Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: طرحی به دولت پیشنهاد داده‌ایم مبنی‌بر این‌که بخشی از پوشش بیمه‌ای را در جهت حفظ و صیانت اشتغال در اختیار واحدهای تولیدی و صنعتی قرار دهیم.

به گزارش ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، محمد شریعتمداری در نشست شورای اداری استان هرمزگان در فعالان اقتصادی، با بیان این‌که واگذاری برخی طرح‌ها به بخش خصوصی در قانون آمده است که این امر به‌خوبی در هرمزگان اجراء شده است، افزود: زمینه‌ساز استفاده از نیروهای ماندگار بومی، آموزش و فراگیری مهارت‌های لازم است که تقویت آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای در این راه میسر است و باید بنگاه‌های اقتصادی نیز این موضوع را در اولویت کاری خود قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که موسسه‌ای در هرمزگان با توانمندسازی بیماران خاص توانسته فعالیتی اشتغال‌زا را ایجاد کند و حتی به کشورهای همسایه صادرات داشته باشد، اضافه کرد: امر اشتغال بنیاد اقتصاد است و اشتغال در مناطق روستایی یکی از اولویت‌ها اساسی دولت است.

شریعتمداری با اشاره به این‌که استان هرمزگان در جذب اعتبارات روستایی در رتبه نخست کشور قرار دارد، عنوان کرد: در این بخش دو هزار و ۵۴۳ میلیارد تومان در قالب ۴۷۷ طرح به استان هرمزگان اختصاص‌ یافته است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این‌که پنج بانک با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان در حوزه مشاغل خانگی در قالب ۴۴۴ طرح در سال ۹۶ وارد شده و این بخش را مورد حمایت قرار داده‌اند، عنوان کرد: ۱۷ هزار فرصت شغلی در سامانه رصد برای استان هرمزگان ثبت‌شده است گرچه برخی واحدها بنابر مشکلات موجود با ریزش نیروی انسانی روبه‌رو هستند که باید در صدد صیانت از نیروی اشتغال موجود پیش برویم.

وی با اشاره به این‌که طرحی به دولت پیشنهاد داده‌ایم مبنی‌بر این‌که بخشی از پوشش بیمه‌ای را در جهت حفظ و صیانت اشتغال در اختیار واحدهای تولیدی و صنعتی قرار دهیم، بیان کرد: عامل برون‌زا سبب نوسانات ارزی در اقتصاد کشورمان شد.

شریعتمداری در پایان گفت: ثبات ارزی و آرامش اقتصادی یکی از اولویت‌های اساسی دولت است تا سبب رونق واحدهای تولیدی و صنعتی باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اشتغال صیانت از اشتغال نوسانات ارزی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۳۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی

مرتضی بهزادفر با بیان اینکه توجه به توانمند سازی جوامع محلی در روستاهای استان به صورت ویژه در دستورکار قرار گرفته است، افزود: ۳۰ درصد اقتصاد مردم استان وابسته به روستا است و فعالیت بخش کشاورزی برای استان یک محور مهم رونق اقتصادی و زمینه مشارکت مردم با رویکرد تحقق شعار سال است. وی تصریح کرد: در همین راستا توسعه اشتغال و اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی مورد توجه جدی قرار گرفته است و تاکنون سند توسعه اشتغال برای ۵۰۰ روستای استان اجرا شده است. بهزاد فر با اشاره به شعار امسال اظهار کرد: زمینه تحقق شعار سال و پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان نیازمند تهیه و تدوین یک سند عملیاتی است که پیش نویس این سند در استان آماده شده است. وی با بیان اینکه طی سال های اخیر مقام معظم رهبری نامگذاری شعار سال را با نگاه عالمانه با محوریت اقتصاد قرار داده اند، گفت: مشارکت مردم و مردمی سازی اقتصاد بسترساز جهش در اقتصاد خواهد بود. رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی همزمان شدن شروع سال ۱۴۰۳ با شروع سال برنامه هفتم توسعه را مورد توجه قرار داد و افزود: براساس ابلاغ سیاست های کلی در هر دو مورد بر موضوعات کلیدی نظیر پیشرفت اقتصادی توام با عدالت و مردمی سازی اقتصاد به عنوان هسته‌های اصلی و نقش مردمی به صورت ویژه تاکید شده است. بهزادفر با بیان اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه توجه به سهم تعاونی ها به عنوان الگوی اصلی مردمی سازی اقتصاد تاکید شد اما توفیق زیادی در این حوزه وجود نداشته است، اظهار امیدواری کرد: با سیاست‌های کلان و برنامه ریزی هایی که اکنون در زمینه مردمی سازی انجام شده و تاکیدات مقامات عالی رتبه کشور بر تدوین سند اجرایی یکساله زمینه تحقق این مهم در استان و کشور فراهم شود. وی به ابلاغ بخشنامه در قالب تدوین سند از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به استان ها در جهت تحقق جهش تولید با مشارکت مردم اشاره کرد و ادامه داد: در این برنامه بر رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال، شیوه ها و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم، فعالان اقتصادی و نخبگان، برنامه رشد اقتصادی، حفظ محیط زیست، حمایت از توسعه و تجاری سازی فناورهای راهبردی، توجه به زنجیره های ارزش صنایع استان و توجه به نقش آفرینی پارک علم و فناوری و ظرفیت نخبگان و صنایع خلاق و... تاکید شده است.  این مقام مسئول گفت: در این سند بر احیای واحدهای راکد و نیمه تعطیل، توسعه تعاونی ها، مشارکت صندوق ها، بانک های خصوصی، بیمه ها و ابزار و شیوه های نوین تامین مالی  و اتمام پروژه های نیمه تمام که نقش پیشران اقتصادی در استان دارند نیز توجه ویژه شده است. بهزادفر اضافه کرد: برنامه رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال و همسو با سیاست های کلی برنامه هفتم پیشرفت و سند آمایش در برنامه اولیه پیشنهادی و عملیاتی این سازمان در قالب هشت بسته، محور اساسی جهش تولید در استان تهیه شده است. رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان شمالی تصریح کرد: رویکرد سازمان برنامه و بودجه، برنامه ریزی برای انجام اقداماتی است که قابلیت اجرایی یک ساله داشته باشد تا نتیجه این اقدامات زودتر به منصه ظهور برسد./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی قیمت ارز و نرخ تورم در سال ۱۴۰۳ | وضعیت رشد اقتصادی به کدام سو؟
  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • دنیای اقتصاد : در سال ۱۴۰۳ نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم/ رشد اقتصادی هم بالا نخواهد رفت
  • در سال ۱۴۰۳ نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم/ رشد اقتصادی هم بالا نخواهد رفت
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • توضیح سلاجقه درباره عقب نشینی آب دریای خزر
  • دریای خزر عقب‌نشینی کرد
  • توضیح سلاجقه درباره عقب نشینی آب دریای خزر و حذف کیسه‌های پلاستیکی
  • مدیریت تمام نوسانات ارزی در اختیار بانک مرکزی نیست