Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرج- ايرنا- مديرعامل شرکت مادر تخصصي بازرگاني دولتي ايران گفت: امسال با تلاش زراعان ايراني، گندم مورد نياز کشور تامين شد و نيازي به واردات آرد و گندم نبود.

به گزارش ايرنا، يزدان سيف روز دوشنبه در حاشيه بازديد از کارخانه هاي آرد استان البرز افزود: تابستان امسال 9 ميليون و 500 هزار تن گندم از کشاورزان خريداري شد که اين ميزان نياز داخلي را تامين کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان داشت: امروز برخي واحدها توليدي کشور از جمله در استان البرز با فرآوري آرد و توليد محصولات غذايي نقش موثري در صادرات و درآمد ارزي دارند.
مديرعامل شرکت مادر تخصصي بازرگاني دولتي ايران گفت: بارندگي هاي خوب سال زراعي جاري نويدبخش سال پرمحصولي است که بايد از ظرفيت نزولات جوي به خوبي بهره مند شد.
سيف افزود: طبق برنامه ريزي، سال آينده هر کيلوگرم گندم معمولي 16 هزار ريال از کشاورزان خريداري مي شود.
وي اظهار داشت: يکي از مشکلات کنوني کشور در بخش گندم و آرد قاچاق اين محصولات است که براي کنترل آن ، ساماندهي توزيع آرد در قالب برنامه هاي کنترلي به اجرا درآمده است.
سيف گفت: براين اساس کارخانه ها و صنايع مصرف کننده گندم و آرد بر مبناي ظرفيت توليد و محاسبه قيمت تعيين شده، اين محصولات را تحويل مي گيرند.
7413/ 6155
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۱۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند

ایسنا/خوزستان دادستان عمومی و انقلاب حمیدیه گفت: به منظور صیانت از محیط زیست و منابع طبیعی، با کشاورزانی که اقدام به سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی خود کنند، طبق قانون برخورد می‌شود.

رضا علی‌نسب گفت: همه ساله پس از پایان فصل برداشت محصول از مزارع گندم، برخی افراد به‌رغم هشدارها و اطلاع‌رسانی اداره‌ حفاظت محیط زیست، پسماند به جامانده از دروی محصول را آتش می‌زنند و موجب آلودگی شدید هوا می‌شوند که این امر خطرات زیادی برای مردم به ویژه کودکان و بیماران قلبی و ریوی به همراه دارد و امکان سرایت آتش به جنگل و زمین‌های مجاور نیز وجود دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری کل خوزستان، وی افزود: ماموران اداره حفاظت محیط زیست شهرستان حمیدیه نیز حسب وظیفه در صورت مشاهده این موارد و پس از تشکیل پرونده، عامل آتش‌سوزی را به مراجع قضایی معرفی می‌کنند.

علی‌نسب تاکید کرد: آتش زدن کاه و کلش پس از برداشت گندم و جو طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ و ماده ۲۰ قانون هوای پاک مصوب ۱۳۷۶ و ماده ۴۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، ممنوع بوده و جرم تلقی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • گندم معمولی هر کیلو۱۸۵۰۰تومان از کشاورزان استان خریداری می شود
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید