Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@20:11:52 GMT

نیروگاه گازی هرمز وارد مدار تولید شد

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۰۵۵۳۴

نیروگاه گازی هرمز وارد مدار تولید شد

بندرعباس - ایرنا – نیروگاه 160 مگاواتی هرمز روز سه شنبه با حضور معاون اول رییس جمهوری در منطقه ویژه صنایع معدنی فلزی خلیج فارس بهره برداری شد.

مجری طرح های خصوصی شرکت مادر تخصصی برق حرارتی روز سه شنبه به هنگام بهره برداری ازاین نیروگاه گفت: این نیروگاه در مدت دو سال توسط مجموعه ‌ای از سرمایه گذاران بخش خصوصی و با نظارت ناظران خارجی ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهدی خباز پیشه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به اجرای طرح های توسعه این نیروگاه می ‌توان ظرفیت آن را به 480 مگاوات افزایش دهد.
وی ادامه داد: برای احداث نیروگاه گازی هرمز 35 تا 40 میلیون یورو هزینه شده ، بخش خصوصی در نظر دارد با کمک شرکت مبنا برنامه های توسعه ای آن را اجرا کند.
وی گفت: سیاست وزارت نیرو بهره گیری از نیروگاه های دسته اول و نوساز و خود کفا کردن مناطق ویژه از نظر تولید برق است.
خباز پیشه یاد آور شد: نیروگاه گازی هرمز برق مورد نیاز منطقه ویژه معدنی فلزی خلیج فارس را تامین می کند و این منطقه می تواند برق مازاد خود را در زمان نیاز وارد شبکه سراسری کرده و همچنین از شبکه سراسری برق تامین کند.
معاون اول رییس جمهوری ظهر دوشنبه به منظور افتتاح طرحهای عمرانی، شرکت در شورای اداری ، دیدار با فعالان اقتصادی وهمچنین دیدار با مردم محروم کوشا احمدی از طریق فرودگاه بین المللی بندرعباس وارد هرمزگان شد.
در دومین روز سفر اسحاق جهانگیری طرحهای بزرگ نیروگاهی ، آب شیرین کن و همچنین بازدید از صنایع و بندرهای غرب هرمزگان در برنامه تدارک دیده شده است.
3219 /6048

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد نيروگاه برق گازي معاون اول رييس جمهوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۵۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۶ دستگاه پل عابر پیاده در محور‌های پرتردد مازندران

حسن جهانیان مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: به منظور کاهش فوتی‌ها و جلوگیری از مرگ و میر عابرین حاشیه جاده‌های پر تردد استان در سال گذشته شش پل عابر پیاده با بهره گیری از توان بخش خصوصی درمحور‌های مختلف پر حادثه استان احداث گردید.

او افزود: محور‌های ارتباطی مناطق اسبوکلا، انجیل نسام، خزرشهر، پلور، عالیواک، دلاورکلا) از جمله محور‌هایی بوده که پل عابر پیاده در آنها احداث گردید.

جهانیان گفت: مقرر است به زودی نیز با بهره گیری از توان بخش خصوصی تعداد ۸ پل عابر پیاده دیگر در نقاط مختلف پر حادثه استان از جمله منطقه درزی کلا آمل- بابل، منظریه محور هراز، جمشید آباد و قاسم آباد در محور سوادکوه و محور‌های ساری – قائمشهر و کمربندی چالوس احداث گردد.

او افزود: احداث پل‌های عابر پیاده در راستای کاهش فوتی‌های ناشی از تصادفات و اجرای برنامه‌های ایمن سازی عبورومرور عرضی عابرین پیاده ودانش آموزان درنقاط حادثه خیز و به تقاضای مسئولان استانی و شهرستانی استان وشورا‌های اسلامی روستا‌ها صورت می‌گیرد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: در ساخت پل‌های عابر پیاده استان از مشارکت بخش خصوصی نیز استفاده می‌شود که این مشارکت با انعقاد قرارداد‌های بلندمدت به‌صورت قرارداد BOT ساخت، بهره برداری و واگذاری) انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • اوکراین : حملات سنگین روسیه به نیروگاه‌های ما یک میلیارد دلار خسارت وارد کرده است
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • احداث ۶ دستگاه پل عابر پیاده در محور‌های پرتردد مازندران
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • جوابیه روابط عمومی نیروگاه رامین اهواز در خصوص آتش سوزی ترانس برق
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز
  • از مدار بهره برداری خارج شدن چشمه کاوات به علت طغیان
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟