Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش گفت: بیمارستان صحرایی اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش طی ماه گذشته و در ایام هفته وحدت و چند روز پیش از آن، در مناطق محروم «اینچه‌برون» استان گلستان و «سمیع‌آباد» استان خراسان رضوی برقرار شد و به مردم این مناطق خدمات ارائه داد.به گزارش بلاغ، امیر دکتر «شهنام بابلی» در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، اظهار کرد: بیمارستان صحرایی اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش طی ماه گذشته و در ایام هفته وحدت و چند روز پیش از آن، در مناطق محروم «اینچه‌برون» استان گلستان و «سمیع‌آباد» استان خراسان رضوی برقرار شد و به مردم این مناطق خدمات ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: چهار روز پیش نیز بیمارستان صحرایی نزاجا با استقرار در مناطق محروم  کوهپایه استان کرمان، به مردم این مناطق خدمات ارائه داد.

رئیس اداره بهداشت و درمان نزاجا با بیان ایتکه علاوه بر مناطقی که ذکر شد، از ابتدای امسال تا کنون، بیمارستان صحرایی نزاجا در «کوئیک» کرمانشاه، «الموت» قزوین، «ریگان» کرمان و «ورزقان» آذربایجان شرقی نیز بر پا شده است، عنوان کرد: در بیمارستان صحرایی نزاجا، خدماتی نظیر «جراحی مغز»، «جراحی قفسه سینه»، «اعصاب و روان»، «قلب»، «چشم»، «ارتوپدی»، «داخلی»، «زنان»، «رادیولوژی»، «سونوگرافی»، «اکوکاردیوگرافی»، «اتاق عمل سیار» و «دندانپزشکی» ارائه می‌شود.

امیر بابلی ادامه داد: مناطق محروم خوزستان، سیستان و بلوچستان و کرمان، مقصد‌های آینده نیرو‌های متخصص اداره بهداشت و درمان نزاجا برای اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی تا پایان امسال خواهند بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در سال گذشته قریب به ۵۰۰ میلیون تومان برای تامین دارو‌های بیماران حاص مناطق زلزله زده غرب کشور از سوی نیروی زمینی ارتش هزینه شد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۴۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به دستور رئیس دانشگاه، بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت دوباره بازگشایی و آماده خدمت‌رسانی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، حسین محزون گفت: با توجه به بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیمارستان صحرایی و تاکید ایشان بر آمادگی کامل این بیمارستان برای خدمت رسانی به گروه های هدف در زمان مورد نیاز و در مناطق مختلف استان و کشور، بیمارستان صحرایی، بازگشایی شده و به زودی آموزش نیروهای تخصصی و داوطلبان نیز انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: در مواقع بروز حوادث و بلایای طبیعی یا غیرطبیعی با مصدوم انبوه که تعداد مجروحان حادثه زیاد است و امکان انتقال سریع و تخلیه مجروحان از صحنه حادثه به محل امن یا مراکز درمانی وجود ندارد، ضرورت انتقال و استقرار سریع بیمارستان سیار و ارائه خدمات درمانی سریع و گسترده در محل امری ضروری است.

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 92 به بهره برداری رسید و در دوران کرونا نیز مورد استفاده قرار گرفت و حال با توجه به فصل تابستان و حضور زائران در صورت نیاز از این بیمارستان مجدد استفاده خواهد شد، این بیمارستان 45 تختخوابی در قالب بخش هایی همچون اتاق عمل، Icu ، جراحی زنان، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه، CSR و بخش های جانبی در حال حاضر آمادگی استقرار در مناطقی که نیاز است را دارد.

محزون افزود: ایجاد توان ارائه خدمات درمانی در هر زمان و هر مکان در کشور و خارج از کشور،کاهش عوارض ناشی از تاخیر در درمان مصدومین،کاهش تعداد مرگ و میر و قربانیان حوادث غیرمترقبه طبیعی و ساخته دست بشر،کاهش  هزینه ها و احتمال ضایعات انسانی  و کاهش آسیب های روانی ناشی از حوادث از اهداف راه اندازی بیمارستان های صحرایی به شمار می رود.

وی به فعالیت‌های انجام شده در این بیمارستان به منظور آمادگی برای ارائه خدمات در مواقع ضروری اشاره کرد و گفت: تهیه نقشه چیدمان بیمارستان، تشکیل تیم واکنش سریع بیمارستان صحرایی در رده های درمانی مختلف، بازگشایی و ساماندهی کانکس‌ها و تجهیزات پزشکی،کالیبراسیون تجهیزات پزشکی، تهیه فهرست داروهای مورد نیاز بیمارستان با هماهنگی معاونت غذا و دارو، راه اندازی دستگاه رادیولوژی، ارائه خدمات برای زائران و مسافران نوروزی و بازگشایی بیمارستان صحرایی، جهت تست و آمادگی تجهیزات و انجام مانور فرضی برای آمادگی در مواقع بروز بحران از جمله این اقدامات است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • حضور بیش از ۶۰ پزشک در بیمارستان صحرایی شهرستان دلفان
  • بیمارستان ‌صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در «میربگ» دلفان راه‌اندازی می‌شود
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت