رود و ایران به عنوان یکی از همسایگان ترکمنستان و با مرز زمینی مشترک یک‌هزار و 200 کیلومتری، به دلایل جغرافیایی و اقتصادی می‌تواند سهم مهمی در روند افزایش حجم صادرات مواد غذایی و محصولات کشاورزی و توسعه بازار و همکاری‌های دوجانبه داشته باشد.

وی تصریح‌کرد:‌ در این راستا نمایشگاه ایران اگروفود یک رویداد اقتصادی منطقه‌ای دریای خزر و موجب رونق کسب و کار در بازار کشورهای ساحلی خزر و منطقه و توسعه صادرات کالا و خدمات فعالان اقتصادی و تجار و بازرگانان ایرانی به شمار می رود.
مرتجی گفت: این نمایشگاه بزرگ شهریورماه در عشق‌آباد (پایتخت ترکمنستان) برگزار می‌شود که می‌تواند به توسعه روابط تجاری بین دو کشور کمک کند.

وی اظهار داشت: ترکمنستانی‌ها برای اعلام حمایت و پشتیبانی نمایشگاه تخصصی ایران اگروفود ترکمنستان به تهران آمدند و برگزاری این نمایشگاه نشان دهنده عزم دو کشور و خواسته مخاطب ترکمنستانی است.

مرتجی گفت": نمایشگاه ایران‌اگروفود ترکمنستان گفت: ششم تا هشتم شهریورماه به میزبانی عشق آباد، پایتخت ترکمنستان برگزار می‌شود و در آن محصولات و تولیدات تولیدکنندگان و صادرکنندگان ایرانی در زمینه کشاورزی و مواد غذایی، محصولات حلال، تجهیزات و ماشین‌آلات چاپ و بسته بندی در معرض دید قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • سیلاب و تگرک محصولات کشاورزی بوشهری‌ها را تهدید می‌کند
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی