Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@23:20:50 GMT

ایران آماده گسترش روابط پارلمانی با دنیاست

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۰۳۳۱۲

ایران آماده گسترش روابط پارلمانی با دنیاست

مسکو - ایرنا - رئیس طرف ایرانی هیات دوستی پارلمانی ایران و روسیه اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران آماده توسعه روابط پارلمانی خود با کشورهای دیگر است.

«رمضان علی سبحانی فر» دوشنبه شب طی سخنانی در کنفرانس بین المللی نقش پارلمان ها در دنیای معاصر افزود: ماهیت پیچیده جهان امروز، نقش پارلمان ها در نهایی شدن توافقنامه های دوجانبه و چند جانبه میان کشورها را دوچندان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطر نشان کرد: پارلمان ها امروز نقش جدیدی را در حوزه بین المللی پذیرفته اند که از مصادیق آن می توان به توسعه اتحادیه های پارلمانی منطقه ای و بین منطقه ای، کمک به صلح و ثبات منطقه ای و بین المللی و جلوگیری از وقوع منازعات و جنگ های احتمالی و مقابله با تهدیدات مشترک اشاره کرد.
نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در واقع امروز بسیاری از پارلمان های جهان در چارچوب دیپلماسی پارلمانی، بر سیاست خارجی کشورها و ترتیبات و معادلات بین المللی تاثیر می گذارند.
وی گفت: اتحادیه های پارلمانی در منطقه و جهان با توجه به اشتراکات جغرافیایی، اقتصادی و فرهنگی می توانند با ارایه سیاست های اقتصادی و تجاری مشترک، بستر توسعه پایدار در کشورهای مختلف را فراهم کنند.
رئیس طرف ایرانی هیات دوستی پارلمانی ایران و روسیه افزود: پارلمان ها به عنوان نماد دمکراسی، می توانند به تحقق صلح و امنیت پایدار و همه جانبه کمک کنند.
سبحانی فر تصریح کرد: در جهان ناآرام کنونی، بیش از هر زمان دیگری مشارکت فعال تر پارلمان ها به عنوان نمایندگان مستقیم ملت ها در روند صلح احساس می شود.
وی یادآوری کرد: در دو سال اخیر روسای مجلس ایران و پنج کشور روسیه، ترکیه، چین، افغانستان و پاکستان کنفرانس هایی را برای مقابله با تروریسم و تقویت همکاری های منطقه ای برگزار کرده اند.
وی افزود: مجلس شورای اسلامی ایران با پارلمان های بسیاری از کشورها از جمله روسیه در قالب گروه های دوستی پارلمانی، همکاری مستقیم دارد و مهدی سنایی سفیر ایران در روسیه نیز پیش از این ریاست گروه دوستی پارلمانی ایران با دومای روسیه و شورای فدراسیون را برعهده داشت.
سبحانی فر گفت: طی پنج سال اخیر دهها هیات پارلمانی ایران و روسیه در شهرهای مختلف دو کشور دیدار کرده اند، آمار به ما می گوید به لحاظ تعداد دیدارهای مقامات عالیرتبه دو کشور، پس از دیدار وزرای خارجه ایران و روسیه، بیشترین دیدار را روسای مجالس دو کشور داشته اند.
وی افزود: دو کشور ایران و روسیه علاوه بر گروه دوستی پارلمانی، به مکانیسم عالی تری برای روابط پارلمان های دو کشور دست یافته اند؛ اخیرا کمیسیون همکاری های پارلمانی ایران و روسیه در سطح روسای مجالس دو کشور تشکیل شد و اولین نشست آن نیز در شهر ولگاگراد روسیه برگزار شد.
رئیس هیات دوستی پارلمانی ایران و روسیه خاطرنشان کرد: در این نشست روسای مجلس ایران و روسیه از موضوعات صرف روابط پارلمانی بسیار فراتر رفته و خود را متعهد کردند که در تسهیل و گسترش روابط در همه زمینه ها، از بخش های دولتی و خصوصی بویژه روابط مردمی حمایت کنند.
خانم والنتینا ماتویینکو رئیس شورای فدراسیون روسیه نیز امروز در کنفرانس بین المللی نقش پارلمان ها در دنیای معاصر گفت: اصل اعلام رای دمکراتیک غالبا در کشورهای مختلف تحت فشار خارجی قرار می گیرد و نیاز به دفاع و حمایت دارد.
به گفته وی، از یک طرف امروز پارلمانتاریسم نوعی بنیادگرایی و بخش جدایی ناپذیر هر نظام دمکراتیک است ازطرف دیگر اصل رای دهی دمکراتیک هدف فشارهای خارجی قرار می گیرد.
وی ادامه داد: بجای انتخابات که نمایانگر اراده مردم است، در برخی کشورها از تغییر غیرقانونی حکومت حتی براندازی آن از راه کودتا حمایت می شود.
رئیس شورای فدراسیون روسیه بدون ذکر نام کشوری در حالی که از مداخله در امور کشورهای دیگر که شیوه معمول آمریکا و غرب است انتقاد می کرد، اظهار داشت: نتایج دقیق انتخابات مردمی در برخی کشورها غیرمعتبر شناخته می شود فقط به این دلیل که این نتایج مورد نظر و مطلوب برای برخی کشورها نیست.
وی ادامه داد: به همین خاطر ما اطمینان داریم که نهادها و مراجعه دمکراتیک امروز نیاز به حمایت ازجمله در برابر مداخله های خارجی، ارزیابی های غیرعادلانه سیاسی و دور از ارزش های دمکراتیک دارند.
اروپام*391*1346**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي ايران توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۳۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر انقلاب: امروز مسئله غزه، مسئله اول دنیاست/ به دانشگاه‌های آمریکا و اروپا نگاه کنید! نشان می‌دهد ملتها به مسئله غزه حساسند/ باید فشار روی رژیم صهیونیستی روزبه‌روز افزایش پیدا کند

به گزارش جماران؛ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار معلمان گفت: مسئله‌ی غزه، امروز مسئله‌ی اول دنیاست. در سطح بین‌المللی هر کار هم که میکنند صهیونیست‌ها و پیشتیبانان آمریکایی‌ و اروپایی‌شان که مسئله‌ی غزه را از دستور کار افکار عمومی دنیا خارج کنند، نمی‌توانند. خب نگاه کنید به این دانشگاه‌های آمریکا؛ هر روز - امروز باز در خبرها می‌خواندم چند دانشگاه دیگر اضافه شدند - در استرالیا،‌ در اروپا، کشورهای مختلف اروپایی، یعنی ملتها نسبت به مسئله‌ی غزه حساسند. مسئله‌ی اول دنیاست این مسئله. نباید بگذاریم این مسئله از نگاه عمومی بین‌المللیِ مردم دنیا خارج بشود، از این «مسئله‌ی اول» بودن خارج بشود، باید فشار روی رژیم صهیونیستی روزبه‌روز افزایش پیدا کند. ۱۴۰۳/۲/۱۲

 

رهبر انقلاب: امروز مسئله غزه، مسئله اول دنیاست/ به دانشگاه‌های آمریکا و اروپا نگاه کنید! نشان می‌دهد ملتها به مسئله غزه حساسند/ باید فشار روی رژیم صهیونیستی روزبه‌روز افزایش پیدا کند

 دانشجویان آمریکایی نه تخریب کردند نه شیشه‌ای شکستند اما این‌جور با آنها رفتار میشود/ رفتار آمریکا حقانیت موضع جمهوری اسلامی را نشان داد

رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار معلمان: مسئله‌ی غزه، امروز مسئله‌ی اول دنیاست. در سطح بین‌المللی هر کار هم که میکنند صهیونیست‌ها و پیشتیبانان آمریکایی‌ و اروپایی‌شان که مسئله‌ی غزه را از دستور کار افکار عمومی دنیا خارج کنند، نمی‌توانند. خب نگاه کنید به این دانشگاه‌های آمریکا؛ هر روز - امروز باز در خبرها می‌خواندم چند دانشگاه دیگر اضافه شدند - در استرالیا،‌ در اروپا، کشورهای مختلف اروپایی، یعنی ملتها نسبت به مسئله‌ی غزه حساسند. مسئله‌ی اول دنیاست این مسئله. نباید بگذاریم این مسئله از نگاه عمومی بین‌المللیِ مردم دنیا خارج بشود، از این «مسئله‌ی اول» بودن خارج بشود، باید فشار روی رژیم صهیونیستی روزبه‌روز افزایش پیدا کند.

شما ملاحظه کنید آمریکایی‌ها و دستگاه‌های مرتبط با آنها، با مخالفت زبانی با اسرائیل چه معامله‌ای دارند انجام می‌دهند! دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا نه تخریب کردند، نه شعار تخریب دادند، نه کسی را کشتند، نه جایی را آتش زدند، نه شیشه‌ای را شکستند؛ این‌جور دارد با آنها رفتار می‌شود.

این رفتار آمریکایی‌ها هم، حقانیت موضع جمهوری اسلامی را در بدبینیِ به آمریکا نشان داد؛ یعنی در واقع شد پشتوانه‌ی همین «مرگ بر آمریکا»یی که شما می‌گویید. نشان داد به همه که آمریکا شریکِ جرم است. یک حرفی هم ممکن است یک وقتی بزنند به‌عنوان مثلاً دلسوزی! دروغ است، خلاف واقع است.

آنچه که انسان مشاهده می‌کند در عمل، نشان‌دهنده‌ی همراهی و همدستی آمریکا در این جرم بزرگ، در این گناه نابخشودنی، با رژیم صهیونیستی است. اینها شریک جرمند. چطور میشود نسبت به یک چنین نظامی، نسبت به چنین رژیمی، انسان خوش‌بین باشد؟ چطور ممکن است؟ یا به حرف او اعتماد بکند. ۱۴۰۳/۲/۱۲

 

 رهبر انقلاب: توانمندسازی معلمان از لحاظ معیشتی همیشه مورد تأکید است و دولت باید تلاش لازم را انجام دهد

رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار معلمان:

سرفصل دوم، مسئله‌ی توانمندسازی معلمان است. توانمندسازی دوجور است: یکی، از لحاظ مسائل معیشتی و مادّی و اینهاست این همیشه مورد تأکید ما بوده و دولت در حدّ امکاناتش تلاش لازمی در این زمینه باید انجام بدهد.

اما توانمندسازی یک بعد دیگر هم دارد که آن عبارت است از اینکه معلم از نیروی معنوی خود، یعنی آن عشقی که در درون وجود انسان هست بطور طبیعی به تعلیم به تربیت، از آن استفاده کند و از معلومات لازم و نیازهای لازم و تجربه‌های لازم استفاده کند برای اینکه کار معلمی را قوام بدهد. اگر ما بخواهیم جامعه‌ی معلّمین به سطح تراز برسند، باید مراکز تربیت معلّم را تقویت کنیم.

روز دوازدهم اردیبهشت برای ما یک فرصت است که عرض اخلاصی بکنیم به جامعه‌ی معلمین کشور. هم تشکر کنیم، هم عرض ارادت کنیم، هم در حد توان تکریم زبانی از معلمان عزیزمان بکنیم.

«من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» همه باید از معلمین شکرگزار باشند. شما هستید که فرزندان ما را تربیت میکنید، تعلیم میدهید و آنها را برای زندگی دوران عمرشان آماده میکنید.

همه‌ی ملت در هر رتبه‌ای، در هر شغلی باید از معلمین تشکر کنند. ۱۴۰۳/۲/۱۲

 

 رهبر انقلاب: توانمندسازی معلمان از لحاظ معیشتی همیشه مورد تأکید است و دولت باید تلاش لازم را انجام دهد

رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار معلمان:

سرفصل دوم، مسئله‌ی توانمندسازی معلمان است. توانمندسازی دوجور است: یکی، از لحاظ مسائل معیشتی و مادّی و اینهاست این همیشه مورد تأکید ما بوده و دولت در حدّ امکاناتش تلاش لازمی در این زمینه باید انجام بدهد.

اما توانمندسازی یک بعد دیگر هم دارد که آن عبارت است از اینکه معلم از نیروی معنوی خود، یعنی آن عشقی که در درون وجود انسان هست بطور طبیعی به تعلیم به تربیت، از آن استفاده کند و از معلومات لازم و نیازهای لازم و تجربه‌های لازم استفاده کند برای اینکه کار معلمی را قوام بدهد. اگر ما بخواهیم جامعه‌ی معلّمین به سطح تراز برسند، باید مراکز تربیت معلّم را تقویت کنیم. ۱۴۰۳/۲/۱۲

 

 رهبر انقلاب: اگر نوجوان، مصالح و مسائل مورد نیاز کشور و جبهه دوست و دشمن را بشناسد، تبلیغات میلیاردی دشمنان خنثی خواهد شد

رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار معلمان:

معاونت پرورشی یکی از مهم‌ترین بخشهای آموزش و پرورش هست. اوّلین کار معاونت پرورشی این است که از ایجاد و رواج و شیوع آسیب‌های اخلاقی و اجتماعی در میان خود جوانها جلوگیری کند.

یکی دیگر از مسائلی که مربوط به معاونت پرورشی است تببینِ مصالحِ بنیادیِ کشور و نظام جمهوری اسلامی است. نوجوانی که ما در آموزش و پرورش داریم، مصالح بنیادی نظام را بشناسند، مصالح کشورشان را بشناسند، جبهه‌ی دوست و دشمن کشورشان را بشناسند، مسائل اساسی مورد نیاز کشورشان را بشناسند، دیگر تبلیغات دشمنان و این‌همه تلاش میلیاردی که دارند میکنند برای تبلیغات و اینها و گمراه کردن افکار عمومی کشور دشمنان دارند انجام میدهند، خنثی خواهد شد.

اگر نوجوان ما در این زمینه پیشگیری بشود، پیشگیری بشود، به تعبیر رایج واکسینه بشود از لحاظ فکری، این تبلیغات دشمنان خنثی خواهد شد.  ۱۴۰۳/۲/۱۲

 

  رهبر انقلاب: سند تحول را چندسال در کشو گذاشتند و درش را بستند! جوری به این سند عمل کنید که در تمام سطوح اثربخش باشد

 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار معلمان: یک سرفصل که از همه مهمتر است مسئله‌ی تحوّل است. ما چند سال در گذشته این سند تحوّل را گذاشتیم در کشو، درش را هم بستیم، هیچ تحرّکی انجام نگرفت، ضرر کردیم. 

حالا بحمداللّه شنیدم که سند مورد بازنگری قرار گرفته، که رو به اتمام است، در حال نهایی شدن است. نقشه‌ی راه برای اجرای آن آماده شده.

این سند را جوری بایستی عمل کنیم که در تمام سطوح آموزش و پرورش اثر خودش را ببخشد. نگذارید وقفه ایجاد بشود. این سند روزبه‌روز باید بیشتر و بهتر ترمیم بشود. ۱۴۰۳/۲/۱۲

 

تکمیل می شود...

دیگر خبرها

  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • دانش‌آموزان باید بدانند چرا ایران حاضر به ایجاد روابط با برخی کشورها و دولت‌ها نیست
  • رهبر انقلاب: امروز مسئله غزه، مسئله اول دنیاست/ به دانشگاه‌های آمریکا و اروپا نگاه کنید! نشان می‌دهد ملتها به مسئله غزه حساسند/ باید فشار روی رژیم صهیونیستی روزبه‌روز افزایش پیدا کند
  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • دیپلمات صهیونیست: دنیا تغییر کرده است/ باید مشخص کنیم در کدام سمت هستیم
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران